FEMALE TALK

Έλλη Κοκκίνου: Ο «άγαρμπος» χωρισμός, τα κιλά του θυρεοειδή και το φλερτ από νεότερους άνδρες

PAPADAKIS PRESS/ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

Στο απόσπασμα που προβλήθηκε μέσα από τη συχνότητα του Mega και συγκεκριμένα μέσα από την εκπομπή, Mega Καλημέρα, ακούσαμε την Έλλη Κοκκίνου να μιλάει στην εκπομπή Night Out και τον Θεοχάρη Ιωαννίδη για τον Διονύση Σχοινά. Η τραγουδίστρια ρωτήθηκε αν την ενοχλεί να απαντά ακόμα, σχεδόν 30 χρόνια μετά, για το ποια είναι η σχέση της με τον Διονύση Σχοινά. Την απάντηση, τη διαβάζεις εδώ.

Ο Διονύσης Σχοινάς δεν ήταν, φυσικά, το μοναδικό θέμα συζήτησης. Η Έλλη Κοκκίνου άνοιξε την καρδιά της και αποκάλυψε πτυχές της προσωπικής της ζωής. Από το πώς χειρίστηκε τον χωρισμό της σε σχέση με τον γιο της, τα σχόλια για τις σχέσεις της με νεότερους άνδρες, ως τον θυρεοειδή που παραλίγο να τερματίσει την καριέρα της.

Η Έλλη Κοκκίνου για τον χωρισμό της: «Πήγα σε παιδοψυχολόγο γιατί ήθελα να προλάβω καταστάσεις»

Η συνέντευξη, λοιπόν, ξεκίνησε με την τραγουδίστρια να αναφέρεται στον χωρισμό των γονιών της, στη δύσκολη ηλικία των 7 και μετά να περνάει στη σύγκριση με τον δικό της χωρισμό. Τότε που ο γιος της ήταν ακόμα 2 ετών.

«Όταν χώρισαν οι γονείς μου, ήμουν 7 χρονών και αυτή η ηλικία είναι πιο δύσκολη. Ο Αλέξανδρος δεν ήταν καν 2. Δεν είχε πολλές μνήμες κοινής ζωής, άρα του ήταν πολύ πιο εύκολο. Πήγα σε παιδοψυχολόγο γιατί ήθελα να προλάβω καταστάσεις και ερωτήσεις. Να μάθω πώς θα γίνει η μετάβαση από το ένα σπίτι στο άλλο. Η παιδοψυχολόγος μού έδωσε πλήρεις οδηγίες για το πώς πρέπει να γίνει αυτό. Με συμβούλευσε ότι πρέπει να πάμε στο άδειο σπίτι για να το δείξω, να διαλέξει το δωμάτιό του ή να του το υποδείξω και να μου πει πώς το θέλει, ώστε να είναι σαν να έχει πάρει και ο ίδιος την απόφαση ότι αυτό είναι το καινούριο μας σπίτι. 

Μεγαλώνοντας οι ερωτήσεις ήταν ότι “θα ήθελα να με ρωτήσετε, πριν χωρίσετε με τον μπαμπά”. Η παιδοψυχολόγος με είχε συμβουλεύσει ότι όταν γίνει αυτή η ερώτηση, θα πεις “εμείς είμαστε εδώ και σε αγαπάμε κι οι δύο. Είναι αποφάσεις που σε αφορούν μεν, αλλά είναι μόνο του μπαμπά και της μαμάς”», εξομολογήθηκε η Έλλη Κοκκίνου.

Ο «άγαρμπος» χωρισμός της

Όσον αφορά τον χωρισμό της με τον Παναγιώτη Βασιλειάδη, η Έλλη Κοκκίνου παραδέχθηκε πως «Ήταν άγαρμπος. Αν και οφείλω να ομολογήσω ο Τύπος μού φέρθηκε πάρα πολύ όμορφα και ευγενικά. Είναι δύσκολο να μετακομίζεις, να είναι η μεταφορική από κάτω και από δίπλα να είναι στη σειρά τα κανάλια και να ακολουθούν το φορτηγό για το πού είναι το νέο σου σπίτι. Είναι λίγο αμήχανο».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον γιο της που βρίσκεται στην εφηβική, πλέον, ηλικία. «Είναι κουλ τυπάκος. Δεν με ζορίζει καθόλου και αν πάει να κάνει μία μη φυσιολογική αντίδραση, εγώ κάνω πίσω και του δίνω τον χώρο του και επανέρχεται μετά από λίγο. Έρχεται να με βλέπει στα μαγαζιά. Δεν τον απασχολεί. Έρχεται λίγο με βλέπει και μετά πηγαίνει στο καμαρίνι», δήλωσε η τραγουδίστρια.

«Δεν έχω λόγο να ξαναπαντρευτώ. Ο Αλέξανδρος δεν έχει γνωρίσει κανέναν σύντροφό μου»

Όσο για τον αν θα ξαναπαντρευτεί, η Έλλη Κοκκίνου ανέφερε πως δεν έχει λόγο να το κάνει. «Δεν έχω λόγο να ξαναπαντρευτώ. Αν μεγαλώνοντας έχω έναν σύντροφο κάποια χρόνια και νιώσω την ανάγκη, δεν ξέρω, αλλά δεν νομίζω. Να συγκατοικήσω, βεβαίως, αλλά να παντρευτώ όχι. Ο Αλέξανδρος δεν έχει γνωρίσει κανέναν σύντροφό μου. Από εδώ και πέρα σίγουρα μπορεί να γνωρίσει κάποιον. Μέχρι τώρα, όμως, ήμουν πολύ προσεκτική με αυτό το θέμα, γιατί ήθελα να αποφύγω κακοτοπιές», είπε η Έλλη Κοκκίνου χαρακτηριστικά.

Η Έλλη Κοκκίνου απορεί γιατί την κρίνουν για τις σχέσεις της με μικρότερους άνδρες

«Σίγουρα τον πρώτο καιρό, θα προστάτευα μια καινούργια σχέση. Δεν έχω κυνηγήσει ποτέ να γίνω εξώφυλλο για την προσωπική μου ζωή, αλλά δεν κρύβομαι ποτέ. Τι αφορά τον άλλον τι κάνω στη ζωή μου, όταν εγώ δεν ενοχλώ κανέναν; Γιατί να με κρίνουν για τη σχέση μου με έναν πολύ νεότερο άντρα; Είναι κάτι που δεν μπορούν να κάνουν ή δεν έχουν το θάρρος να κάνουν οι ίδιοι, με αποτέλεσμα να κάνουν αρνητικά σχόλια», ανέφερε η Έλλη Κοκκίνου.

«Δεν θα βάλω τροχονόμο στην προσωπική μου ζωή »

«Τι αφορά τον άλλον τι κάνω εγώ στην ζωή μου, όταν δεν ενοχλώ κανένα. Δεν θα βάλω τροχονόμο στην προσωπική μου ζωή κανέναν και για κανένα λόγο. Γι’ αυτό λέγεται και προσωπική ζωή. Είναι δική μου. Ο καθένας να κάνει στη ζωή του αυτό που θέλει και αυτό που αισθάνεται όμορφα. Τώρα αν τον ενοχλεί, κάτι δεν πάει καλά με τα δικά του προσωπικά», συνέχισε η τραγουδίστρια.

«Με φλερτάρουν πιο πολύ μικρότεροι, παρά μεγαλύτεροι. Οι πιο νέοι σε ηλικία είναι πιο τολμηροί και έχουν πιο πολύ αυτοπεποίθηση… Μπορεί να συμβαίνει επειδή και εγώ κρύβω ένα παιδί μέσα μου, που δεν το αφήνω να μεγαλώσει… Ίσως με αυτήν τη ζωντάνια να προσελκύω πιο νέους», κατέληξε με τα πιο σωστά -και τροφή για σκέψη- λόγια η Έλλη Κοκκίνου.

Ο θυρεοειδής, τα κιλά και τα αρνητικά σχόλια που παραλίγο να «κάψουν» την καριέρα της

Προς το τέλος της συνέντευξης, η τραγουδίστρια παραδέχθηκε, επίσης, την παρελθοντική της σκέψη να παρατήσει την καριέρα της, όταν πήρε πολλά κιλά λόγω θυρεοειδή. Τα αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή της, έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην ψυχοσύνθεσή της.

«Κάποια στιγμή σκέφτηκα να τα παρατήσω. Ήταν η περίοδος που απέκτησα υποθυρεοειδισμό και πήρα 22 κιλά μέσα σε έναν χρόνο και δεν έβρισκα δουλειά. Ήμουν η δακτυλοδεικτούμενη ότι “πω πω κοίτα πώς έχει γίνει, και τρώει”. Και εγώ η κακομοίρα  είχα πάθει αναιμία από την αφαγία, αλλά άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.

Και τότε είπα αν ειναι έτσι θα τα παρατήσω να κάνω κάτι άλλο. Αλλά το πείσμα μου δεν με άφησε. Και είπα θα τα καταφέρω. Δεν θέλω να με ξαναδώ έτσι, γιατί ήμουν ένα κορίτσι που ήμουν πάντα αδύνατο. Είναι το άγχος μου, αφού ζω έτσι. Τρέλα με πιάνει. Δεν είναι εύκολο πλέον και με τον θυρεοειδή», κατέληξε η Έλλη Κοκκίνου.