SEX

Οι σωστές συμβουλές για σεξ στην παραλία

Τόσες ωραίες παραλίες, όμορφες θέες και θερμοκρασία στα κόκκινα να μείνουν ανεκμετάλλευτα; Δε γίνεται και το ξέρεις. Το σεξ στην άμμο είναι αρκετά διαδεδομένο αυτούς τους μήνες του χρόνου, και αξίζει να το δοκιμάσεις. Λέμε: Ναι!

Φυσικά, για να είναι απόλαυση και όχι ταλαιπωρία, θέλει μια μικρή προετοιμασία. Τσέκαρε λοιπόν 8 πράγματα που θα σου φέρουν απόλαυση χωρίς μπελάδες.

1. Βρες το πού

Καλά τα αυθόρμητα, αλλά αν θέλεις κάτι “σωστό” καλύτερα να σταμπάρεις μια παραλία που σε εμπνέει.

Αυτές που έχουν κάποια βραχάκια – σπηλιές είναι ιδανικές για τέτοιες πονηρές βραδιές ενώ φυσικά παίζει ρόλο να είναι καθαρά και να έχει αρκετή αμμουδιά ώστε να μη βρέχεστε πολύ. Το κύμα είναι ωραίο να το ακούς, όχι να πέφτει πάνω σου όταν απολαμβάνεις τον καλό σου (δες νούμερο 6 παρακαλώ).

2. Περίμενε να βραδιάσει

Για να μην έχεις μπλεξίματα, ματάκηδες, καταγγελίες και όλα τα άλλα που καθόλου δε μας νοιάζουν σε αυτό το κείμενο, φροντίστε να ανάψετε αφού έχει πέσει η νύχτα και σας φωτίζουν μόνο τα αστέρια και το φεγγάρι.

3. Εξοπλίσου!

Όπου “εξοπλισμός” δε θέλω να βάλεις στο μυαλό σου τίποτα περίεργα φορτώματα κλπ αλλά μια τσάντα με τα απολύτως απαραίτητα ώστε να το ζήσετε χωρίς άγχη. Σημείωνε λοιπόν: Πετσέτα που θα χρησιμοποιηθεί ως στρώμα, δεύτερη πετσέτα για να καλυφθείτε σε περίπτωση που έχετε ανεπιθύμητους επισκέπτες, μια πλαστική σακούλα για τα σκουπίδια σας, ένα μπουκάλι νερό (βρε και δύο) και ένα αντισηπτικό χεριών. Επίσης, ένα μικρό φακουδάκι μπορεί να φανεί χρήσιμο, αλλά αποφύγετε να το ανάψετε γενικά, ειδικά όταν είστε γυμνοί. Τέλος, βάλε ξυπνητήρι για να μη σας πάρει ο ύπνος και σας φέρει… πρωινό κανένας ψαράς ή τουρίστας.

4. Τι να μην πάρεις μαζί σου

Λιπαντικά, τζιτζιμπλίκια κοκ. Πάτε για μια εμπειρία κοντά στη φύση, οτιδήποτε τέτοιο θα χαλάσει το κλίμα. Ειδικά το λιπαντικό θα χαλάσει και την αίσθηση, καθώς σε συνδυασμό με την άμμο θα γίνει μπλιάχ.

5. Ντύσου ανάλογα

Η κάθε περίσταση θέλει το αντίστοιχο ντύσιμο και αυτό ισχύει και για το sex στην άμμο.

Το φουστάνι είναι η καλύτερη επιλογή, καθώς μπορείς να κάνεις τα κόλπα σου χωρίς καν να το βγάλεις. Και αν έρθει κανείς “ε με συγχωρείται εγώ απλά δεν είχα κάποια άνετη θέση και βρήκα να κάτσω στο αγόρι μου, ενοχλώ;”

6. Νερό από μακρυά

Οι ταινίες δεν είναι η ζωή. Ευτυχώς ή δυστυχώς, δε θα το αναλύσουμε τώρα. Απλά μη φαντάζεσαι ότι το σεξ στο νερό ή τέλωσπάντων πάνω στο νερό είναι τόσο ωραίο όσο ίσως φαίνεται σε κάποιες σκηνές ταινιών. Για την ακρίβεια, είναι μάλλον περίεργο, μπορεί να σε… στεγνώσει και να σου φέρει μαζί με την απόλαυση μερικούς μικροοργανισμούς παραπάνω. Μέχρι τις πατούσες δεκτό, πιο πάνω άστο βρε παιδάκι μου.

7. Κάμα σούτρα on the beach

Το ότι κάνετε σεξ σε δημόσιο χώρο, είναι από μόνο του μια καταπληκτική “στάση”. Αν η άμμος είναι ψιλή τότε μάλλον το ιεραποστολικό είναι η καλύτερη επιλογή ενώ αν είναι άνισο το έδαφος, μπορείτε να αυτοσχεδιάσετε ανάλογα. Στις περισσότερες περιπτώσεις βολεύει στα τέσσερα αλλά είναι η πιο ριψοκίνδυνη επιλογή, καθώς αν σας κάνουν τσακωτούς λίγα μπορείτε να κρύψετε.

8. Μετά, μετά, μετά

Όταν εκπληρωθεί ο στόχος σας, έχετε 10 λεπτά για να εγκαταλείψετε το σημείο. Δεν είναι και για χόρταση. Μαζέψτε οποιοδήποτε σκουπίδι μπορεί να αφήσατε πίσω σας, αποχωρίστε ησύχως και τρέξτε στο ντουζ του σπιτιού σας. Άμα δεν κρατιέστε συνεχίστε εκεί, όλα επιτρέπονται και ευτυχώς στις μπανιέρες μας δε μας βλέπει κανείς.