ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ

Emily Ratajkowski: Δημοσίευσε νέες φωτογραφίες από τη μέρα- και τη στιγμή- του τοκετού της

Instagram.com/emrata

H φετινή Ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου, συνέπεσε με τη γέννηση του μωρού της Emily Ratajkowski. Εκείνη την ημέρα, το μοντέλο και ηθοποιός δεν γιόρτασε μόνο τη γυναικεία της ύπαρξη, αλλά και το δώρο της γυναικείας φύσης, τη μητρότητα. Η ίδια και ο σύζυγός της, Sebastian Bear-McClard, λοιπόν, υποδέχθηκαν το παιδί τους. Οι δυο γονείς έχουν δηλώσει πως δεν θα ορίσουν το φύλο του, έως ότου ενηλικιωθεί. Όταν, δηλαδή, κλείσει τα 18 του χρόνια.

Όπως και να ‘χει, η Emily Ratajkowski και ο σύζυγός της βιώνουν πρωτόγνωρες στιγμές ως γονείς και φαίνεται να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή με το βρέφος τους. Μετά την πρώτη φωτογραφία που κοινοποίησε με το μωρό της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Emily Ratajkowski μάς χάρισε ορισμένες polaroids από την αίθουσα τοκετού.

Η Emily Ratajkowski με το μωρό της στην αίθουσα τοκετού

«Κατά τη διάρκεια του σπρωξίματος. Οι πρώτες στιγμές με τον/τη Sly. Ζωή!», έγραψε χαρακτηριστικά η Emily Ratajkowski στην περιγραφή της φωτογραφίας, που ήδη έχει βρει το παρατσούκλι του μωρού της. «Ο/η Sylvester Apollo Bear ήρθε στη δική μας πλευρά του κόσμου. Γεννήθηκε στις 8 Μαρτίου 2021 στο πιο σουρεαλιστικό, όμορφο και γεμάτο αγάπη πρωινό στη ζωή μου», είχε γράψει χαρακτηριστικά η Emily, στην πρώτη φωτογραφία που ανέβασε μετά τον τοκετό.

Όσα είπε η Emily όταν ήταν έγκυος, στη Vogue

«Όταν ο σύζυγός μου και εγώ λέμε στους φίλους μας ότι είμαι έγκυος, η πρώτη ερώτησή τους μετά τα συγχαρητήρια είναι σχεδόν πάντα: ‘’Ξέρετε το φύλο του μωρού;’’. Και Θέλουμε να απαντήσουμε ότι δεν θα ξέρουμε το φύλο μέχρι το παιδί μας να γίνει 18 και ότι θα μας ενημερώσει τότε», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά στη συνέντευξή της στη Vogue. Συνέντευξη που συνοδεύτηκε από το εμβληματικό εξώφυλλο, το οποίο «πρόδωσε» εσκεμμένα την εγκυμοσύνη της.

«Η εγκυμοσύνη είναι έμφυτα μοναχική. Είναι κάτι που μια γυναίκα κάνει μόνη της. Μέσα στο σώμα της. Ποιος θα είναι αυτός ο άνθρωπος;. Σε τι είδους άνθρωπο θα γίνουμε γονείς;. Πώς θα αλλάξει τη ζωή μας και το πώς είμαστε» είχε δηλώσει μεταξύ άλλων η Emily Ratajkowski, εκφράζοντας παράλληλα τις μητρικές της ανησυχίες.