WELLNESS

Ιδέες για τα πρώτα ραντεβού

Το Savoirville.gr, επίσημος συνεργάτης του Ladylike.gr, σου δίνει ιδέες για τα πρώτα ραντεβού.

Στις συναντήσεις αυτές παρατηρείς τις κινήσεις του  και ανακαλύπτεις πια σου αρέσει πιο πολύ, το χρώμα των μαλλιών και των ματιών, το βάθος της φωνής και το μέγεθος που έχει το χαμόγελο του. Ξέρεις τότε είναι που δίνονται και τα πρώτα μοναδικά φιλία. Να τα προσεχείς αυτά τα πρώτα φιλία σε μία σχέση έρχονται μόνο μία φορά, ας είναι την σωστή τουλάχιστον.

Δεν χρειάζεται το ραντεβού να είναι κάτι ακριβό και μεγαλειώδες για να είναι μοναδικό, μερικές φόρες ακόμα και τα πιο παλιά, κλασσικά, δοκιμασμένα είναι τα καλύτερα αλλά δυστυχώς είναι εκείνα που ξεχνάμε να κάνουμε συχνά.  Για παράδειγμα ξέρεις πόσα πρώτα φίλια έχουν δοθεί μέσα κινηματογραφικές αίθουσες με το πανί για φόντο; Άσε που έχει και κάτι το μοναδικό, ειδικά όταν αρχίζει να κρατάει ο ένας το χέρι του άλλου και να αγγίζονται, είναι το σκοτάδι που δίνει και λίγο την αίσθηση του παράνομου. Έχεις να λες μετά το πρώτο μας φίλι το δώσαμε μπροστά στον DeNiro, εκεί να δεις μεγαλεία, μονό το σούσι είναι νομίζεις;

Δεν πάει ο κόσμος βόλτα πια; Να βγεις βόλτα και να αρχίσεις να περπατάς μέσα στα στενά της πόλης! Ειδικά στην Αθήνα ξεκίνα να περπατάς μέσα στην Πλάκα, στο Μοναστηράκι, στο Θησείο, κοίτα την πόλη και εξερεύνησε τη μαζί με τον άνθρωπο που θέλεις μπες μαζί του σε ένα μουσείο και ξεκίνα μία συζήτηση, που ξέρεις μπορεί να μάθεις κάτι για εκείνον ή από εκείνον που σε άλλη περίπτωση να μην συνέβαινε πότε. Σκέψου μόνο ότι ο Richard Linklater έκανε τρεις ταινίες με τον Ethan Hawke και τη Julie Delpy να περιπατάνε σε πόλεις τις Ευρώπης και να μιλάνε και εμείς τρέχαμε να πάμε να τις δούμε, ε δεν μπορεί κάτι το ωραίο θα έχει η βόλτα!

Τα κλασσικά ραντεβού, που λες θα πάμε για πότο, θα πάμε για φαγητό, ναι δεν λέω καλά είναι αλλά μήπως να τα αλλάξουμε λίγο, μήπως να πάμε σε ένα μαγαζί που θα θέλαμε και δεν έχει πάει κανένας από τους δύο ακόμα. Δεν θα είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον να πάμε να δοκιμάσουμε μία γεύση που δεν ξέρουμε πως είναι; Επίσης δεν θα ήταν πιο όμορφο να επανέλθουν εκείνα τα κλίσε που ταΐζει ο ένας τον άλλον από το πιάτο του και δεν υπάρχει αυτή η τυπική, αγχωμένη συμπεριφορά που βλέπω έξω σε ζευγάρια και είναι λες και τους έχει βάλει κάποιος να κάνουν καταναγκαστικά έργα ή σαν να είναι προξενιό!

Σταθερή αξία ραντεβού θα είναι πάντα η βόλτα με το αυτοκίνητο μέσα στην νύχτα, ειδικά αν αυτή η βόλτα καταλήγει κάπου όπου κοιτάς θάλασσα και ουρανό και φτάνει να δεις ξημέρωμα,  ή την πόλη από ψηλά και τα αστέρια! Επειδή λοιπόν τα ραντεβού δεν χρειάζεται να είναι μεγάλες ιδέες , μπορούν άνετα να είναι εξορμήσεις σε μεγάλα βιβλιοπωλεία που θα καταλήγουν με καφέ και συζήτηση και ό, τι άλλο εσείς θέλετε δεν θα σας πω τι να κάνετε μέχρι να ξημερώσει!

Αλλά ας μην ξεχνάμε και το ραντεβού του σπιτιού, που μπορείτε να μαγειρέψετε μαζί και να δείτε μία ταινία που θα έχετε διαλέξει από κοινού! Σίγουρα όλη η βραδιά θα σας φέρει πολύ πιο κοντά και αν μάλιστα είσαστε και στον δικό σας χώρο θα νιώθετε πολύ άνετα, γεγονός που θα σας βοηθήσει αν βρίσκεστε ακόμα στην αρχή-  αρχή της σχέσης σας. Το πιο σημαντικό από όλα είναι να μην ξεχνάτε ότι όσοι μήνες ή ακόμα και χρόνια περάσουν θα πρέπει πάντα να βγαίνεις ραντεβού με τον αγαπημένο σου και τέλος καλό θα είναι να μην κάνεις τυπικά πράγματα!

Διάβασε ακόμη στο Savoirville.gr

Τα δύο είδη μοναξιάς

Πώς να βελτιώσουμε τη σχέση μας