FEMALE TALK

Eίναι η Dua Lipa η Cher της γενιάς μας; Η επική απάντηση της Cher

© 2022 Evan Agostini/Invision/AP IMAGES, File

Στα 76 χρόνια της, η Cher, η θεά της ποπ– έχει βραβευτεί με Όσκαρ, Grammy, Emmy, 4 Χρυσές Σφαίρες, ένα βραβείο από το φεστιβάλ των Καννών και ένα People’s Choice Award για το έργο της στην μουσική, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Η καριέρα της μετράει πάνω από 6 δεκαετίες. Από την άλλη, η Dua Lipa, στην έως τώρα καριέρα της -που δεν έχει «κλείσει» 10ετία- έχει αποσπάσει 3 βραβεία Grammy, 3 βραβεία Brit, 2 MTV EMA, και ένα MTV VMA.

Και επειδή είναι σύνηθες άτομα που έχουν καταφέρει κάτι στη ζωή τους, να μπαίνουν σε διαδικασία σύγκρισης από τρίτους χωρίς κάποιον ουσιαστικό λόγο – και ειδικότερα όταν μιλάμε για επιφανείς γυναίκες-, αυτήν τη φορά, η μπάλα πήρε τη Cher και τη Dua Lipa.

Η Cher κάνει την πιο επική ερώτηση σε χρήστη που τη συγκρίνει με την Dua Lipa

Όλα ξεκίνησαν όταν κάποιος χρήστης του Twitter έκανε repost ένα tweet που παρομοίαζε τη Dua Lipa με την 79χρονη τραγουδίστρια ως προς την εξωτερική τους εμφάνιση, λέγοντας πως είναι είναι η Cher της γενιάς μας. «Dua Lipa, η Cher της γενιάς μας» , έγραφε χαρακτηριστικά το tweet και η πρώτη που απάντησε δεν ήταν άλλη από την ίδια τη Cher. Όχι που θα το άφηνε να περάσει έτσι.

Cher Twitter.com

Πιο συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια που είναι γνωστή για την εκκεντρική προσωπικότητά της και γιόρτασε τα 76α γενέθλιά της τον Μάιο που μας πέρασε, έγραψε: «Πόσα χρόνια χωράει μια γενιά;» και πρόσθεσε ένα σκεπτικό emoji. Θεότητα το λιγότερο!