SEX

Θα με χωρίσει αν πάω διακοπές χωρίς εκείνον;

Έλα, έλα καλό και δεσμευμένο μου κορίτσι, θέλω να το παραδεχτείς. Δεν έχεις πει ξεκάθαρα στις φίλες σου, γιατί τόσο καιρό που προσπαθούν να σε πείσουν για ένα ταξιδάκι κοριτσίστικο, εσύ όλο κάτι βρίσκεις και δε μπορείς.

Δεν είναι ότι δε σε καταλαβαίνω. Αν πεις στις φίλες σου αυτά που σκέφτεσαι το πιθανότερο είναι από αγάπη να αρχίσουν να σε “στολίζουν” και να σε πιέσουν για κάτι που δε ξέρεις πως να χειριστείς. Όμως μήπως ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις τους φόβους σου και να δεις από που πηγάζουν;

Μα γιατί έχω αυτή την ανάγκη;

Το να συνειδητοποιείς και μόνο, πως θα ήθελες σαν τρελή να φύγεις λίγες μέρες μακρυά του, σε προβληματίζει. Μήπως δεν είστε καλά; Μήπως δεν τον θέλεις όπως στις αρχές; Μήπως ψάχνεσαι;

ΣΤΑΜΑΤΑ. Αρχικά δε θες να φύγεις μακρυά του, θες να φύγεις παρέα με τις φίλες σου ή την παρέα σου. Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να θες να περάσεις χρόνο με άλλους ανθρώπους, που σε κάνουν να νιώθεις όμορφα. Ειδικά όταν λόγω της καθημερινότητας τους στερείσαι και σου λείπουν.

Δηλαδή για ποιό λόγο και γιατί να μη σου λένε όσα θέλουν οι φίλες σου, επειδή είναι ο καλός σου μπροστά; Εσένα ξέρουν, δεν είναι κολλητές με τον αγαπημένο σου όσο και να τον συμπαθούν.

Όσον αφορά για την παρέα, δηλαδή μικτή φιλικού κόσμου, μπορεί όντως να γίνεται αλλά άμα δεν το νιώθεις, μη το κάνεις. Ισχύει ότι και για τις φίλες σου. Πας διακοπές για να περάσεις καλά, χωρίς πολλές σκέψεις και “μυστικά”.

WOMEN444.jpg

Πως να το πω;

Αφού ξεκαθαρίσεις στον εαυτό σου γιατί θες να πας διακοπές με την παρέα σου, χωρίς εκείνον, συζήτησε το. Μην το κρατάς μέσα σου και επίσης μην πιστεύεις μονίμως ότι αν ξεστομίσεις κάτι τέτοιο θα είναι σα να ρίχνεις βόμβα.

Φυσικά, εξέφρασε του την επιθυμία σου και όχι την απόφασή σου. Κανείς δε θα εκτιμούσε το “αγάπη μου, αποφάσισα να πάω διακοπές για 5 μέρες και κόψε το λαιμό σου”.

Επίσης, η προσέγγιση το στέλνω με μήνυμα ή το λέω στην πλάκα, δε θα είχε καμία επιτυχία στο εγγυώμαι.

Και τώρα;

Αν πούμε ότι έχεις καταφέρει τα παραπάνω, η συνέχεια είναι εύκολη και καθόλου απαιτητική, αν όντως αυτό που είχες ανάγκη ήταν λίγες μέρες με την παρέα σου και όχι να φύγεις μακρυά του γιατί δεν αντέχεις άλλο μαζί του.

Φρόντισε να επικοινωνείς όπως επικοινωνούσες, άντε λίγο λιγότερο αφού θα κάνεις συνέχεια μπάνια. Μίλησε του για το πως περνάς, πως νιώθεις και πέρασε αυτή την περίοδο όπως κάθε άλλη: φυσιολογικά.

Το να αναφέρω την εγκράτεια σου σε φλερτ, νομίζω ότι είναι περιττό. Ξέρεις πολύ καλά, ότι χειρότερο από τη ζήλια είναι να πατάς στην καλοσύνη του άλλου. Δεν είσαι από αυτές.

TAKSIDI.jpg

Το μυστικό

Γυρίζοντας, αν πραγματικά έχετε μια υγιή σχέση, θα έχετε λείψει ο ένας στον άλλον και θα είστε μια χαρά. Άλλωστε, όντως δε θα έχει γίνει τίποτα που θα έπρεπε να τον στεναχωρήσει.

Το να σε χωρίσει, δεν τίθεται ως ερώτημα γιατί πραγματικά ήταν μόνο στο μυαλό σου. Αν όντως είστε καλά, δεν υπάρχει λόγος να θέλει να σε αφήσει, επειδή έκανες κάτι πραγματικά “αθώο” που ήθελες πολύ.

Η εμπιστοσύνη, τόσο σε ταξίδια όσο και στη ζωή, είναι βασική κατάκτηση. Είναι το μυστικό που κάνει σχέσεις επιτυχημένες και μπράβο σας αν το έχετε καταφέρει.

Μα καλά τι γράφει αυτή;

Αν τώρα δεν έχεις τίποτα από τα παραπάνω και πραγματικά ζηλεύεις την κοπέλα στην οποία απευθύνομαι, welcome to the rest 90%. “Θα κάνω ότι γουστάρω”, “σιγά μην τον ρωτήσω”, “ρε δεν πάει να γ#@%^” θα μπορούσαν να ήταν οι αντιδράσεις στην ερώτηση του τίτλου. To ξέρω.

Αν έγραφα σε εσένα, το κείμενο μου θα περιοριζόταν σε λίγες μόνο λέξεις: Φύγε να βρεις αυτό που θα σε κάνει ευτυχισμένη.