SEX

Οι άντρες μοιάζουν τόσο πολύ με το αλκοόλ

Στο πρώτο ποτό νιώθεις μια χαρά, στο δεύτερο μια ζάλη στο τρίτο χαμογελάς σαν τρελή. Αν αλλάξουμε τη λέξη ποτό με τη λέξη "ραντεβού" τα προηγούμενα όπως θα διαπιστώσεις συνεχίζουν να ισχύουν.

Είναι απίστευτη διαπίστωση ότι τα ποτά και οι σχέσεις έχουν πολλά κοινά.  Σου προκαλούν ευτυχία, σου παίρνουν το μυαλό αν το παρακάνεις και μετά που… ξεμεθάς, νομίζεις ότι θα πεθάνεις, μέχρι να συνέρθεις. Αφού λοιπόν συστήσουμε να γίνεται με υπευθυνότητα η κατανάλωση και γενικά να προσέχουμε και τα ποτά μας, είπαμε να θυμηθούμε μερικούς πρώην.

Ο τύπος μπύρα

Τον συνάντησες ένα καλοκαίρι, στα νιάτα σου, μέσα από μια μεγάλη παρέα. Σου κράταγε τρομερή συντροφιά, γέλαγες πολύ και ένιωθες πολύ coοl με εκείνον δίπλα σου. Μερικές φορές σε έπρηζε, ειδικά αν περνούσατε πολλές ώρες μαζί αλλά το ξεπέρναγες την επόμενη μέρα. Ήταν ένας γλύκας… Απλά κάποια στιγμή αυτός ο έρωτας ξεθύμανε. Είχες ανάγκη για πιο σοβαρά πράγματα και του το έδειξες. Το τέλος ήρθε αλλά όχι με τσακωμούς. Τον έχεις μέσα στην καρδιά σου και αν ποτέ σε πάρει τηλ. ή τον πάρεις εσύ, μια βόλτα θα την πάτε. Ως εκεί όμως, ως εκεί.

 

Ο τύπος τζιν

Ήταν αυτός που η μαμά σου συμπάθησε και θα ήθελε πολύ να καταλήξεις μαζί του. Σοβαρός, ευχάριστος, που σου έδειχνε την αγάπη του με μέτρο. Φαινόταν ότι το πράγμα μπορούσε να προχωρήσει. Τον χώρισες μετά από χρόνια, γιατί ήθελες να ζήσεις τη περιπέτεια. Σήμερα, πολλές φορές σκέφτεσαι τι να κάνει, που να βρίσκεται… Ποτέ δε ξέρεις. Τον αγαπάς ακόμα.

O τύπος ουίσκι

Μεγάλη ιστορία. Τα φτιάχνατε το χειμώνα, τα χαλάγατε το καλοκαίρι. Ήταν σοβαρός αλλά αρκετά σνομπ και χωρίς να μιλάει πολύ για τα συναισθήματα του. Δε μπορούσες να του πεις εύκολα όχι, ακόμα και όταν εμφανιζόταν μετά από μέρες και απλά ζητούσε την παρέα σου, τα ξημερώματα. Σε όρους facebook, αυτή η σχέση ήταν complicated.

Ο τύπος τεκίλα

Αυτός δεν ήταν ακριβώς σχέση. Ήταν το αγόρι που σε έκανε να ξεπεράσεις τις ενοχές σου, χωρίς πολλά συναισθηματικά δεσίματα. Περνούσατε καλά στο κρεβάτι, είχε πλάκα, η αδρεναλίνη σου έφτανε σε ψηλά επίπεδα μαζί του. Σκανταλιάρικη κατάσταση.

Ο τύπος σαμπάνια

Ήταν ανώτερος σου σε status. Σε πλησίασε και σε διεκδικούσε ώσπου είπες το ναι. Πήγατε σε πολυτελείς προορισμούς μαζί, ήταν γλυκός και εντυπωσιακός. Φορούσε πάντα τα καλά του και όλοι τον κοιτούσαν στα μάτια. Τον λάτρεψες και δίπλα του αισθανόσουν μια βασίλισσα αλλά εκείνος δεν είχε το μυαλό του μόνο σε σένα. Είχε μάθει να βολτάρει παντού, σε οτιδήποτε χλιδάτο και διασκεδαστικό. Δε γινόταν να είστε μαζί για πάντα.

Ο τύπος καμπάρι

Τον συνάντησες σε ένα ταξίδι σου στην Ευρώπη και περάσατε υπέροχες στιγμές μαζί. Από εκείνον έχεις να θυμάσαι ρομαντικά φιλιά, αγκαλιές, αισθησιακό σεξ και γενικά υπέροχες μέρες. Δεν ανταλλάξατε τηλέφωνα, ούτε θες να τον βρεις στα social media. Θες να τον κρατήσεις στο μυαλό σου έτσι, για πάντα.

Ο τύπος βότκα

Οι φίλοι σου, κάθε φορά που τους έλεγες για εκείνον ξίνιζαν τη μούρη τους. Δεν άντεχαν άλλο αυτή την ιστορία. Του είχες τρελή αδυναμία, πολλά χρόνια και τρύπωνε στη ζωή σου εκεί που δεν το περίμενες. Μαζί κάνατε διαφορετικά πράγματα και τον ένιωθες πάντα πολύ κοντά σου. Τον αποχωρίστηκες, μόνο όταν ερωτεύτηκες πραγματικά κάποιον άλλον.

Ο  τύπος κόκκινο κρασί

Ήταν μια σοβαρή σχέση. Μαζί κάνατε πολλές συζητήσεις για τη ζωή, την ανθρωπότητα και την επικαιρότητα. Καπνίζατε παρέα χωρίς τύψεις, κάνατε παθιασμένο σεξ αλλά η καθημερινότητα σας μετά από λίγο καιρό άρχισε να μην έχει πολύ ενδιαφέρον Ήταν πολύ σοβαρός στα πάντα και κάποια στιγμή αυτό σε κούρασε. Ήθελες περιπέτεια ή έστω λίγη ζωντάνια. Αυτή η σχέση σου έκανε καλό αλλά δεν ήσουν έτοιμη.

Ο τύπος λευκό κρασί

Δεν τον ερωτεύτηκες ποτέ. Ήταν η καλύτερη επιλογή για τα βαρετά σου βράδια. Σε έκανε να γελάς, να περνάς καλά, ήταν γλυκός αλλά εντάξει δεν ήθελες κάτι παραπάνω. Υπήρχαν πολύ πιο ενδιαφέροντες τύποι τριγύρω και το έβλεπες. Παρόλαυτα τον έχεις πάντα μέσα στην καρδιά σου.

 

Διάβασε ακόμα στο LadyLike:

Ο πρώην που θέλει να γίνει φίλος. Αυτή η μάστιγα.

Οι single γυναίκες δε βάζουν πάνω απ’ όλα την εμφάνιση