WELLNESS

Jennifer Lopez: Οι 2 τροφές που δεν τρώει ποτέ, σύμφωνα με τον προσωπικό της σεφ

Invision/AP Jordan Strauss

Το γεγονός ότι η τραγουδίστρια και ηθοποιός είναι πολύ αυστηρή με τη διατροφή της το ξέραμε. Όταν όμως ο προσωπικός σεφ της Jennifer Lopez αποκαλύπτει τα 2 τρόφιμα που δεν τρώει ποτέ, η έκπληξη είναι μεγάλη. Και όχι, δεν είναι σε καμία περίπτωση ανθυγιεινά.

Όταν ο προσωπικός σεφ της Jennifer Lopez, Kelvin Fernandez, μιλάει για τη διατροφή της, αναφέροντας συγκεκριμένα όσα τρόφιμα βρίσκονται στο ψυγείο της και όσα δεν τρώει ποτέ, τον ακούμε προσεκτικά. Γιατί; Γιατί J.Lo. Με αυτό το σώμα.

Ο Fernandez, ο οποίος συνεργάζεται με την Jennifer Lopez και τον σύντροφό της Alex Rodriguez, λέει ότι δεν πρόκειται να τη δεις ποτέ να τρώει ένα πιάτο με σολομό. «Ξέρω ότι η Jennifer δεν αγαπά τον σολομό, οπότε αν μαγειρεύω σολομό για το τραπέζι, πάντα πρέπει να κάνω λαβράκι ή μπακαλιάρο για εκείνη» δήλωσε ο σεφ στο Us Weekly.

Και φυσικά, το κριτήριο της τραγουδίστριας που την κάνει να απορρίπτει τον σολομό δεν είναι η θρεπτική του αξία. «Απλά δεν είναι φαν της υφής και της γεύσης του σολομού», εξηγεί ο Fernandez.

Ο σολομός δεν είναι η μόνη τροφή που δεν αγγίζει ποτέ η Lopez. Τα μούρα είναι ακόμα ένα τρόφιμο που δεν της αρέσει καθόλου. Επειδή όμως τα 12χρονα δίδυμα παιδιά της, Max και Emme, τα λατρεύουν, έχει πάντα μούρα στο ψυγείο της. « Η Jennifer δεν είναι άνθρωπος των φρούτων» αποκαλύπτει ο σεφ.

Τα τρόφιμα που υπάρχουν στο ψυγείο της Jennifer Lopez

Εκτός από τις αποκαλύψεις για τα τρόφιμα που δεν πλησιάζει η 50χρονη τραγουδίστρια, ο σεφ μίλησε και για όσα θα βρεις στο ψυγείο της. «Ανθρακούχο νερό, πάντα φρούτα και λαχανικά, όπως φράουλες. Πάντα υπάρχουν χόρτα όπως το σπανάκι, αγγούρι και σέλινο για να φτιάχνουν πράσινο χυμό. Λατρεύουν να ξεκινούν τη μέρα τους με έναν πράσινο χυμό». Σύμφωνα με τον σεφ η οικογένεια επιλέγει να τρώει καθημερινά αυγά και μπέικον γαλοπούλας.

Ο Fernandez ανέφερε ότι η J.Lo και ο Alex Rodriguez θέλουν να έχουν πολλά (κυρίως υγιεινά) εύκολα τρόφιμα στο σπίτι τους. «Νομίζω πως το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι το ντουλάπι και το ψυγείο τους είναι πάντα εφοδιασμένα. Η “ομάδα” κάνει καταπληκτική δουλειά» λέει ο σεφ.