SEX

Οι καθημερινές συνήθειες που (δεν) σου προσφέρουν δυνατούς οργασμούς

Το σεξ είναι από εκείνους τους τομείς σε μία σχέση που δεν μπορεί να μπει στον αυτόματο. Χρειάζεται την ενέργεια και τη θέλησή σου όσο και του συντρόφου σου για να πετύχει και να σου χαρίσει τη μέγιστη απόλαυση. Ωστόσο, είτε συνειδητά είτε υποσυνείδητα κάνεις ή αποφεύγεις κάποιες καθημερινές συνήθειες που μπορούν να σου προσφέρουν πολύ δυνατούς οργασμούς αλλά και να έχουν το εντελώς αντίθετο αποτέλεσμα.

Για να ευχαριστιέσαι στο έπακρο τη σεξουαλική σου ζωή, κάναμε μία συνοπτική λίστα με τα DOs και τα DONTs της καθημερινότητας που καλό θα είναι να υιοθετήσεις κι εσύ αλλά και ο σύντροφός σου (ιδανικά, διαβάστε αυτό το άρθρο μαζί, για ευνόητους λόγους).

1) Κάνε ασκήσεις Kegels

Έτσι, ονομάζεται το σύνολο των ασκήσεων που γυμνάζουν τους μύες του πυελικού εδάφους. Έχει βρεθεί ότι η συχνή εξάσκηση των συγκεκριμένων μυών (που διαπερνούν και τον κόλπο) μπορεί να χαρίσει στη γυναίκα δυνατότερους οργασμούς και μία συνολικότερη υγιή σεξουαλική ζωή.

2) Βγάλ’ το από μέσα σου

Πολύ απλά, μοιράσου τα “θέλω” και τις σκέψεις σου με το σύντροφό σου για το πώς θα φτάσετε και οι δύο στην “απογείωση”.

3) Μάθε το σώμα σου

Αν εσύ η ίδια δεν ξέρεις καλά καλά τι είναι αυτό που σε εξιτάρει περισσότερο και σε ποιο σημείο του σώματός σου ακριβώς, τότε πώς περιμένεις να το βρει ο άλλος με το “καλησπέρα” σας; Βγες από τα στερεότυπα του σεξ και δες τον αυνανισμό ως ευκαιρία να μάθεις καλύτερα τον εαυτό σου και να καθοδηγήσεις με επιτυχία το σύντροφό σου στο σημείο G.

4) Ούζο όταν πιεις, σεξ δεν θα χαρείς

Η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ μειώνει ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ τις πιθανότητες για ένα καλό σεξ και έναν ακόμη καλύτερο οργασμό. Αυτό ισχύει και για σένα και για το σύντροφό σου, καθώς το αίμα δυσκολεύει τη ροή του αίματος στα αγγεία, και άρα τη στύση και πάει λέγοντας…

5) Βάλε την άσκηση στη ζωή σου

Ξέρω, αυτή την άσκηση τη βρίσκεις διαρκώς μπροστά σου. Έλα όμως που ΚΑΙ εδώ είναι χρήσιμη. Έχει αποδειχθεί ότι η άσκηση απελευθερώνει ενδορφίνες στον εγκέφαλο, οι οποίες με τη σειρά τους ενισχύουν την παραγωγή σεξουαλικών ορμονών.

6) Πειραματίσου

Τα sex shops δεν υπάρχουν τυχαία εδώ και πόσα χρόνια. Μπαίνοντας σ’ ένα τέτοιο, θ’ ανακαλύψεις έναν άλλο, μαγευτικό κόσμο που μπορεί να σου δώσει τη δυνατότητα με διάφορους τρόπους να φτάσεις να πεις “αλληλούια”.

7) Άλλαξε στάση

Το πολύ το Κύριε ελέησον το βαριέται κι ο παπάς, λέει ο σοφός λαός. Δεν κουράστηκες ανάσκελα; Δοκιμάστε στάσεις που δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ άλλοτε και θα δεις την ανανέωση αμέσως να ‘ρχεται.

8) Παύση πριν την κορύφωση

Έχετε φτάσει στο “ως εκεί και μη παρέκει” και πατάτε το pause για μερικά δεύτερα. Στην επανεκκίνηση θα γίνει χαμός, θα γίνει πανικός. Έρευνες έχουν δείξει ότι ένα ελάχιστο διάλειμμα πριν την κορύφωση, κάνει τον οργασμό διπλά δυνατό σε σύγκριση με το συνεχές της πράξης.