PODCAST

3 υπέροχα podcasts για την Ημέρα της Γυναίκας

Επειδή η ενέργεια είναι γένους θηλυκού, ο Όμιλος Motor Oil τιμά τις γυναίκες που πρωταγωνιστούν μέσα από τρία μοναδικά podcasts.

Όλοι γνωρίζουν πως οι γυναίκες κρύβουν μέσα τους τη δύναμη της ίδιας της ζωής. Και δεν μιλάμε μόνο για την τεκνοποίηση. Μιλάμε για τη δημιουργική ορμή, τη φαντασία και την ευαισθησία. Κι όλες αυτές οι ποιότητες, τελικά, τους χαρίζουν ευελιξία και τη δυνατότητα να προσθέτουν αξία όπου κι αν βρεθούν.

Όλα αυτά, ο ενεργειακός όμιλος Motor Oil, τα αναγνωρίζει γι’ αυτό και φροντίζει καθημερινά να ενδυναμώνει τις γυναίκες και να ενθαρρύνει, με κάθε τρόπο, την εξέλιξή τους σε θέσεις ευθύνης. Και το καταφέρνει έχοντας διαμορφώσει ένα ισότιμο και συμπεριληπτικό περιβάλλον εργασίας μέσα στο οποίο κάθε γυναίκα μπορεί να αναδείξει τα ταλέντα της και να κατακτήσει τους επαγγελματικούς της στόχους. Η μεγαλύτερη απόδειξη; Οι υπέροχες, δυναμικές, επιτυχημένες γυναίκες της δικής του μεγάλης οικογένειας των οποίων τις ιστορίες γνωρίσαμε μέσα από τρία νέα podcast.

Φέτος, ο Όμιλος τιμά τις γυναίκες και με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας, δίνει ένα ισχυρό μήνυμα αναγνώρισης της γυναικείας δύναμης κι αισιοδοξίας μέσα από μία σειρά podcasts με κεντρικό μήνυμα «Lead the Way», τα οποία είναι ήδη διαθέσιμα στην πλατφόρμα του pod.gr.

Σε λιγότερα από 40 λεπτά, ο Όμιλος Motor Oil κάνει τη διαφορά και δίνει βήμα σε 7 γυναίκες οι οποίες μοιράζονται μαζί μας τη μοναδικότητά τους. Γυναίκες που οδηγούν τις εξελίξεις, γυναίκες δυνατές, δυναμικές, γυναίκες με επιτεύγματα, γυναίκες που εξελίσσονται και γίνονται αγγελιαφόροι μιας νέας εποχής ισοτιμίας και αλληλεγγύης. Κοινός σκοπός, και για τις επτά, είναι να μοιραστούν την ξεχωριστή και ταυτόχρονα απαιτητική επαγγελματική τους καθημερινότητα στον κλάδο της Ενέργειας, αναδεικνύοντας ιστορίες θάρρους, θέλησης και υπέρβασης εμποδίων προς την κατάκτηση κάθε στόχου.

Συγκεκριμένα, στο 1ο επεισόδιο η Χριστίνα Γύλου, η Ελένη Παπαντωνοπούλου και η Γιώτα Τσιριγώτη, εργαζόμενες του Ομίλου Motor Oil, μάς συναρπάζουν μιλώντας για τα βιώματά τους ως γυναίκες σε έναν από τους πλέον ευέλικτους αλλά και ανδροκρατούμενους επαγγελματικούς χώρους. Στο 2ο επεισόδιο της σειράς, η νέα κτηνοτρόφος, Μάγδα Κοντογιάννη και η πρώτη μοτοσυκλετίστρια – διασώστρια του ΕΚΑΒ στην Ευρώπη, Νάσια Γκουβέρου εξιστορούν τις δικές τους μοναδικές ιστορίες δύναμης και θάρρους ως πρωτοπόρες στον εκάστοτε τομέα. Στο, δε, τελευταίο, για φέτος, επεισόδιο υποκλινόμαστε στην επιμονή και τη δύναμη της αθλήτριας ξιφασκίας Κέλλυ Λουφάκη αλλά και της Παιδιάτρου στους Γιατρούς του Κόσμου Χαρά Τζιουβάρα οι οποίες αποκαλύπτουν τις δυσκολίες που έχει για μια γυναίκα ο δρόμος της επιτυχίας και τους τρόπους που υιοθετούν εκείνες για να τα ξεπερνούν.

Μετρώντας περισσότερα από 50 χρόνια παρουσίας, ο Όμιλος Motor Oil επιδιώκει διαχρονικά να αποτελεί πρότυπο εργοδότη υιοθετώντας πρακτικές, πρωτοβουλίες και δράσεις που διασφαλίζουν ίσες ευκαιρίες εξέλιξης, ισότιμη επιβράβευση ενώ ταυτόχρονα ενδυναμώνουν κάθε γυναίκα, βοηθώντας την να ισορροπήσει με επιτυχία μεταξύ των πολλαπλών της ρόλων, στην εργασία, την οικογένεια και την κοινωνία. Γι’ αυτό και τα τρία podcast με κεντρικό μήνυμα «Lead the Way», πέρα από ένα διαχρονικά σημαντικό μήνυμα, αποτελούν και απτή απόδειξη της δέσμευσης του Ομίλου Motor Oil για τη στήριξη των γυναικών αλλά και κάθε ανθρώπου, ανεξαρτήτως φύλου.

Έτσι, μέσα από τις ιστορίες γυναικών που εξελίσσουν και εξελίσσονται, ο Όμιλος Motor Oil, έχοντας στον πυρήνα της δραστηριότητάς του την πεποίθηση ότι η ενέργεια είναι γένους θηλυκού, φιλοδοξεί να ενημερώσει, να ευαισθητοποιήσει και να εμπνεύσει όλες και όλους εμάς.

Μπείτε σήμερα στο pod.gr και γιορτάστε τη γυναικεία ενέργεια στη ζωή σας μέσα από τις ιστορίες επτά υπέροχων γυναικών.

Μάθετε ακόμα περισσότερα για τον Όμιλο Motor Oil εδώ.