ΠΡΩΗΝ

Πες μου πώς χώρισες να σου πω ποια είσαι

Το πώς χωρίζουμε είναι ένα δείγμα του χαρακτήρα μας. Όπως σε πολλές καταστάσεις στη ζωή μας, έτσι και στις σχέσεις το πώς τερματίζεται είναι δείγμα του ποιοι είμαστε.

Χώρισες σα φίλη με τον πρώην σου ή σε έχει μπλοκάρει σε όλα τα social media; Ο λόγος του χωρισμού ποιος ήταν; Σε απάτησε ή τον απάτησες;

Πάντως, πέρα από το συμπέρασμα για τον χαρακτήρα σου, ο χωρισμός σε διδάσκει πολλά. Από το ποια είσαι, τι έφταιξε για να χωρίσετε και πόσο άλλαξες μέσα από αυτήν τη σχέση. Γιατί γνωρίζεις πολύ καλά ότι ο άνθρωπος αλλάζει μέσα από σχέσεις και καταστάσεις.

Εάν σε απάτησε

Σε περίπτωση που σε απάτησε ο σύντροφός σου, είναι λογικό ακόμη και τώρα να μην είσαι στα καλύτερά σου. Δεν εμπιστεύεσαι κανέναν και ακούς συνέχεια τραγούδια που αναφέρονται στη δική σου κατάσταση. Ορκίζεσαι ότι δε θα αφήσεις κανέναν να σε ξαναπληγώσει αλλά στην πραγματικότητα είσαι συναισθηματικά μη διαθέσιμη καθώς είσαι ακόμη στο παρελθόν και ό,τι πέρασες.

Εάν εσύ απάτησες

Υπάρχει η λαϊκή ρήση: Μια φορά άπιστος για πάντα άπιστος. Εάν στη σχέση σου ήσουν άπιστη, πολλές είναι οι πιθανότητες να το ξανακάνεις. Σου αρέσει το ψέμα, είσαι καλή σε αυτό αλλά ποτέ δεν το παραδέχεσαι. Ξέρεις καλά πώς να αρνείσαι οποιαδήποτε κατηγορία μέχρι τη στιγμή που οι αποδείξεις έρθουν στο φως. Δε διστάζεις μάλιστα, όταν έχεις πιει, να στείλεις μήνυμα στον πρώην σου ώστε να καταλάβεις αν έχει προχωρήσει στη ζωή του.

Εάν χωρίσατε ως φίλοι

Ακόμη θες να κάνεις σεξ με τον πρώην σου και νοιάζεσαι για εκείνον, όμως δεν προχωράς στη ζωή σου. Έχεις ένα θέμα να τελειώνεις τα πράγματα, σωστά; Αφήνεις πολλά ανοιχτά παραθυράκια ότι θα είστε ξανά μαζί αν και στην πραγματικότητα δεν το θες τόσο πολύ. Αναζητάς πιο πολύ τη συντροφιά και φοβάσαι τη μοναξιά.

Εάν χωρίσατε επειδή οι γονείς σου τον μισούσαν

Αν ο σύντροφος που επέλεξες ήταν μισητός στους δικούς σου, αυτό δείχνει ότι έχεις την τάση να επαναστατείς απέναντί τους. Είναι πολύ πιθανό νεότερη να έκανες πολλά piercing και tattoos. Είσαι open minden και δεν σε ενδιαφέρει τι θα πουν οι άλλοι για εσένα.

Εάν ήσουν λιγότερο επιτυχημένη από εκείνον

Ο πρώην σου ήταν ομορφότερος από εσένα. Έβγαζε περισσότερα χρήματα, είχε περισσότερους φίλους και ήταν πιο ”διάσημος” στα social media από ότι εσύ. Αυτό σημαίνει ότι επιλέγεις εκείνον που σου δίνει σημασία. Τη μεγαλύτερη.

Εάν σε μπλόκαρε από τα social media

Εάν ο πρώην σου σε έχει μπλοκάρει από τα social media υπάρχουν δύο εκδοχές. Είτε είχες καταντήσει stalker και ενοχλητική κάτι που σημαίνει ότι είσαι έντονος και ευέξαπτος χαρακτήρας είτε σε αγαπάει ακόμη και δεν μπορεί να σε ξεπεράσει.

Πηγή: Elitedaily