ΣΧΕΣΕΙΣ

Παράνοια; Θες ένα καλό παιδί και καταλήγεις με το “κακό”

Όλο λες ότι θες να βρεις εκείνον που θα σου προσφέρει σταθερότητα, αγάπη και ηρεμία. Ένα λιμάνι για να αράξεις, όπως θα έλεγε η Ασπασία το ''Dolce Vita''.

Κάτι τέτοιο, όμως, δεν το έχεις καταφέρει μέχρι στιγμής καθώς πέφτεις μόνο σε κακά αγόρια. Όχι, αγαπημένη μου, δεν φταίει η κακή σου μοίρα ούτε το ποδαρικό που έκανε η ξαδέλφη σου την πρωτοχρονιά. Η ευθύνη βρίσκεται στο άτομο που κοιτάς στον καθρέφτη- εσένα δηλαδή. Οι επιλογές που κάνεις, είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα.

Για να σε προλάβω, πριν αρχίσεις να βρίζεις τον εαυτό σου, διάβασε μερικά πράγματα που έχουν να σου πει η επιστήμη μέσα από έρευνες.

Έχουν δυνατότερο σπέρμα

Ένα στοιχείο που μας ελκύει στους ναρκίσσους είναι ότι βιολογικά είμαστε προορισμένες για αυτούς τους άνδρες. Το σώμα σου υποδεικνύει να επιθυμήσεις αυτόν τον άνδρα γιατί έχει δυνατότερο σπέρμα. ”Οι γυναίκες ξέρουν ότι εάν τεκνοποιήσουν με έναν τέτοιον άνδρα θα επιβιώσουν και θα είναι ανταγωνιστικές”, αναφέρει το Above Top Secret.

Προτιμάς το καλύτερο σεξ

Στη ζυγαριά καλό σεξ ή καλή επικοινωνία το βάρος κλίνει προς την πρώτη πλευρά. Σύμφωνα με έρευνα για το περιοδικό Journal of Sex & Marital Therapy που έγινε σε φοιτήτριες, προτίμησαν το καλό παιδί για ρομαντικό ραντεβού και το κακό για μια νύχτα γεμάτη πάθος.

Πιστεύουμε ότι θα τους αλλάξουμε

Πολλές από εμάς πιστεύουμε στην εξής ουτοπία: Ότι θα αλλάξουμε τον άλλον. Πως εμείς έχουμε το μοναδικό χάρισμα από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα και θα καταφέρουμε να τον βάλουμε στον δικό μας σωστό δρόμο. Αυτό, όμως, είτε συμβαίνει σε χολιγουντιανές ταινίες είτε σε ελάχιστες περιπτώσεις. Λυπάμαι που στο χαλάω.

Οι ψυχοπαθείς είναι οι πιο σέξι άνθρωποι

Μπορεί να σου ακούγεται creepy όπως λένε και στο χωριό μου, αλλά οι ψυχοπαθείς αποπνέουν έντονη σεξουαλικότητα. Πολλά έχουν γραφτεί για την έλξη που ασκούν οι ψυχοπαθείς, όπως στο Vice, αλλά και πόσο καλοί είναι στο κρεβάτι.

Η ιατρός Anne Brown αναφέρει τα εξής: ”Είναι ελκυστικοί, χαρισματικοί και πολύ αγαπητοί”. Επειδή είναι ”παίκτες”, μπορούν εύκολα να σε χειραγωγήσουν και να σε αποπλανήσουν.

Θέλουμε αυτό που δεν έχουμε

Ένα από τα ελαττώματα της ανθρώπινης φύσης είναι να επιθυμούμε αυτό που δεν έχουμε. Οι σγουρομάλλες θέλουν ολόισια μαλλιά και το αντίστροφο. Τα κορίτσια με πιασίματα θέλουν να είναι αποστεωμένες και τα αδύνατα κορίτσια να πάρουν κιλά. Θα το έχεις καταλάβει και από τον εαυτό σου, θα έχεις συνειδητοποιήσει ότι πολλές φορές θέλεις κάτι που δεν έχεις. Αν δεν μπορείς να τον έχεις, μην παρακαλάς για να τον αποκτήσεις. Μη χάνεις χρόνο.