ΓΟΝΕΙΣ

Αυτός είναι ο πιο περίεργος (και σίγουρος) τρόπος για να βρεις τον πατέρα των παιδιών σου

Αν έχεις αρχίσει να μοιάζεις στη Δήμητρα Παπαδοπούλου στο "Σ' αγαπώ Μ' αγαπάς" και αναρωτιέσαι συνέχεια "Εγώ πότε θα γίνω μάνα;" χωρίς ανταπόκριση, σου έχω καλά νέα. Δε χρειάζεται πια να περιμένεις από κανέναν να σε γονιμοποιήσει. Βεβαίως.

Στο αγαπητό μας Λονδίνο λοιπόν, εφηύραν ένα νέο application με τη βοήθεια του οποίου μπορείς να βρεις τον άντρα των ονείρων σου. Ή περίπου αυτό.

Το London Sperm Bank Donor λοιπόν, έχει λανσάρει μια νέα εφαρμογή για το smartphone σου, με τη βοήθεια της οποίας μπορείς σχεδόν σαν να χρησιμοποιείς ένα date app, να διαλέξεις τον άντρα του οποίου το σπέρμα θες/χρειάζεσαι για να μείνεις έγκυος. Κάθε προφίλ έχει μια περιγραφή της προσωπικότητας του δότη, δεν έχει φωτογραφίες βέβαια, αλλά ίσως βρεις κάποιο σκίτσο. Υπάρχει εγγύηση ότι οι πληροφορίες είναι αληθινές, οπότε θα μάθεις το ύψος, το βάρος, τη φυλή, την εθνικότητα, το θρήσκευμα, λεπτομέρειες για την εμφάνισή του, το ιατρικό του ιστορικό, τις σπουδές και το επάγγελμά του. Μπορείς να έχεις ακόμα και “wish list”!

Πρόκειται για την πρώτη τέτοιου είδους εφαρμογή παγκοσμίως και εννοείται πως έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις, θετικές και αρνητικές. Παρόλο που ορισμένοι δηλώνουν πως με μια τέτοια τεχνολογική εξέλιξη υποτιμάται η πατρότητα, εγώ νομίζω πως απλά διευκολύνεται το έργο των γυναικών που θέλουν ένα παιδί και είτε δεν έχουν βρει τον κατάλληλο σύντροφο να το κάνουν, είτε ο δικός τους άντρας δε μπορεί για ιατρικούς λόγους να βοηθήσει. Στην τελική γιατί να μην είμαστε ανοιχτοί στις νέες επιλογές βρε αδερφέ;

Αν έχεις γύρω στα 1200 ευρώ να διαθέσεις για τον τέλειο πατέρα, τότε μπορείς να παραγγείλεις το σπέρμα που θες από αυτή την τράπεζα σπέρματος. Ακολουθούν τρία παραδείγματα (καλές περιπτώσεις!) δυνητικών και διαθέσιμων μπαμπάδων.

Ο Χημικός Μηχανικός (με διδακτορικό!)

 

Ο Ηθοποιός – Μοντέλο

 

Ο Αδαμαντορύχος και Μουσικός Παραγωγός