ΣΧΕΣΕΙΣ

Σεξ σε δημόσιο χώρο: 6 tips για εσένα που δεν το έχεις ξανακάνει (αλλά θέλεις)

Unsplash

Να ξεκινήσουμε με τη βασική πληροφορία, γιατί εδώ λέμε αλήθειες. Το σεξ σε δημόσιο χώρο είναι παράνομο και θεωρείται προσβολή της δημοσίας αιδούς. Λογικά γι’ αυτό το επιλέγουν πολλοί. Γιατί εξιτάρονται από την απαγόρευση.

Ωστόσο, εμείς εδώ είμαστε υπεύθυνοι άνθρωποι και θα σου επιστήσουμε την προσοχή. Αμέσως μετά, θα σε προτρέψουμε να το κάνεις ακολουθώντας τα σωστά tips. Έχουμε και για εσένα που φαντασιώνεται σεξ σε δημόσιο χώρο αλλά θέλεις να μείνεις και σπίτι.

Προετοιμασία με μηνύματα

Όλα είναι θέμα σωστής ψυχολογίας. Για να κάνεις κάτι που δεν έχεις δοκιμάσει ποτέ, πρέπει να μπεις στο σωστό το mood. Στείλε ερωτικά μηνύματα στο ταίρι σου, είτε είστε χώρια είτε έχετε βγει για ένα ποτό. Κάνε ανατριχιαστικές περιγραφές για το πώς έχεις φαντασιωθεί το σεξ σε δημόσιο χώρο, τι θέλεις να κάνετε και πώς κλπ.

Σαν δυο ξένοι

Κλασικό παλιό κόλπο ζευγαριού που μετρά πολλά χρόνια. Βγείτε έξω σαν να είναι το πρώτο ραντεβού. Υποκριθείτε ότι δεν γνωρίζεστε. Ζήστε στην παρανομία λες και έχετε κρυφό δεσμό. Μπορεί να συμβεί έξω ή μπορεί να σας αρκεί και να θέλετε να γυρίσετε σπίτι.

Το σεξ σε δημόσιο χώρο μπορεί να είναι και προκαταρκτικά

Δεν έχουμε όλοι τα ίδια όρια ή την ίδια τόλμη. Μπορείς να κάνεις την αρχή ξεκινώντας με παθιασμένα φιλιά, χάδια και αγγίγματα σε όλο το σώμα. Είναι μία πολύ καλή αρχή για εσένα που θέλεις να το δοκιμάσεις και δεν συνηθίζεις να φιλιέσαι δημόσια.

Σκέψου ασφαλή σημεία

Φαντάζομαι ότι ίσως σε εξιτάρει η ιδέα να το κάνεις σε ένα στενό επί της Πανεπιστημίου γιατί είναι πιο εύκολο να σε πιάσουν. Παρόλα αυτά, ας μείνουμε στις ασφαλείς επιλογές που έχουν παρόμοιο αποτέλεσμα. Το μπαλκόνι σου όταν βραδιάζει (και οι γείτονες δεν είναι ακριβώς απέναντι ή δίπλα), ένα άδειο πάρκο (προσοχή στην επιλογή) ή ένα πάρκινγκ, αλλά όχι σε ώρα αιχμής. Αν νιώσεις ότι είσαι οκ, μπορείς να περάσεις και στα πιο επίφοβα.

Άσε τα ακροβατικά για το κρεβάτι και όχι για το σεξ σε δημόσιο χώρο

Εντελώς αντικειμενικά, το σεξ σε δημόσιο χώρο δεν ενδείκνυται για πειραματισμούς. Ή που θα γίνει στα όρθια ή σε doggy style αν δεν υπάρχει κόσμος τριγύρω. Ξέχνα επίσης το παντελόνι και τα πολλά ρούχα. Ένα άνετο φόρεμα ή φούστα είναι η σωστή περιβολή για την περίσταση. Όπως και το να μην φοράς εσώρουχα, ιδανικά.

Μήπως να μείνουμε σπίτι;

Αν θέλεις να το δοκιμάσεις, αλλά δεν είσαι και πολύ έτοιμη, το σπίτι σου έχει διάφορα σημεία. Το μπαλκόνι (όπως είπα και πριν), την ταράτσα, το πάρκινγκ (όπως ξαναείπα πριν), ή τη σκάλα της πολυκατοικίας, αλλά μία ώρα που δεν κυκλοφορεί πολύς κόσμος. Και φυσικά, πάντα με προφυλάξεις (διπλής).