ΑΠΙΣΤΙΑ

Οι 5 τύποι ανδρών που απατούν πιο εύκολα, σύμφωνα με την επιστήμη

Πρόκειται για στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί μέσα από πανεπιστημιακές έρευνες και τα προφίλ χρηστών που συχνάζουν σε ιστοσελίδες γνωριμιών. Ερευνητές τα μελέτησαν και έβγαλαν το πόρισμα πως κάποια μοντέλα ανδρών με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά είναι πιο άπιστα σε σχέση με τους υπόλοιπους. Αυτό βέβαια μπορεί να μη σημαίνει και τίποτα, από τη στιγμή που προφανώς κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και άρα δεν είναι ούτε αξιόπιστο, πόσο μάλλον δίκαιο να τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι. Αλλά από τη στιγμή που υπάρχουν κι αυτά τα δεδομένα με τη βούλα της επιστήμης, δεν γίνεται να κάνεις ότι δεν τα βλέπεις, και γιατί να εθελοτυφλούμε άλλωστε; Ρίξε μια ματιά για να 'χεις το νου σου, just in case.

Όσοι έχουν ηλικία που τελειώνει σε -9

19; 29; 39; 79; Αν το πρόσωπο του ενδιαφέροντός βρίσκεται ηλικιακά έναν χρόνο πριν την επόμενη δεκαετία της ζωής του, ίσως θα ‘πρεπε να ‘χεις λίγο το νου σου, αφού, σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύτηκε στην επιθεώρηση Proceedings of the Natural Academy of Sciences οι άνθρωποι με το -9 είναι πιο πρόθυμοι στο να απατήσουν τον/την σύντροφό τους. Επιβεβαιώνει και η ιστοσελίδα εξωσυζυγικών σχέσεων Ashley Madison, με πάνω από 950,000 άντρες χρήστες ήταν ηλικίας 29, 39, 49 και 59.

Οι ψηλοί

Οι άντρες που δεν στερούνται πόντους από το ύψος τους έχουν μια ροπή προς την κουτσουκέλα, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε για site γνωριμιών. Κρίμα το μπόι του καλέ.

Αυτοί που ακούνε ροκ μουσική

Τα ασυμβίβαστα πνεύματα που ροκάρουν εμφανίζουν 41% παραπάνω πιθανότητες να απατήσουν τη σύντροφό τους, ό,τι μουσική κι αν ακούει εκείνη. Το σεξ ανέκαθεν κούμπωνε πιο καλά στο rock n’ roll.

Άντρες που εργάζονται στον τομέα του IT

Δεν το λέμε εμείς, αλλά η ίδια έρευνα του Ashleymadison.com που ενοχοποιεί τα εννιάρια. Τα αγόρια που ξέρουν τους υπολογιστές καλύτερα είναι ύπουλα πλάσματα. Μπορεί να δείχνουν σπασικλάκια, αλλά το αίμα τους βράζει ανησυχητικά.

Οι twitterάδες

Οι χρήστες του Twitter είναι πιο επιρρεπείς στο να δημιουργούν εξωσυζυγικούς δεσμούς, σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου του Μιζούρι. Ενώ εκείνοι του Facebook, υπόδειγμα ηθικής.