ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ

Baby bump alert: H Chiara Ferragni ποζάρει με εσώρουχα και φουσκωμένη κοιλίτσα. Απλά λιώνουμε

Chiara Ferragni / Instagram

Μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της διανύει η Ιταλίδα influencer, η οποία περιμένει μαζί με τον σύζυγό της Fedez και τον δίχρονο γιο τους, Lio, το δεύτερο παιδάκι της οικογένειας «Ferragnez» (όπως οι ίδιοι αυτοαποκαλούνται), που θα είναι κοριτσάκι. Η Ιταλίδα blogger και επιχειρηματίας, διανύει πλέον τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και η κοιλίτσα της, όπως είναι φυσιολογικό, μεγαλώνει. Και μαζί με αυτή μεγαλώνει και η χαρά μας.

Στο παρελθόν, η Chiara Ferragni μάς έχει χαρίσει και άλλα στιγμιότυπα με πρωταγωνιστή την κοιλίτσα της. Ωστόσο, διανύοντας πλέον την 19η εβδομάδα κύησης, γίνεται ακόμα πιο εμφανής από όλες τις προηγούμενες φορές.

Η mirror selfie της Chiara Ferragni με φουσκωμένη κοιλίτσα

Η Ιταλίδα blogger ποζάρει στον καθρέφτη με σετ λευκά lingerie και ανεβάζει ένα άλμπουμ φωτογραφιών. Η Chiara και η κοιλιά της. Η κοιλιά και η Chiara. Με όποια σειρά και να το πεις, οι φωτογραφίες πέτυχαν τον σκοπό τους: Να εστιάσουμε στην κοιλιά της.

Η ανάρτηση απέσπασε πλήθος likes και ευχετήριων σχολίων στο Instagram από τους fan της Chiara, οι οποίοι ανυπομονούν για τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειας. Φυσικά, μαζί με τους γονείς του και τον μικρό Lio.

«Το να είμαι μαμά μου άλλαξε τη ζωή. Μου έδωσε σκοπό στη ζωή και έναν λόγο να υπάρχω», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της παλαιότερα. Η μητρότητα άλλαξε τον τρόπο σκέψης της, είχε πει η Chiara.