ΟΡΓΑΣΜΟΣ

Ο high tech τρόπος για να γυμνάσεις το ευαίσθητο σημείο σου

Τι να το κάνεις το κορμί πατριώτισσα αν δεν έχεις γυμνάσει το ευαίσθητο σημείο σου; Το ξέρεις ότι αυτό είναι μείον σου. Γιατί οι μύες που βρίσκονται στο πυελικό έδαφος είναι αυτοί που βάζουν το δικό τους λιθαράκι για να έχεις εξαιρετικούς και ανεπανάληπτους οργασμούς.

Μία νέα συσκευή και ένα app, το οποίο είναι υπό κατασκευή, υπόσχονται να σου κάνουν εντατικό personal – πιο personal δεν γίνεται – training. Και το όνομα αυτού kGoal!

Φτιαγμένο από ασφαλή για το σώμα σιλικόνη, τοποθετείται στο αιδοίο και “διαβάζει” πόσο δυνατές είναι οι ασκήσεις Kegel που κάνεις, και στη συνέχεια τις καταγράφει σε ένα αρχείο ώστε να βλέπεις την πρόοδο σου.   

kgoalapp.jpg 

Στα επιπλέον χαρακτηριστικά του είναι πως χαρίζει μία real-time δόνηση (και όχι δεν είναι δονητής!). “Θέλουμε να πείσουμε τις γυναίκες πως είναι σημαντικό να κάνουν τις ασκήσεις Kegel”, εξηγεί o CEO της Minna Life, Brian Krieger.

kgoal device.jpg 

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που οι γυναίκες πρέπει να κάνουν τις ασκήσεις πυελικού εδάφους. Βελτιώνεται ο οργασμός τους, παρέχουν προστασία ενάντια στις επιπλοκές μετά τον τοκετό και είναι μία καλή πρόληψη για την ακράτεια.

Το kGoal θα βγει στην αγορά τον Δεκέμβριο. Άρα ξέρεις από τώρα τι θα ζητήσεις από τον Άγιο Βασίλη.