ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

Online ψυχοθεραπεία: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις και πού θα την βρεις

Pexels

Η ζωή είναι ένας συνεχής αγώνας για αυτοβελτίωση. Αυτή νομίζω είναι η φράση «κλειδί» που περιγράφει με ειλικρινή τρόπο την ψυχοθεραπεία: Η ανάγκη για αυτοβελτίωση, για προσωπική εξέλιξη, για αγάπη προς τον εαυτό. Η ψυχοθεραπεία είναι χωρίς 2η σκέψη, το καλύτερο δώρο που μπορεί να κάνει κανείς στον εαυτό του. Καλύτερο από κάθε “shopping therapy”, από κάθε πολυτελές σπα. Η δουλειά, που κάνεις με τον εαυτό σου μέσω της ψυχοθεραπείας και που τελικά, προσφέρει ψυχική ισορροπία και γαλήνη, δεν συγκρίνεται με τίποτα. Η ψυχική υγεία αποτελεί εξάλλου αναπόσπαστο κομμάτι της υγείας και του well-being μας και το να μιλήσεις σε έναν ειδικό ψυχολόγο μπορεί να σε βοηθήσει στο να αποκτήσεις μια καλύτερη και ισορροπημένη ζωή.

Αν και η διαδικασία εύρεσης του σωστού ανθρώπου- θεραπευτή μπορεί να αποβεί χρονοβόρα, υπάρχει τρόπος να βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο για εσένα και να ξεκινήσεις αυτό το καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή σου. Με τη βοήθεια της Hiwell μπορείς εύκολα να μπεις στον δρόμο της αυτοβελτίωσης και να δεις όλα τα θαυμάσια οφέλη που προσφέρει η ψυχοθεραπεία στη ζωή σου, από την ασφάλεια του σπιτιού σου. 

Η Hiwell σού συστήνει τον θαυμάσιο κόσμο της online ψυχοθεραπείας

Η online θεραπεία είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να βάλεις στη ζωή σου την ψυχοθεραπεία, που είναι τόσο σημαντική για την ψυχική υγεία μας. Η Hiwell σε βοηθάει να ανοίξεις αυτό το κεφάλαιο στη ζωή σου, με εύκολο τρόπο.

Πιο συγκεκριμένα, η Hiwell είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα ψυχοθεραπείας που είναι διαθέσιμη σε όσους επιθυμούν να λάβουν ψυχολογική υποστήριξη. Στην online πλατφόρμα, μπορείς να βρεις τον κατάλληλο θεραπευτή για εσένα, με περισσότερους από 850 θεραπευτές σε διαφορετικούς τομείς εξειδίκευσης, να είναι διαθέσιμοι. Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται μέσω βιντεοκλήσεων, οπότε αν έχεις ένα πολυάσχολο πρόγραμμα, μπορείς να προγραμματίσεις εύκολα το ραντεβού σου και να κάνεις την συνεδρία από την άνεση και το ασφαλές περιβάλλον του σπιτιού σου.

Pexels

Η διαδικασία για να ξεκινήσεις και να βρεις τον κατάλληλο θεραπευτή για εσένα, είναι πολύ απλή: Κάνεις εγγραφή στην πλατφόρμα με το e-mail σου (μέσω της εφαρμογής ή της ιστοσελίδας). Απαντάς σε ένα ερωτηματολόγιο και βάσει των απαντήσεών σου, η Hiwell σου βρίσκει τον κατάλληλο θεραπευτή, εκείνον του οποίου η ειδικότητα ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες, τις προσδοκίες σου από την ψυχοθεραπεία, και φυσικά, το πρόγραμμά σου.

Έπειτα, κάνεις μια δωρεάν δοκιμαστική online συνεδρία μαζί με τον θεραπευτή, διάρκειας 15 λεπτών, με σκοπό να γνωριστείτε καλύτερα. Αυτό σου επιτρέπει να αποφασίσεις αν ταιριάζετε και να ξεκινήσεις τις συνεδρίες. Εφόσον συμφωνήσετε με τον θεραπευτή, μπορείς να ξεκινήσεις αγοράζοντας μια συνεδρία ή ένα πακέτο συνεδριών. Αυτό το πρακτικό σύστημα που προσφέρει η Hiwell, σού δίνει την ελευθερία να ελέγξεις τη συμβατότητά σου με τον ψυχοθεραπευτή -με τον οποίο έγινε αντιστοίχιση μετά το ερωτηματολόγιο- και τον χρόνο να αποφασίσεις αν θέλεις να συνεχίσεις μαζί του.

Τι πρέπει να γνωρίζεις για την εταιρία, όταν ξεκινάς

Σε αυτό που καινοτομεί η Hiwell, είναι στην εύρεση ενός καταρτισμένου θεραπευτή που είναι ταυτόχρονα, κατάλληλος για τον κάθε πελάτη ξεχωριστά. Αν και πρόκειται για μια αρκετά χρονοβόρα διαδικασία, μέσω της πλατφόρμας γίνεται πολύ πιο εύκολη. Το διαδικτυακό μοντέλο της Hiwell, η προσιτή τιμή και οι πολιτικές απορρήτου, αποτελούν τα θεμέλια των καινοτόμων υπηρεσιών της, κάτι που προσφέρει στους πελάτες της ένα ομαλό «ταξίδι» στον κόσμο της ψυχοθεραπείας.

Η Hiwell προσλαμβάνει δε, αποκλειστικά και μόνο ειδικούς με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου, που επιλέγονται μετά από μια σειρά εκτενών συνεντεύξεων και ελέγχου των διπλωμάτων τους. Η εταιρία σχεδιάστηκε, εξάλλου, με γνώμονα την άνεση του πελάτη από την αρχή μέχρι το τέλος, (εξ’ ού και το καινοτόμο online μοντέλο της) οπότε η εύρεση των σωστών ειδικών, ήταν προτεραιότητα.

Πάνω σε αυτό, είναι σημαντικό να γνωρίζεις ότι κάθε συνεδρία γίνεται αυστηρά μεταξύ σου και του θεραπευτή, και δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να καταγραφεί ή να προβληθεί από τρίτους. Οπότε η Hiwell, βεβαιώνει ότι θα έχεις έναν ασφαλή χώρο για να εκφραστείς ελεύθερα. Η εταιρία θεωρεί ότι η ψυχοθεραπεία πρέπει να είναι προσβάσιμη σε όλους, γι’ αυτό και οι τιμές των συνεδριών είναι προσιτές.  ενώ υπάρχει μια πολιτική σταθερής χρέωσης, που σημαίνει ότι δεν πληρώνεις επιπλέον για να βρεις το κατάλληλο θεραπευτή για εσένα. Πραγματοποιώντας τις συνεδρίες μέσω βιντεοκλήσης, μπορείς να τις προσαρμόσεις με βάση το καθημερινό σου πρόγραμμα, χωρίς να χάνεις χρόνο στην μετακίνηση.

Βάλε προτεραιότητα την ψυχική σου υγεία. Σήμερα κιόλας.

Χρησιμοποίησε τον κωδικό ladylike20 για -20% σε όλα τα πακέτα συνεδριών. 

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκέψου την επίσημη ιστοσελίδα της Hiwell και τα SoMe.

Site: https://www.hiwellapp.com/el

IG: https://www.instagram.com/hiwell.gr/

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/hiwell/