ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Πόσο πιστεύεις και επενδύεις στο ξαφνικά;

Unsplash

Μπορείς να ζήσεις από σήμερα όλα αυτά που περιμένεις αύριο. Πόσο αναπάντεχα ελπίζεις πως θα έρθουν όλα όσα περιμένεις; Αν ανήκεις σε αυτούς που θέλουν απλά να περιμένουν, θα εκπλαγείς όταν μάθεις πως δεν χρειάζεται. Μπορείς να ζήσεις όσα ονειρεύεσαι από αύριο κιόλας. Μπορείς να μην περιμένεις ένα αβέβαιο μέλλον για να νιώσεις ευτυχισμένος, πλήρης, υγιής.

Γράφει η Τζιλ Δούκα MBA, PCC, Βραβευμένη συγγραφέας παγκόσμιου bestseller Αγάπη Τώρα και Ευ Ζην Τώρα, Ομιλήτρια διεθνούς φήμης. www.jillandnikolas.com

Το ξαφνικά μπορεί να σταματήσει να σε φοβίζει αν είσαι πάντα κατάλληλα προετοιμασμένος για αυτό. Ανατροπές είναι αναπόφευκτο πως θα ζήσεις. Θα πληγωθείς, θα πέσεις, θα ηττηθείς. Αυτό που μπορείς κάθε φορά να ελέγχεις είναι τον τρόπο και το χρόνο αντίδρασής σου σε όλα όσα σου συμβαίνουν.

Έχοντας πάντα ένα επιλεγμένο σχέδιο δράσης εκ των προτέρων, μπορείς να ξεφύγεις εύκολα από τα δίχτυα της απελπισίας και της θλίψης.

Το ξαφνικά μπορεί να γίνει το δικό σου Τώρα! Για καθετί που σε τρομάζει και σε κάνει να διστάζεις, υπάρχει ένα μεγάλο υπερόπλο. Η τωρινή δέσμευσή σου να γίνεις ο καλύτερος εαυτός σου και να αποκτήσεις όλη την πνευματική εξάρτυση που αρμόζει για να προστατευτείς αλλά και να καλωσορίσεις τις αλλαγές που έρχονται.

Αυτό το πολύ καλά προσχεδιασμένο Ξαφνικά είναι δική μας έμπνευση στο ομώνυμο νέο μας βιβλίο με τον Νικόλα Ουρανό. Αυτό το Ξαφνικά που δεν καθηλώνει, δεν τρομοκρατεί, δεν αιφνιδιάζει, παρά αποτελεί πάντα το επιστέγμασμα της συνέπειας και της προσπάθειας που έχουμε καταβάλλει.

Αν θέλεις να μη φοβάσαι άλλο πια όσα έρχονται, ξεκίνα να τα προβλέπεις και να τα αλλάζεις πριν βρεθείς στη θέση απλώς να τα αποδεχτείς.

  • Γίνε μέλος της μεγάλης μας παρέας και ως «ευχαριστώ» για την εγγραφή σου θα σου στείλουμε τις 40 πρώτες σελίδες από το best seller Ευ Ζην Τώρα, εντελώς δωρεάν! Η μεταμόρφωσή σου ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς!
  • Σε ενδιαφέρει το life coaching αλλά σε προβληματίζει το κόστος; Όχι πια! Δήλωσε το ενδιαφέρον σου και θα σου προσφέρουμε μία συνεδρία life coaching, αξίας 200 ευρώ, δώρο!