ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Margot Robbie: H δίαιτα που κάνει για να υποδυθεί την Barbie, αν και λατρεύει τα burgers. Είναι μία από εμάς

Invision/AP Willy Sanjuan

Η Margot Robbie θα υποδυθεί την Barbie σε live action ταινία και η προετοιμασία της δεν περιλαμβάνει γλυκά και υδατάνθρακες.

Θέλει κόπο και στερήσεις να είσαι η Margot Robbie, ειδικά αν μέσα στα επόμενα projects σου είναι ο ρόλος της Barbie. Αν και ακόμα δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για την πλοκή της ταινίας, ξέρουμε ότι δεν θα δούμε κάτι αναμενόμενο και πως τον ρόλο απέρριψαν οι Amy Schumer και Anne Hathaway, επομένως δεν πρόκειται να δούμε κάτι συμβατικό. «Α η Margot θα υποδυθεί την Barbie. Ξέρουμε πώς θα πάει αυτό. Κι όμως, θα δώσουμε στους fans κάτι που δεν ήξεραν ότι χρειάζονται», έχει δηλώσει λιτά αλλά περιεκτικά η ίδια.

Αυτά όμως που αποκάλυψε για τον ρόλο είναι οι διατροφικές θυσίες που κάνει. Και είναι θυσίες, αν σκεφτείς ότι πεθαίνει για burgers, cocktails, μπύρες και μεξικάνικα πιάτα. H Margot Robbie είναι μία από εμάς και προσέχει τη διατροφή της, κυρίως όταν καλείται να δουλέψει. Στην προκειμένη περίπτωση, καμία δίαιτα δεν μπορεί να σε μετατρέψει στην εξωπραγματική Barbie, αλλά τα μοντέλα των τελευταίων χρόνων, δείχνουν ότι μπορείς να είσαι Barbie σε όλα τα κιλά, χρώματα, με παθήσεις, αναπηρίες και πολύ μακριά από τη στερεοτυπική εικόνα της κούκλας με την οποία μεγαλώσαμε.

Η δίαιτα της Margot Robbie

Το βασικό μυστικό είναι ότι απέχει εντελώς από τα γλυκά και καταναλώνει πολύ λίγους υδατάνθρακες. Το πρωινό αποτελείται από porridge και ένα smoothie που δίνει ένα boost στο ανοσοποιητικό της. Το μεσημεριανό έχει σαλάτα με κοτόπουλο και το βραδινό φιλέτο τόνου με γλυκοπατάτα, γιατί πρέπει να τρώει όσο το λιγότερο γίνεται υδατάνθρακες. Το αγαπημένο της ρόφημα είναι το τσάι, εμμονή που απέκτησε όταν μετακόμισε από την Αυστραλία στο Λονδίνο.

Η γυμναστική που επιλέγει περισσότερο

Αν και έκανε αρκετά boxing sessions όταν προετοιμαζόταν για τον ρόλο της στο Suicide Squad, κατάλαβε ότι τα βάρη και η ένταση δεν της αρέσουν. Ο χορός και το τένις είναι οι μόνες μορφές άσκησης που κάνει, όταν βρίσκεται με φίλους και δεν προετοιμάζεται για κάποιο επαγγελματικό project. Σε κάθε περίπτωση, ανυπομονούμε να δούμε τη Margot Robbie να ενσαρκώνει την πιο γνωστή κούκλα.