WELLNESS

Πού πρέπει να πας για να κάνεις το καλύτερο σεξ

Λένε πως όσο λιγότερο έχεις πειραματιστεί, τόσο πιο ευτυχισμένος και ήρεμος είσαι. Όσο περισσότερα ταξίδια κάνεις για παράδειγμα, τόσο μεγαλώνει η περιέργειά σου να ανακαλύψεις κι άλλους τόπους. Όσο συχνότερα αλλάζεις ερωτικούς συντρόφους , τόσο πιο αχόρταγος γίνεσαι για περισσότερες εμπειρίες. Για φαντάσου -υποθετικά τώρα μην κολλάμε, μιλάμε για μια παράλληλη ζωή- να συνδύαζες αυτά τα δύο! Δηλαδή σε κάθε σου ταξιδάκι να είχες κι από μία ερωτική περιπέτεια! Τι θα ανακάλυπτες άραγε;

Ποιοι είναι οι καλύτεροι εραστές; Που το σεξ είναι καλύτερο, που χειρότερο και που πιο σύντομο;

Διαβάσαμε την τελευταία παγκόσμια έρευνα σεξουαλικής υγείας και σας παρουσιάζουμε τα αποτελέσματα, να μην πείτε πως δεν σας προειδοποιήσαμε.

Γενικά, φαίνεται πως δεν είμαστε και τόσο ικανοποιημένοι από τη σεξουαλική μας ζωή

satisfaction.JPG

Μόνο το 44% δηλώνει πολύ ευχαριστημένο ή σχετικά ευχαριστημένο από την ερωτική του ζωή. Οι υπόλοιποι έχουν παράπονα. Φταίει η συχνότητα που κάνουν σεξ; Φταίει η διάρκεια της πράξης αυτής καθεαυτής; Μήπως φταίει η ποιότητα; Η επικοινωνία ανάμεσα στους εραστές; Ό,τι και να ‘ναι, τα στατιστικά δίνουν μια όπως και να το κάνουμε χλιαρή εικόνα.

Στη Νιγηρία και το Μεξικό τα περνάνε φανταστικά

sex_map_1.png

Χα. Ότι και καλά οι Γάλλοι και οι Ιταλοί είναι θερμοί εραστές. Για κοιτάξτε καλύτερα τον παραπάνω χάρτη! Άλλοι έχουν τ’όνομα κι άλλη τη χάρη. Μόνο το 31-40% των ερωτηθέντων δήλωσαν πως η ερωτική τους ζωή είναι συναρπαστική. Ενώ στη Νιγηρία και το Μεξικό; Χαμός. Το 71-80% δήλωσε πως τα περνάει φανταστικά. Μέτρια τα πράγματα στην Ελλάδα, ενθουσιώδεις με τη σεξουαλική ζωή τους δήλωσαν λιγότεροι από τους μισούς.

orgasm+2.jpg 

Στην Ιαπωνία, κάτι γίνεται λάθος

Στην Ιαπωνία, χαρούμενο με την ερωτική του ζωή δήλωσε μόνο το 10%! Κι εμείς που νομίζαμε ότι οι Γιαπωνέζοι είναι πιο απελευθερωμένοι και “προχωρημένοι”. Όχι μόνο οι Ιάπωνες -όπως φαίνεται και στον παραπάνω πίνακα- είναι οι μόνοι που στην πλειοψηφία τους είναι απογοητευμένοι από τα σεξουαλικά τους, αλλά και εκείνοι που έχουν τις λιγότερο συχνές ερωτικές επαφές.

satisfaction-by-gender.JPG

Τόσες -λέει- πολλές ώρες δουλεύουν στην Ιαπωνία που το να συνευρεθείς ερωτικά με το σύντροφό σου θεωρείται πια τόσο πολυτέλεια που τα καινούργια -λέει- σπίτια κατασκευάζονται με πρόβλεψη δύο διαφορετικές κρεβατοκάμαρες για τους συζύγους! Πέρα από αυτό, τα ποσοστά παντρεμένων ζευγαριών ολοένα και φθίνουν, αφού η νέα γενιά γυναικών προτιμά να επικεντρωθεί στην καριέρα της και τα επαγγελματικά της και δεν έχει ως προτεραιότητά της το γάμο.

Παγκοσμίως, οι άνδρες έρχονται σε οργασμό πιο συχνά από ότι οι γυναίκες

orgasm-stats.JPG

Όχι πως δεν το γνωρίζαμε δηλαδή, αλλά να, όταν το βλέπεις μπροστά σου επιστημονικά αποδεδειγμένο και σε γράφημα ένα παράπονο όσο να πεις σε πνίγει: “Γιατί αυτοί και όχι εμείιιις”! Τέλος πάντων, τουλάχιστον είμαστε 6οι στην κατάταξη, πίσω από Βραζιλία, Ισπανία, Ιταλία, Νότια Αφρική και Μεξικό, με το 85% των ανδρών και το 44% των γυναικών να δηλώνουν ότι μετά από κάθε ερωτική πράξη έρχονται σε οργασμό. Στο Hong Kong μόνο το 8% των γυναικών παραδέχεται κάτι τέτοιο! Αμάααν.

Ποιος τις χάρες μας στην Ελλάδα πάντως

frequency.JPG

frequency2.JPG 

Χα φάτε τη σκόνη μας εκεί στην Ιαπωνία. Εμείς -λέει- κάνουμε σεξ πιο συχνά από όλους. Από όλους! Και στην Ελλάδα ο Μ.Ο. διάρκειας της ερωτικής πράξης είναι 22,3 λεπτά, ενώ στην Ινδία, που είναι τελευταία στην συγκεκριμένη κατάταξη, 13,2.  Όλα καλά κορίτσια, σούπερ οι επιδόσεις των Ελλήνων!

time.png

Ίσως τελικά για να κάνεις το καλύτερο σεξ να μη χρειάζεται να πας μακριά…Wink wink.

Πηγή: vox.com / durex.com