ΖΕΥΓΑΡΙΑ

Τα 5 ζώδια που τα πάνε εξαιρετικά στο στοματικό σεξ

Το κριτήριο για να μπει στη συγκεκριμένη λίστα ένα ζώδιο, είναι το κατά πόσο θεωρεί προτεραιότητα την ικανοποίηση του συντρόφου του στο σεξ, χωρίς να το σκεφτεί και πολύ. Να σου βγαίνει αυθόρμητα. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι πρέπει να καπελώνεις τη δική σου ευχαρίστηση γιατί σε πιάνει το φιλότιμο να τα κάνεις όλα και πάνω απ' όλα σωστά.

Δούναι και λαβείν είναι όλα στις σχέσεις, είτε είστε όρθιοι, είτε καθιστοί, είτε ξαπλωμένοι. Ειδικά στην τελευταία κατάσταση, κατά τα προκαταρκτικά γίνονται πραγματάκια. Ένα από αυτά το στοματικό σεξ, για το οποίο ο κανόνας του πάρε δώσε (πρέπει να) ισχύει, αν σας αρέσει πάντα. Όπως και να ‘χει, τα άστρα έχουν προικίσει με δοτικότητα γενικά και ειδικά, τα παρακάτω ζώδια:

 

Ζυγός

Είναι γνωστό πως τα Ζυγουδάκια διατρέχει στο ταμπεραμέντο τους αυτό το ψυχαναγκαστικό attitude “περνάς καλά άρα περνά κι εγώ”. Δεν είναι παρτάκηδες οι Ζυγοί, ειδικά στο σεξουαλικό κομμάτι. Είναι pleasers, θέλουν να μοιράζουν ευχαρίστηση, το ‘χουν στη φύση τους. Δεν θα ηρεμήσουν αν δεν νιώσουν ότι ευθύνονται για την απόλαυση του συντρόφου τους. Δεν χωράνε εγωισμοί εδώ.

Παρθένος

Ο τελειομανής της αστρολογικής ντουζίνας δεν μπορεί να σκεφτεί καν πως αυτό με το οποίο καταπιάνεται μπορεί να το κάνει καλύτερα κάποιος άλλος από εκείνον. Οι Παρθένοι μένουν αξέχαστοι και σ’ αυτό που εξετάζουμε εν προκειμένω γιατί το παίρνουν πατριωτικά.

Σκορπιός

Ερωτικά πλάσματα, σεξουαλικά αχόρταγα και επίμονα. Τα Σκορπιουδάκια θέλουν ν’ αποδείξουν στους άλλους και κυρίως στον εαυτό τους τον ίδιο ότι μπορούν να ξετρελάνουν τον σύντροφό τους. Οπότε καταλαβαίνεις γιατί είναι από τα ζώδιο που υπερέχουν στο στοματικό.

Ταύρος

Είναι φιλόδοξοι οι Ταύροι. Θέλουν να μένουν αξέχαστοι.

 

Καρκίνος

Αγαπησιάρικο ζώδιο, παθιάρικο, θέλει να νιώθει την αγάπη στην ατμόσφαιρα και ξέρει πώς θα γίνει αυτό. Και χωρίς πολλά ταμπού ή στεγανά. Αχόρταγα από ερωτικής άποψης τα Καρκινάκια, ηδονιστές στο φουλ, θεωρούν το στοματικό σεξ απαραίτητο συστατικό της επαφής τους. Γι’ αυτό και το ζητάνε, όσο (πολύ) το προσφέρουν.