ADIDAS
SPONSORED

Την πιο fun απάντηση στην ερώτηση «Πού να τρέχεις τώρα;» σου τη δίνουν οι adidas Runners Athens

Ζούμε σε παράξενους καιρούς. Παρόλο που οι περισσότεροι απο εμάς ζούμε ημέρες κατά τις οποίες είμαστε «καθηλωμένοι» σπίτια μας λόγω του lockdown η καθημερινότητά μας δεν σταματά να «τρέχει». Το μυαλό μας «τρέχει« ασταμάτητα επίσης και το ίδιο θέλει να κάνει και το σώμα μας. Το τρέξιμο, σύμφωνα με έρευνες έγινε η αγαπημένη σωματική άσκηση όλων κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Και γίνεται ακόμα ωραίοτερο όταν μπορείς να το κάνεις ομαδικά. Αυτό ακριβώς σου προσφέρει το community adidas Runners Athens.

Μην ανησυχείς, δεν σου προτείνω να σπάσεις κάποιο από τα έκτακτα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του Covid- 19. Σου προτείνω όμως να βρεις την κατάλληλη παρέα για το τρέξιμο σου. Μια παρέα που εγγυάται ότι θα είναι δίπλα σου στο τρέξιμο έστω και με digital τροπο. Κι αυτή δεν είναι άλλη από το community των adidas Runners Athens. Μια κοινότητα ανθρώπων που μοιράζονται το ίδιο πάθος με σένα για το τρέξιμο και τον υγιεινό τρόπο ζωής (hello πρώτο lockdown και συνήθειες που υιοθέτησες σε αυτό). Και θέλουν να το μοιραστούν μαζί σου.

Η κοινότητα adidas Runners Athens, είναι η πιο fun απάντηση που μπορείς να δώσεις στον εαυτό σου κάθε φορά που αισθάνεσαι κόπωση, από την πραγματικότητα στην οποία ζούμε όλοι και η οποία μοιάζει να «γεννάει» εμπόδια για να κάνουμε την αγάπη μας για τη γυμναστική πράξη.

Κάθε φορά που λες στον εαυτό σου «Που να τρέχεις τώρα;» γιατί βαρέθηκες να τρέχεις μόνη σου και προτιμάς να κάνεις binge watching αλλής μίας σειράς στην τηλεόραση, κάθε φορά που λες στον εαυτό σου «Πού να βρω χώρο να γυμναστώ;» και προτιμάς να απλώσεις το κορμί σου στον καναπέ, κάθε φορά που λες «Μα που να ξέρω πώς να συνδυάσω κατάλληλα τα τρόφιμα» και μεταθέτεις τις διατροφικές συμβουλές σε ένα απώτερο, μετά το lockdown μέλλον, η απάντηση βρίσκεται ένα κλικ μακριά σου, στο Facebook και στην ομάδα adidas Runners Athens.

adidas Runners Athens

Εκεί θα βρεις όχι μόνο συμβουλές που μπορείς να εφαρμόσεις κάθε φορά που βγαίνεις για τρέξιμο, αλλά και μεγάλη ποικιλία εβδομαδιαίων workouts όπως ενδυνάμωσης, αερόβια, Yoga, Pilates, ενώ η Nutrition, ο Recovery και η Mindset Coach θα σε υποστηρίξουν σε θέματα διατροφής, αποκατάστασης και ψυχολογίας αντίστοιχα. Με λίγα λόγια θα βρεις, εντελώς δωρεάν όλα όσα χρειάζεται όποιος θέλει να παραμένει fit ακόμα και σε συνθήκες όπως αυτές που ζούμε αυτή την περίοδο.

Το κυριότερο απ’ όλα, στην adidas Runners Athens θα βρεις ανθρώπους, με τους οποίους μοιράζεσαι μία μεγάλη κοινή αγάπη. Την αγάπη προς τον εαυτό σου που θες να τον κάνεις συνέχεια καλύτερο. Σου μιλώ για 12800 μέλη που μοιράζονται την ίδια αυτή αγάπη, στο Facebook group του Community. Και στην εποχή αυτή οι άνθρωποι και η επαφή μαζί τους, είναι αυτό που μας λείπει ακόμα περισσότερο κι από ένα session στο γυμναστήριο. Για παράδειγμα θα σου δώσω το link για το πρόγραμμα της εβδομάδας 15 – 19 Μαρτίου. Μπορείς να σκεφτείς καλύτερο τρόπο για να παραμείνεις fit, συγκεντρωμένη στους στόχους σου και ήρεμη από αυτό;

adidas Runners Athens Το community adidas Runners Athens δεν είναι αφιερωμένο αποκλειστικά στο τρέξιμο, αλλά γενικότερα στην γυμναστική και το healthy lifestyle.
Το community adidas Runners Athens δεν είναι αφιερωμένο αποκλειστικά στο τρέξιμο, αλλά γενικότερα στην γυμναστική και το healthy lifestyle.
adidas Runners Athens Μαθήματα υγιεινής διατροφής θα βρεις μεταξύ άλλων στο adidas Runners Athens.
Μαθήματα υγιεινής διατροφής θα βρεις μεταξύ άλλων στο adidas Runners Athens.

«Οι adidas Runners δεν είναι μια ακόμη ομάδα running. Είναι το αγαπημένο σου στέκι, το ραντεβού για το οποίο ανυπομονούσες για εβδομάδες. Είναι η παρέα των φίλων σου που σε παρακινούν να συνεχίσεις και που θα σε ζορίσουν για να μην τα παρατήσεις.

Δεν έχει να κάνει μόνο με το τρέξιμο. Έχει να κάνει με το να είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου», αναφέρει το community στην περιγραφή της αποστολής του. Κι αυτό είναι που θέλουν να βεβαιωθούν ότι θα σου προσφέρουν οι δύο Captains του community, ο Γρηγόρης Σκουλαρίκης και η Ελεάννα Λίμα.

adidas Runners Athens Ο captain Γρηγόρης Σκουλαρίκης.
Ο captain Γρηγόρης Σκουλαρίκης.
adidas Runners Athens Η captain Ελεάννα Λίμα.
Η captain Ελεάννα Λίμα.
adidas Runners Athens Η captain Ελεάννα Λίμα και coaches.
Η captain Ελεάννα Λίμα και coaches.

Και μπορεί προς το παρόν οι συνθήκες μπορεί να απαιτούν οι coaches του adidas Runners Athens, να είναι δίπλα σου μόνο ψηφιακά, αλλά το adidas Runbase περιμένει στη θέση του (Πετμεζά και Φαλήρου 16, Αθήνα), κάποια στιγμή να σε υποδεχτεί και πάλι κοντά σου για τη physically διάσταση της επαφής σου με τους adidas Runners Athens. Προς το παρόν, «κέντρο των επιχειρήσεων» είναι το stream room  του adidas Runbase όπου γυρίζονται τα βίντεο με τα προγράμματα που μπορείς να παρακολουθήσεις μέσω του Facebook.

adidas Runners Athens Στιγμιότυπο από το session των runners στο adidas Runbase στην πρό - covid εποχή.
Στιγμιότυπο από το session των runners στο adidas Runbase στην πρό – covid εποχή.
To stream room σε μία από τις ομιλίες που πραγματοποιούνται σε αυτό.
To stream room σε μία από τις ομιλίες που πραγματοποιούνται σε αυτό.

Σου είπα νωρίτερα, ότι το να βάλεις τους adidas Runners Athens στη ζωή σου είναι κάτι πολύ απλό και δωρεάν. Αυτό που ξέχασα να σου πω είναι ότι το community στηρίζει με τη δράση του άλλους σημαντικούς σκοπούς, όπως είναι η προστασία των ωκεανών μέσω της πρωτοβουλίας RunFortheOceans. Αυτό που επίσης ξέχασα να σου αναφέρω είναι ότι οι adidas Runners Athens σου προσφέρουν benefits για να παραμένεις ενεργός στην καθημερινότητά σου.

Κατεβάζοντας την εφαρμογή adidasRunning ξεκινάς να μπαίνεις σε πρόγραμμα και να καταγράφεις τα runs σου μέσα από τα οποία λαμβάνεις και τα αντίστοιχα benefits. Καταγράφοντας 5 runs στην εφαρμογή, παρέα με τους adidas Runners Athens, θα παραλάβεις δωρεάν το εμβληματικό t-shirt του community ενώ όσο ανεβαίνεις level, συμμετέχοντας σε περισσότερα runs, σε περιμένουν και άλλα benefits. Και φυσικά θα έχεις και το προφανές προνόμιο να μαθαίνεις όλα τα νέα αναφορικά με τον εξοπλισμό που χρειάζεσαι καθώς και τις τεχνολογίες που προσφέρει η adidas.

Ακόμα, θέτεις ρητορικά ερωτήματα στον εαυτό σου; Ελπίζω πώς όχι. Ελπίζω ότι έχεις ήδη πατήσει join.