FITNESS

Jennifer Lopez: Τα 10 fitness μυστικά που ακολουθεί και έχει αυτό το σώμα

Invision/AP Evan Agostini

Ξέρουμε ήδη ότι η Jennifer Lopez λατρεύει τη γυμναστική και είναι κάτι περισσότερο από γράμμωση για την ίδια. Είναι τρόπος ζωής και διαφέρει από τις κλασικές ρουτίνες γυμναστικής των υπολοίπων celebrities. Ενίοτε γίνεται μέρος των ρόλων της, όπως συνέβη και στο οσκαρικό “Hustlers“.

Ξεκίνησε pole dancing και έγινε γρήγορα επαγγελματίας, διότι αυτή είναι η Jennifer Lopez. Επιδεικνύει στρατιωτική πειθαρχία με ό,τι και αν καταπιαστεί και- ευτυχώς- μοιράζεται μαζί μας τα fitness μυστικά και τη φιλοσοφία της μέσω του λογαριασμού της στο Instagram. «Είμαι 100% πεπεισμένη ότι η γυμναστική είναι ένα βασικό κομμάτι της ευτυχίας μου». Ας γίνει η J.Lo ή έμπνευσή σου για σήμερα.

Κοιλιακοί και ο μαγικός αριθμός 50

Επιλέγει τον αριθμό 50, και όχι επειδή είναι η ηλικία της. Ο προπονητής της έχει αποκαλύψει ότι η Jennifer Lopez δίνει πολύ μεγάλη βάση στις ασκήσεις για κοιλιακούς και το 50 είναι ο μαγικός της αριθμός. Για την ακρίβεια, ξεκινά με 50 κοιλιακούς ενώ κρέμεται στον αέρα. Συνεχίζεις με 50 έλξεις με σκοινί ενώ είναι στα γόνατα και 50 push ups. Κάνει ένα δεύτερο σετ αλλά με 35 επαναλήψεις και ένα τρίτο σετ με 21 επαναλήψεις.

Δεν ξεκουράζεται καμία μέρα

Η επιμονή και η σταθερότητα είναι το κλειδί της επιτυχίας της. Για να διατηρεί αυτούς τους κοιλιακούς και για να έχει αντοχή, δεν γνωρίζεις από γιορτές και αργίες. Αυτή η φωτογραφία είναι από την παραμονή των Χριστουγέννων.

Δεν φοβάται τα βάρη

Εκεί που οι υπόλοιπες αποφεύγουμε τα πολλά βάρη, η Jennifer Lopez δεν σκιάζεται καθόλου και σηκώνει με τα πόδια της μέχρι και 140 κιλά. Και το κάνει με 10 επαναλήψεις. Μιλάμε για αφοσίωση, όχι αστεία.

Γυμνάζεται για καλύτερη διάθεση

«Πολλές φορές όταν γυρίζω στο σπίτι και δεν νιώθω πολύ καλά, αναγκάζω τον εαυτό μου να πάει στο γυμναστήριο. Αφήνω τις ενδορφίνες να κάνουν τη δουλειά τους», έχει δηλώσει σε συνέντευξη η Jennifer Lopez.

Γυμνάζει πάντα τα 3 Β’s

Αναρωτιέσαι ποια είναι; Biceps (δικέφαλοι), back (πλάτη) και φυσικά big big booty (οπίσθια). Άρα δεν ασχολείται μόνο με τους κοιλιακούς της.

Η σημασία της μουσικής

Εκτός του ότι λατρεύει τον χορό, on and off stage, δεν παραλείπει ποτέ το ζέσταμα, πάντα συνοδεία μουσικής. Κάνει ζέσταμα χωρίς βάρη (με διάρκεια 2 τραγουδιών) και σταδιακά προσθέτει μικρά βάρη, τραγούδι τραγούδι. Έξυπνο και αποτελεσματικό.

Και χορεύει χορεύει χορεύει

Το ήξερες ήδη αυτό. Δεν υπάρχει βιντεοκλίπ της που να μην το ρίχνει στον χορό, εκτός αν πρόκειται για μπαλάντα. «Ο χορός ήταν πάντα ένα τεράστιο κομμάτι της ζωής μου και του αφιερώνω χρόνο γιατί είναι το κλειδί της ευτυχίας μου. Κάτι μου συμβαίνει όταν βλέπω τι μπορεί να κάνει το σώμα μου. Οι ενδορφίνες που παράγονται με τον χορό αυξάνουν κατακόρυφα την αυτοπεποίθησή και τη διάθεσή μου».

Ξέρει τη σημασία του σωστού outfit

Τα μυστικά κρύβονται στις λεπτομέρειες και η Jennifer Lopez το γνωρίζει καλά. Δεν είναι σημαντικό μόνο να ντύνεται σωστά στη σκηνή. Το αθλητικό σετ δείχνει ότι νιώθει αυτοπεποίθηση, της αρέσει η ένταση και η ενέργεια και την βάζει στο σωστό mood για γυμναστική.

Γυμνάζεται με τον σύντροφό της

Δεν είναι μυστικό ότι ο Alex Rodriguez, εκτός από σύντροφός της, είναι και το το ταίρι της στη γυμναστική. Ποστάρουν συχνά φωτογραφίες από τις επισκέψεις τους στο γυμναστήριο και βοηθά ο ένας τον άλλο να ξεπεράσει τα όριά του.

Ακολουθεί σωστή διατροφή

Καλή η γυμναστική, αλλά η Jennifer Lopez είναι πιστή στις υγιεινές διατροφικές της συνήθειες και συχνά τις μοιράζεται με τους θαυμαστές της. Το κλειδί είναι η ισορροπία.