ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ

Αφιέρωσε τον ελεύθερο χρόνο σου στην οικογένεια με σινεμά και τη βοήθεια της COSMOTE

H καθημερινότητα όλων των μελών της οικογένειας (από τους μικρότερους μέχρι τους μεγαλύτερους) κινείται σε... τρελούς ρυθμούς. Οι υποχρεώσεις είναι πολλές και ο ελεύθερος χρόνος περιορισμένος. Δουλειά για τους γονείς, σχολείο για τα παιδιά και μετά μπαλέτο/ποδόσφαιρο/αγγλικά/γαλλικά/πιάνο ή ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς.

Αν μάλιστα υπολογίσεις και τον χρόνο που χρειάζεται για να πας από τη μία υποχρέωση στην άλλη, τότε η μέρα έχει περάσει χωρίς καν να το έχεις καταλάβει.

Και κάπως έτσι, περνάει και η εβδομάδα. Και έρχεται το Σαββατοκύριακο. Ίσως η μόνη ευκαιρία για τα μέλη της οικογένειας να ξεκουρασούν και να περάσουν χρόνο μαζί, κάνοντας διάφορες δραστηριότητες.

Σε αυτό το σημείο ας είμαστε ειλικρινείς. Το πρόγραμμα μιας οικογένειας καθορίζεται σχεδόν πάντα από τα παιδιά. Άλλωστε πώς μπορείς να τους αντισταθείς; Πώς μπορείς να τους πεις όχι αν για παράδειγμα σου ζητήσουν να δείτε μαζί μια παιδική ταινία στο σινεμά; Δεν χρειάζεται να πεις ποτέ ξανά όχι και γι’ αυτό φροντίζει η COSMOTE που κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη. Και εξηγούμαστε…

H COSMOTE προσκαλεί κάθε οικογένεια να ζήσει μια μοναδική εμπειρία, απολαμβάνοντας την πρεμιέρα των μεγαλύτερων οικογενειακών ταινιών του χειμώνα, από τα μεγαλύτερα studios του κόσμου.

Η ταινία με την οποία ο διαγωνισμός κάνει… πρεμιέρα είναι η “Ραλφ εναντίον Ίντερνετ” (Wreck it Ralph: Ralph breaks the Internet) την Κυριακή 18 Νοεμβρίου. Αν είσαι συνδρομητής COSMOTE, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στο e-parenting.gr και να πάρεις μέρος στην κλήρωση!

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην σχετική φόρμα, επίλεξε τον αριθμό προσκλήσεων που θα χρειαστείς για την οικογένειά σου και μπορεί να είσαι ένας από τους 200 τυχερούς που θα κερδίσουν αποκλειστικά δωρεάν προσκλήσεις για την πρεμιέρα της αγαπημένης νέας παιδικής ταινίας Disney.

Καλή τύχη!