ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Ποιος είναι ο μοναδικός τρόπος για να μην νιώθεις ανικανοποίητη;

Unsplash

Υπάρχει μια διάχυτη αίσθηση πώς ό,τι κι αν κάνουμε, ποτέ δεν είναι αρκετό. Πως οτιδήποτε πετυχαίνουμε, δεν είναι κάτι πολύ σημαντικό και σίγουρα θα μπορούσαμε να πετύχουμε κάτι παραπάνω. Γιατί να ζεις συνέχεια, όμως, με την πεποίθηση πως είσαι πάντα λίγη και πώς μπορεί να αλλάξει αυτή την στρεβλή πεποίθηση το life coaching;

*Γράφει η Τζιλ Δούκα MBA, MCC

Με τις δυναμικές ερωτήσεις του life coaching απελευθερώνουμε τη δύναμη και την αλήθεια που έχεις ήδη μέσα σου και δεν μπορείς να εκφράσεις μόνος σου. Μιλάμε για μια διαδικασία η οποία σε παίρνει από αυτό που πιστεύεις πως είσαι και σε πηγαίνει σε αυτό που είσαι προορισμένη να γίνεις.

Σε απεγκλωβίζει από τις περιοριστικές πεποιθήσεις σου που σου υποδεικνύουν μέχρι πού επιτρέπεται να πας και σου ξεκλειδώνει δυνατότητες που αγνοούσες και άφηνες αναξιοποίητες γιατί δεν πίστευες εσύ ή οι άλλοι πως τις έχεις.

Από τα βασικά πράγματα που σε βοηθάει να κάνεις το life coaching είναι να συνειδητοποιήσεις ότι αυτή τη στιγμή, με ακριβώς όσα έχεις και είσαι, η ζωή σου είναι τέλεια.

Για να πετύχεις αυτά που θέλεις πρέπει να μπεις σε μια κατάσταση πληρότητας χωρίς προϋποθέσεις. Όχι όταν θα έρθει ο σύντροφος, όχι όταν θα έρθει το παιδί, όχι όταν θα έρθει η τέλεια δουλειά.

Ξεκίνα να αγαπάς όσα είσαι και όσα έχεις καταφέρει, για να αντιληφθείς πόσα ήδη αξίζεις και πόσα περισσότερα μπορείς να καταφέρεις αρκεί να αναγνωρίσεις, πρώτη εσύ, τον εαυτό σου!

Είναι ωραίο να μην επαναπαυόμαστε και να χτίζουμε συνεχώς τις νέες φιλοδοξίες μας, αλλά εξίσου σημαντικό είναι και να απολαμβάνουμε όσα έχουμε καταφέρει αυτή τη δεδομένη στιγμή. Μην τα θεωρείς δεδομένα ή απλά. Για άλλους ανθρώπους είναι άθλοι. Μπες στην ευγνωμοσύνη και στο τώρα σου και από αυτή την αφετηρία, στόχευσε στα αστέρια.

 

*Διαπιστευμένη lifecoach στο 3% των coaches παγκοσμίως από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Coaching Βραβευμένη συγγραφέας παγκόσμιου bestseller Αγάπη Τώρα, Ευ Ζην Τώρα, Ξαφνικά Τώρα, Ομιλήτρια διεθνούς φήμης, διευθύντρια σπουδών www.globalacademyofcoaching.com

 

1. Κατέβασε δωρεάν τις 38 πρώτες σελίδες από το διεθνές bestseller Ξαφνικά Τώρα και ανακάλυψε ένα εγχειρίδιο πλοηγό για την ανάπτυξη του εαυτού σου! Πάρε τη δυνατή πρόγευση για όλα τα σημαντικά που σε περιμένουν.

2. Πάρε την ευκαιρία για δωρεάν life coaching συνεδρίες, για να δοκιμάσεις χωρίς καμία περαιτέρω δέσμευση την αποτελεσματικότητα και τον επαγγελματισμό που διακρίνουν τα προγράμματα μας.