ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ
SPONSORED

Quiz: Ποια βιταμίνη ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες

Unsplash

Μέσα σε αυτή την Inception πραγματικότητα των lockdown που ζούμε εδώ και έναν χρόνο προέκυψε ένα σημαντικό καλό για εμάς. Επικεντρωθήκαμε στις ανάγκες μας, πατήσαμε παύση και «ακούσαμε» τον οργανισμό μας. Κι ο οργανισμός μας έμοιαζε να μας λέει πολλά τελικά. Δεν ζητάει όμως τίποτα παραπάνω πέρα από τη φροντίδα μας.

Ας το παραδεχτούμε, κάπου έχουμε αποδιοργανωθεί, άλλαξε η καθημερινή μας ρουτίνα και μαζί και οι ρουτίνες που ως τώρα ακολουθούσε το σώμα μας. Τα μικρά προγράμματα του ύπνου, της άσκησης, των μετακινήσεων, της διατροφής μας. Μικρά, καθημερινά πράγματα, αλλά τόσο σημαντικά. Οι ανάγκες του οργανισμού μας έγιναν αρκετές και το καλό είναι ότι πλέον δεν έχουμε καμία δικαιολογία να μην ανταποκρινόμαστε σε αυτές.

Νιώθουμε τις αλλαγές και θέλουμε κάτι να κάνουμε γι’ αυτό. Τι μπορούμε να κάνουμε όμως; Τα συμπληρώματα διατροφής είναι ένα πολύ καλό εργαλείο για να βοηθήσουμε τον οργανισμό μας να ανταποκριθεί στις αλλαγές της καθημερινότητας, και φυσικά να «εξοπλιστεί» κατάλληλα απέναντι σε κάθε «αόρατο» εχθρό της υγείας και της ευεξίας του.

Οι βιταμίνες ζελεδάκια Chewy Vites από τη Vican για ενήλικες δίνουν το απαραίτητο boost βιταμινών στον οργανισμό σου

Καταλαβαίνεις, λοιπόν, ότι το λανσάρισμα των βιταμινών Chewy Vites από τη Vican για ενήλικες δεν άφησε κανέναν μας αδιάφορο. Τα διαφορετικά συμπληρώματα διατροφής που ανταποκρίνονται σε διαφορετικές ανάγκες του καθενός, σε συνδυασμό με τις γεύσεις που έκαναν άλλωστε τις βιταμίνες Chewy Vites από τη Vican τόσο αγαπητές στην ιστορία τους, στους δυσκολότερους εξ ημών, τα μικρά παιδιά, είναι που μας λύνουν τα χέρια. Επιπλέον η μορφή τους (είναι μασώμενα ζελεδάκια) δεν επιτρέπουν δικαιολογίες του τύπου «Δυσκολεύομαι με την κατάποση των βιταμινών» για να τις αποφύγεις. Αντίθετα θα τις απολαύσεις γιατί έχουν έντονη γεύση από τα αγαπημένα σου φρούτα.

Ακούσαμε τον οργανισμό μας κι ό,τι αυτός έχει να μας πει. Ξεχωρίζουμε όμως συγκεκριμένα τις ανάγκες του; Αυτό το τεστ θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τι έχει πιο πολύ ανάγκη ο οργανισμός σου αυτή την περίοδο. Θα το μάθεις διασκεδάζοντας και μαζί θα καταλάβεις ποιο από τα 5 διαφορετικά συμπληρώματα βιταμινών Chewy Vites από τη Vican μπορεί να σε βοηθήσει να τον βοηθήσεις.

Βρήκες τις δικές σου βιταμίνες Chewy Vites από τη Vican και πλέον μπορείς να βοηθήσεις τον οργανισμό σου να είναι στα καλύτερα του. Ο ιδανικός σου εαυτός, είναι μέσα σου απλά χρειάζεται εκ μέρους σου ένα μικρό boost. Ήρθε ο καιρός να του το δώσεις λοιπόν.