ΓΑΜΟΣ

Τι δώρο να του πάρεις για την επέτειο του γάμου σας

Το Weddingplan.gr σε συνεργασία με το Ladylike.gr σας δίνουν tips και συμβουλές για την ωραιότερη μέρα της ζωής σας.

Η επέτειος σας πλησιάζει και δεν έχεις ιδέα τι να κάνεις δώρο στον άντρα σου; Είτε πρόκειται για την πρώτη ή τη δέκατη σας επέτειο, παρακάτω θα βρείς έξυπνες ιδέες για δώρα που θα κάνουν εντύπωση.

Εκμεταλλεύσου τη μνήμη σου

Προσπάθησε να θυμηθείς τι του είχε αρέσει την τελευταία φορά που πήγατε μαζί βόλτα στα μαγαζιά. Αυτό μπορεί να είναι ένα gadget ή ακόμα και ένα t-shirt. Αν θυμάσαι ότι το θέλει και ξέρεις ότι δεν το έχει αγοράσει ακόμη τότε το πρόβλημα του δώρου έχει λυθεί και μάλιστα με τον πιο εύκολο και σίγουρο τρόπο.

Αν είναι φαν των σπόρ

Πλησιάζει κάποιος αγώνας ποδοσφαίρου; Μήπως θα ήθελε να ακολουθήσει την ομάδα του σε κάποιον αγώνα του εξωτερικού. Με ένα τηλέφωνο στον καλύτερο του φίλο μπορείς να μάθεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις και να του κάνεις ένα δώρο που πραγματικά θα ευχαριστηθεί. Πρόσεχε ωστόσο να εξασφαλίσεις την εχεμύθεια του συνεργού σου για να μην χαλάσει η έκπληξη. Κάτι ακόμα που θα μπορούσες να κάνεις είναι να του κλείσεις μερικά μαθήματα για ένα extreme sport όπως το wakeboard ή το snowboard αν αυτά του αρέσουν. Αν ξέρει ήδη να κάνει τότε προσανατολίσου στην αγορά κάποιου κομματιού από τον εξοπλισμό για αυτά τα σπόρ.

Αν του αρέσουν τα παιχνίδια

Ένα τέλειο δώρο θα ήταν μια παιχνιδομηχανή (playstation, xbox κλπ). Αν ωστόσο έχει μια ήδη μπορείς να του αγοράσεις μερικά παιχνίδια που θα μπορεί να απολαύσει μόνος ή και με τους φίλους του.

Αν έχει πάθος με τη μόδα

Μι όμορφη γραβάτα, ένα πουκάμισο ή ένα trendy ζευγάρι παπούτσια είναι ιδανικά δώρα για έναν άντρα που δίνει βάση στο ντύσιμο του. Αν μάλιστα μπορείς να διαθέσεις αρκετά χρήματα γιατί να μην του κλείσεις ένα ραντεβού σε ράφτη που θα ράψει πάνω του το τέλειο κοστούμι.

Πράγματα που μπορείτε να απολαύσετε μαζί

Πάρε την πρωτοβουλία και οργάνωσε ένα ρομαντικό Σαββατοκύριακο. Κλείσε τα εισιτήρια, οργάνωσε τις ημέρες και τις νύχτες σας εκεί και δώσε του ραντεβού στο αεροδρόμιο ή το λιμάνι. Έχε μαζί σου τη βαλίτσα του και…καλό σας ταξίδι.

 

Διάβασε ακόμα στο Weddingplan.gr:

“I dreamt of a Butterfly” by Katia Delatola

Στέφανα Γάμου Jennifer’s

Ένα δώρο για την πεθερά μου!