ΟΡΓΑΣΜΟΣ

Πόσο συχνά προσποιούνται οργασμό οι άντρες;

Το ότι οι γυναίκες μπορούμε και συχνά καταφεύγουμε στο να προσποιηθούμε οργασμό προκειμένου να γλυτώσουμε από ένα "κακό σεξ" είναι δυστυχώς γεγονός.

Τι γίνεται όμως όταν ένας άντρας προσποιηθεί ότι ήρθε σε οργασμό. Ναι, κι όμως, μπορούν και το κάνουν κι αυτοί. Σύμφωνα με μια έρευνα που κατέφθασε στα γραφεία μας κατευθείαν από το University du Quebec a Montreal, οι άντρες όχι απλά προσποιούνται οργασμό, αλλά το κάνουν και συχνότερα από τις γυναίκες!

Για την ακρίβεια, μία στις τέσσερις φορές που κάνουν σεξ, προσποιούνται οι γελοίοι.

Στην έρευνα, οι επιστήμονες μίλησαν με 230 εθελοντές από 18 έως 29 ετών και τους ρώτησαν το προφανές: αν έχουν προσποιηθεί οργασμό και πόσο συχνά. Αν δεν ξέρεις καν ότι αυτό συμβαίνει, τα αποτελέσματα είναι μια στάλα σοκαριστικά.

“Κατά μέσο όρο οι συμμετέχοντες ανέφεραν πως προσποιούνται περίπου στο ένα τέταρτο των σεξουαλικών τους επαφών όταν έχουν μια σχέση – κυρίως κατά τη διάρκεια του κολπικού σεξ. Οι λόγοι; Να κάνουν εμάς να νιώσουμε καλά, ή επειδή ο ένας ήταν μεθυσμένος, ή επειδή δεν είχαν και τόση όρεξη για σεξ, ή από επιθυμία να βελτιωθούν”. Βέβαια παρόλο που οι πιθανότητες είναι περισσότερες στο κολπικό σεξ, οι συμμετέχοντες παραδέχτηκαν ότι έχει τύχει να προσποιηθούν οργασμό και κατά τη διάρκεια στοματικού, πρωκτικού ή ακόμα κι όταν τους διεγείρει μια γυναίκα χειρωνακτικά.

Μη σκας, κοιτά να ευχαριστηθείς εσύ τον δικό σου οργασμό.