ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι 6 τύποι ανθρώπων που απατούν περισσότερο, σύμφωνα με τις έρευνες

Unsplash

Άπιστος γεννιέσαι ή γίνεσαι; Είναι η μονογαμία φυσική κατάσταση; Ο άπιστος ο άνθρωπος έχει κάποιο σημάδι ας πούμε από το οποίο τον ξεχωρίζεις; Τι λένε οι επιστήμονες για όλα αυτά;

Λένε ότι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν την τάση να την κάνουν την κουτσουκέλα σε βάρος της σχέσης τους, όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα σχετικών ερευνών. Είμαι ξεκάθαρα κατά της τοποθέτησης ταμπέλας, αλλά ποια είμαι ‘γω, για να τα βάλω με τα δεδομένα των ερευνών.

Όσων η ηλικία τελειώνει σε 9

Είναι 29; 39; 79; Ξανασκέψου το. Σύμφωνα με μία πολύ πρόσφατη έρευνα της Αμερικανικής Ακαδημίας Φυσικών Επιστημών οι άνθρωποι που έχουν το 9 ως δεύτερο ψηφίο στην ηλικία τους, έχουν μία τάση παραπάνω στην απιστία, πιθανότατα γιατί τους πιάνει κάτι λόγω αλλαγής δεκαετίας. Όρεξη να ‘χεις να βρίσκεις δικαιολογίες δηλαδή.

Επιρρεπείς στην απιστία κι όσοι ακούν ροκ;

Το 41% των άπιστων ροκάρουν, λέει. Μεγάλο ποσοστό για να περάσει στα «ψιλά». Θες να έχει καλό γούστο στη μουσική ή να κοιμάσαι ήσυχη τα βράδια; Εσύ αποφασίζεις.

Όσοι το προσπαθούν πολύ

Είσαι υπομονετική και πολύ προσαρμοστική; Του κάνεις όλα τα χατίρια, το οποίο και επικαλείσαι όταν υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου και υπερθεματίζεις για το πόσο παλεύεις γι’ αυτή τη σχέση και πόσο αφοσιωμένη είσαι, κτλ κτλ; Ναι πες του τα, απλά να σ’ ενημερώσουμε πως όλα αυτά δεν αποτελούν εγγυήσεις πιστού ανθρώπου. Ίσα ίσα το αντίθετο, σύμφωνα πάντα με την ίδια έρευνα που βγάζει τους ροκάδες αφερέγγυους.

Όσοι ψωνίζουν συνέχεια

Ο υπερκαταναλωτισμός εκτός από σύγγχρονη μάστιγα, σχετίζεται και με την απιστία. Ω, ναι. Αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι το 1/3 των γυναικών που απιστούν, ξοδεύουν για την εμφάνισή τους περισσότερα απ’ ό,τι η μέση γυναίκα.

Οι δασκάλες

Η ίδια έρευνα της AshleyMadison.com καταθέτει ως δεδομένο πως οι δασκάλες έχουν την τάση να μην κάθονται καλά. Κάποιος πρέπει να δίνει ένα μάθημα στον κόσμο, σωστά.

Οι twitterάδες

Tα social media σπέρνουν πειρασμούς το ξέρουμε- ποιος σοκάρεται; Το αξιοπερίεργο είναι πως οι twitterάδες αποτελούν την πιο άτακτη φυλή των κοινωνικών δικτύων, σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου του Μιζούρι, το οποίο ωστόσο δεν κάνει και πολύ νόημα, όσο υπάρχει το Μessenger. Οπότε #δεν_το_υιοθετούμε_