ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΧΟΣ
SPONSORED

Τοπικό λίπος: 5 ακαταμάχητοι λόγοι να επιστρατεύσεις το “ψύχος” για να χάσεις πόντους

Το τοπικό λίπος μπορεί να απασχολεί όλες μας, ανεξαρτήτως σωματότυπου. Ενώ προσέχεις τη διατροφή σου και γυμνάζεσαι συστηματικά, βλέπεις ότι δεν μπορείς να απαλλαχθείς από αυτό το επίμονο τοπικό λίπος. Αυτήν την εποχή μάλιστα, το τοπικό λίπος σε απασχολεί ακόμα παραπάνω γιατί ενόψει των εορτών όλο και έναν παραπάνω κουραμπιέ θα θελήσεις να δοκιμάσεις. Αν όμως είναι ένας παραπάνω μην αγχώνεσαι και μην περιοριστείς! Υπάρχει λύση. Αναρωτιέσαι πώς; Η απάντηση είναι απλή και σχετίζεται με τις χαμηλές θερμοκρασίες του μήνα που διανύουμε.

Το CoolSculpting® είναι η σύγχρονη μέθοδος κρυογλυπτικής που σμιλεύει άψογα το σώμα. Είναι μη επεμβατική, γρήγορη και ανώδυνη. Έχει την έγκριση του Αμερικάνικου Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων- FDA. Και την επιλέγουν άντρες και γυναίκες. Οι παρακάτω λόγοι θα σε πείσουν να κάνεις αυτό το δώρο στον εαυτό σου.

Η διαδικασία του CoolSculpting®

To τοπικό λίπος μπορεί να εμφανιστεί σε διάφορα σημεία. Κοιλιά, ψωμάκια, μηρούς, μπράτσα, γάμπες, διπλοσάγονο αλλά και στο στήθος στους άντρες. Αυτό που κάνει το CoolSculpting®, είναι να αγκαλιάζει τις «παθούσες» περιοχές με κεφαλές που προσαρμόζονται στο δικό σου σώμα. Η κεφαλή εφαρμόζεται στο σημείο που στοχεύεις. Ξεκινά η ψύξη με μία αίσθηση του κρύου, αλλά όχι ενοχλητική. Η περιοχή μουδιάζει για 5-10 λεπτά. Τα λιποκύτταρα παγώνουν, καταστρέφονται και αποβάλλονται από το σώμα με φυσιολογικό τρόπο, μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Και όλα αυτά εντελώς ανώδυνα, χωρίς βελόνες και αναισθησία.

Οι νέες κεφαλές CoolAdvantage

Αφού υπάρχουν διαφορετικές περιοχές στο σώμα που θέλεις να «χτυπήσεις», θα πρέπει να υπάρχουν και οι αντίστοιχες κεφαλές, καθώς μας βοηθούν να κάνουμε την γλυπτική. Οι κεφαλές CoolAdvantage είναι γεγονός και βελτιώνουν ακόμα περισσότερο τη διαδικασία. Υπάρχει η CoolCore Advantage για την κοιλιά, η CoolCurve+ Advantage για τα ψωμάκια και η Coolfit Advantage για τους μηρούς. Με τα νέα μοντέλα, ο χρόνος συνεδρίας έχει μειωθεί στα 35 λεπτά, με μεγαλύτερη περιοχή κάλυψης και μεγαλύτερη άνεση.

Πρόγραμμα που φτιάχνεται για εσένα

Αυτό που σε κάνει να το εμπιστεύεσαι ακόμα περισσότερο είναι ότι ο εξειδικευμένος επαγγελματίας υγείας φτιάχνει ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα για κάθε έναν ξεχωριστά. Στην κλινική DERMadvance, όπου θα βρεις το CoolSculpting®, θα σχεδιάσεις μαζί με τον γιατρό ένα πλάνο θεραπείας που προσαρμόζεται στο δικό σου σώμα και τις δικές σου ανάγκες ώστε να πετύχεις το πολυπόθητο περίγραμμα του σώματός σου, με την τεχνική της κρυογλυπτικής. Μόνο έτσι το τελικό αποτέλεσμα θα δείχνει φυσικό επάνω σου.

Μία συνεδρία μπορεί να είναι αρκετή

Αν πιστεύεις ότι θα χρειαστείς επαναλαμβανόμενες συνεδρίες, και αυτό σε σταματά, τότε σου έχουμε τη λύση! Μια συνεδρία Coolsculpting® είναι αρκετή για να πετύχεις μείωση έως και 27% στα στοχευμένα λιποκύτταρα. Αυτό που επισφραγίζει το επιθυμητό αποτέλεσμα της κρυογλυπτικής είναι το εξατομικευμένο πλάνο θεραπείας το οποίο αναπτύσσει εξειδικευμένος επαγγελματίας υγείας, λαμβάνοντας υπόψη παραμέτρους όπως το βάρος, το σώμα, την κατανομή του λίπους αλλά και τον τελικό σου στόχο.

Πέντε ακαταμάχητοι λόγοι για να επιλέξεις το CoolSculpting®

Πρώτος και καλύτερος, το ακαταμάχητο αποτέλεσμα της θεραπείας. Μιας θεραπείας όπου τα λιποκύτταρα αποβάλλονται από τον οργανισμό με φυσιολογικό τρόπο και τα αποτελέσματα είναι φανερά από την τρίτη κιόλας εβδομάδα. Σταδιακά, βλέπεις όλο και μεγαλύτερη διαφορά μέχρι που φτάνει στο 100%, στους τέσσερις έως έξι μήνες. Αλλά σκέψου μακροπρόθεσμα. Δε θα ξαναδείς τοπικό λίπος στο σημείο όπου εφαρμόστηκε η θεραπεία. Εκτός από μόνιμη και εντυπωσιακή, η θεραπεία είναι 100% ανώδυνη. Τέλος το CoolSculpting® είναι μια ασφαλής μέθοδος που δεν απαιτεί αποθεραπεία και μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή.

Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες τον κ. Χρήστο Στάμου, δερματολόγο, επικεφαλής της δερματολογικής κλινικής DERMADVANCE και MC Medical Centre.

Το άρθρο είναι χορηγούμενο από την Allergan Hellas ΑΕ