ΓΑΜΟΣ

Τι τρώει η νύφη πριν το γάμο;

Είσαι στην τελική ευθεία. Είναι Δευτέρα και το επόμενο ΣΚ παντρεύεσαι. Τα ψέματα τελείωσαν, ό,τι δίαιτα έκανες έκανες, δεν είναι ότι ''λαστ γουίκ'' θα γίνουν οι τρομερές αλλαγές, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι επιτρέπεται να φας τα πάντα όλα. Το Yes I Do.gr μιλά σοβαρά.

Αν είσαι σε αυστηρό πρόγραμμα δίαιτας συνέχισε το αλλά ας είσαι πιο χαλαρή. Δεν υπάρχει λόγος να λιποθυμήσεις την ημέρα του γάμου από αδυναμία, ένεκα αφαγίας.

Σίγουρα απόφυγε υδατάνθρακες, όσπρια, λαχανικά. Ό,τι μπορεί να σε πρήξει και να σε φουσκώσει το αφήνεις εκτός. Το τελευταίο πράγμα που θες είναι φουσκωμένη κοιλιά από πρήξιμο και οποιασδήποτε μορφής μαέρια.

Απόφυγε τα φαγητά εκτός σπιτιού και τις περίεργες γεύσεις. Δεν είναι η σωστή ώρα για να πάθεις δηλητηρίαση ή να φας κάτι που μπορεί να σου προκαλέσει αλλεργία. Ωραία τα μύδια φαντάζομαι, και τα raw κρέατα, αλλά δεν θες να δοκιμάσεις τις αντοχές του στομαχιού σου και να τρέχεις και να μην φτάνεις (μακριά από μας, φτου φτου) παραμονές του γάμου.

Κρεμμύδια, σκόρδα και μπαχαρικά βγάλε τα εκτός. Επ’ ουδενί δεν θες κακή αναπνοή και η τσίχλα δεν θα σε σώσει, πιο Barbie θα σε κάνει μόνο.

Και φτάσαμε ανήμερα του γάμου: Αδερφές, μαμάδες, κουμπάρες και κομμώτριες τρέχουν εν εξάλλω κατάσταση για να σε ετοιμάσουν. Λίγο πριν αρχίσεις το μακιγιάζ και περίπου 4 ώρες το λιγότερο πριν το γάμο φρόντισε να φας καλά.

Ένα ψαρονέφρι, ένα στεγνό φιλέτο κοτόπουλο ή ένα κομμάτι σολομού είναι η καλύτερη επιλογή για να σε κρατήσει,  Κρέας, κρέας και πάλι κρέας, ή σολομό αν είσαι χορτοφάγος. Θες κάτι στεγνό, να σε κρατήσει χωρίς να ακούγονται στομάχια που γουργουρίζουν την ώρα του Ησαΐα, αλλά και να είναι γεμάτο το στομάχι για το αλκοόλ που θα ακολουθήσει.

 

Διαβάστε ακόμα στο Yes I Do.gr

Οι 5 πιο hot wedding τάσεις για το 2015

Πατέρας Γρηγόριος Νανακούδης: Ένας new generation ιερέας