ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Πού θα είσαι την επόμενη μέρα;

Unsplash

Η εποχή που διανύουμε είναι ιδανική για να βρεις το ιδανικό σου lifestyle. Και το ξέρω πως η ερώτηση που έρχεται αυτόματα στο μυαλό σου είναι «τι lifestyle εννοείς; Σιγά μην ασχοληθώ με το ιδανικό lifestyle τώρα που καίγεται ο κόσμος».

Γράφει η Τζιλ Δούκα MBA, PCC Βραβευμένη παγκόσμια bestseller συγγραφέας των βιβλίων «Αγάπη Τώρα», «Ευ Ζην Τώρα», «Ξαφνικά Τώρα», Director της GlobalAcademyofCoaching.

Θέλω να σου πω ότι ακριβώς εδώ που καίγεται ο κόσμος, επιβάλλεται να ασχοληθούμε σοβαρά με ποιο lifestyle θέλουμε να πορευτούμε από εδώ και στο εξής. Να ξεκαθαρίσεις εσύ μέσα σου πώς θέλεις να είναι η ζωή σου.

Πού μάθαμε να είμαστε ξεκάθαροι με ποιο lifestyle θέλουμε να ζούμε; Μήπως το μάθαμε στο γυμνάσιο και στο λύκειο; Μήπως το μάθαμε στο πανεπιστήμιο; Πουθενά. Μήπως το είδαμε από τους γονείς μας; Το θέμα είναι ότι η καθεμία μας ζούμε τη ζωή μας με αυτό που έχουμε δει μεγαλώνοντας.

Γιατί αυτές ήταν οι εικόνες που είχαμε. Αυτά τα θεωρούμε σαν δόγματα. Έτσι; Το πώς μεγάλωσαν οι γονείς μας. Αυτά που μας λέγανε. Είναι απόλυτο φυσιολογικό. Αλλά όπως λέω, όταν είμαστε πάνω από δεκαοκτώ, είναι η ώρα να πάρουμε εμείς τη ζωή στα χέρια μας και να ξεκινήσουμε να τη χτίζουμε.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένας ομαδικός φόβος. Είναι από τις λίγες φορές, η δική μας η γενιά είναι η πρώτη φορά που το ζει. Για να κρατηθούμε εμείς στον εαυτό μας, το μόνο πράγμα που μπορεί να μας κρατήσει είναι να ξέρουμε τι θέλουμε.

Να ξέρουμε και να έχουμε γειώσει πάρα πολύ καλά πώς θέλουμε να περνάμε το κάθε δευτερόλεπτο, την κάθε ώρα της ζωής μας.

 

Αυτή την κρίσιμη στιγμή, τώρα που χρειάζεσαι όσο ποτέ, υπεύθυνη υποστήριξη για να μη λυγίσεις, σε περιμένουμε στις δωρεάν life coaching συνεδρίες,που πραγματοποιούμε, για να μην βάλεις στιγμή σε παύση τα όνειρά σου!

Πάρε την ημερήσια δόση έμπνευσης που χρειάζεσαι! Γίνε και εσύ μέλος της κοινότητάς μας σε Facebook: jill and nikolas life coaching και Instagram: jillandnikolas. Αν πάλι ενδιαφέρεσαι να γίνεις Life coach ακολούθησέ μας στο Facebook και στο Instagram.