SEX

Όταν σε θέλει μόνο για σεξ

"Με θέλει για σχέση ή μόνο για σεξ"; Το δίπτυχο μιας σκέψης που έχει περάσει από το μυαλό όλων των γυναικών κάποια στιγμή στη ζωή τους. Κάπου εκεί ξεκινούν πολύωρες συζήτησεις με την κολλητή και το μυαλό σου γυρνά χιλιάδες στροφές μέχρι να καταλάβεις τι συμβαίνει.

Όλοι οι άνθρωποι είμαστε ανασφαλείς. Πόσο μάλλον οι γυναίκες. Θέλουμε να είμαστε όμορφες, να αρέσουμε στον άλλον, να μας αγαπάει και να νιώθουμε αποδεκτές.

Ειδικά όταν έχουμε γνωρίσει κάποιον που μας ενδιαφέρει πολύ. Η ανυπομονησία αποτελεί ένα άλλο στοιχείο που πολλές φορές μας προσθέτει ένα επιπλέον άγχος στο αν τελικά ο άντρας που μας αρέσει μας βλέπει για κάτι παραπάνω από κάποιες σεξουαλικές συνευρέσεις.

Φαντάσου το εξής: Έχεις γνωρίσει έναν πολύ γοητευτικό άνδρα, περνάς όμορφα κάθε φορά που τον συναντάς και έχετε σεξουαλική χημεία. Όμως, νιώθεις πως εισπράττεις μπερδεμένα μηνύματα από την πλευρά του και δεν μπορείς να καταλάβεις αν σε θέλει για σχέση ή απλά για κάτι πιο εφήμερο.

Με τις κολλητές σου το συζήτησες. Το σκέφτηκες για αρκετές ώρες. Διάβασε και οκτώ σημάδια που δείχνουν κάποιον που δεν ενδιαφέρεται να κάνει κάτι παραπάνω μαζί σου και βγάλε το τελικό συμπέρασμα.

1. Στο είπε

Θα ξεκινήσω από το πιο εύκολο και ξεκάθαρο σημάδι. Αν σου έχει πει ατάκες του τύπου “δεν ψάχνω για σχέση”, “θέλω να περνάω καλά”, “δεν είμαι σχεσάκιας”, μην περιμένεις τίποτα παραπάνω. Ο άνθρωπος ήταν ειλικρινής, σου εξήγησε πως δεν θέλει κάτι σοβαρότερο για αυτήν την περίοδο, είτε γιατί μπορεί να βγήκε από μια σχέση, είτε γιατί είναι ‘ορκισμένος’ εργένης, είτε γιατί δεν είναι έτοιμος να αγαπήσει και να αγαπηθεί. Καλό θα ήταν να σεβαστείς την επιλογή του και εσύ να βάλεις φρένο στον ενθουσιασμό σου.

2. Η μόνη συζήτηση είναι το σεξ

Ξέρεις τα πάντα για εκείνον. Την αγαπημένη του στάση, τη χειρότερή του, ότι του αρέσει το πρωινό σεξ, ότι θέλει να δοκιμάζει καινούργια πράγματα. Κάτι άλλο για αυτόν πέρα από το σεξ ξέρεις; Που μένουν οι γονείς του; Τους φίλους του; Ποια είναι τα μελλοντικά του σχέδια; Το αγαπημένο του φαγητό; Αν η απάντηση σε όλες τις ερωτήσεις είναι αρνητική, μάλλον δεν το βλέπει για πιο σοβαρά.

sex3.jpg 

3. Χαμένος

Του στέλνεις μήνυμα “γεια, τι κάνεις;” και δεν σου απαντά. Για ώρες, μέρες, εβδομάδες. Είτε στο κινητό είτε στο Facebook. Μόλις, όμως, του στείλεις να βρεθείτε απαντά το επόμενο λεπτό. Μην κουράζεις τον εγκέφαλό σου με απορίες. Το “αγόρι” σε θέλει μόνο για σεξ. Μόνο.

4. Χαμένος (τα Σαββατοκύριακα)

Αν τα Σαββατοκύριακα δεν τον βρίσκεις πουθενά, δεν είναι επειδή βρίσκεται στους γονείς του ή κοιμάται. Θα σε στεναχωρήσω, αλλά μια τέτοια συμπεριφορά “δείχνει” πως υπάρχει κάτι άλλο (σταθερό) στη ζωή του ή θέλει να γνωρίσει και άλλες γυναίκες.

5. Καυτές συνομιλίες

Άντε και σου απάντησε. Άντε και σου έστειλε το πολυπόθητο μήνυμα. Σε τι φάση συνήθως είναι;  Τι διαθέσεις έχει; Αν είναι μόνο όταν έχει κάψες και όχι για να δει τι κάνεις, πως είσαι, πώς ήταν η μέρα σου, δε σε βλέπει για κάτι παραπάνω από σεξ.

sex1.jpg 

6. Δεν σε καλεί πουθενά

Έχετε βγει παρέα με τους φίλους του; Σε κάλεσε στα γένεθλία του; Σου ζήτησε να τον συνοδεύσεις σε κάποια εκδήλωση; Τότε γλυκιά μου, δυστυχώς δεν σκοπεύει να σε βάλει στη ζωή του.

7. Φεύγει σαν τον κλέφτη

Όποτε τον καλείς σπίτι σου, έρχεται και μπαίνει κατευθείαν στο “ψητό”. Προκαταρκτικά, σεξ και εξαφάνιση. Αν είναι κουρασμένος, άντε να κοιμηθεί λιγάκι και να φύγει μετά από λίγο χωρίς να τον καταλάβεις. Στην αντίθετη περίπτωση, συμβαίνει το εξής: πας στο σπίτι του, γίνεται η φάση και αφού συνέλθει σου λέει “να καλέσω ταξί να πας σπίτι;”.

sex 2.jpg 

8. Μόνο τα βράδια είναι διαθέσιμος

Τελευταίο και πιο χαρακτηριστικό σημάδι. Αν βρίσκεστε μόνο αργά τα βράδια, δεν είναι επειδή στην προηγούμενή του ζωή ήταν νυχτερίδα. Θέλει μόνο το ποθητό κορμί σου.

Με πληροφορίες από το Sheknows.com