ΓΙΟΛΑΝΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

Γιολάντα Καλογεροπούλου: Μιλά για τη σχέση της με τον Σταύρο Σβήγκο και την απόφαση να γίνει single mom

Instagram/yolanda.kalo

Η Γιολάντα Καλογεροπούλου, καλεσμένη στο vidcast της Ναταλίας Αργυράκη Νέα γυναίκα μόνη, ΔΕΝ ψάχνει, μίλησε για τη σχέση της με τον Σταύρο Σβήγκο και την απόφασή της να μεγαλώσει μόνη την κόρη της.

Αρχικά, μιλώντας οι 2 συνομιλήτριες για το φλερτ, η Γιολάντα Καλογεροπούλου σχολίασε ότι, λόγω ότι έκανε μακροχρόνιες σχέσεις, δεν έχει ζήσει αρκετά το φλερτ. Όπως επισήμανε για τις σχέσεις της:

«Δεν ήθελα να είμαι σε σχέση, προέκυπτε. Πάντα δηλαδή έλεγα ”ωραία, τώρα είναι η ώρα, θα μείνω μόνη μου”. Και τσουπ, ερχόταν κάποιος και έλεγα, μήπως του δώσω μια ευκαιρία. Βέβαια μετά το υιοθέτησα λίγο μπορώ να πω και φοβόμουν μη μείνω μόνη μου. 

Στα 20- 24 φοβόμουν πάρα πολύ. Όταν ένιωθα ότι η σχέση δεν πάει καλά, έλεγα: ”Λοιπόν, πρέπει να κάνω κάτι γρήγορα. Να βρω τον επόμενο, για να αφήσω τον προηγούμενο, να είμαι σίγουρη”. Μαϊμού, εντελώς μαϊμού».

Ενώ αργότερα, όπως ακούσαμε και σε απόσπασμα της συνέντευξης που προβλήθηκε στην εκπομπή Το ‘χουμε!, η Γιολάντα Καλογεροπούλου μίλησε για τη γνωριμία της με τον Σταύρο Σβήγκο. «Την τελευταία φορά που χώρισα είπα: ”Τέλεια, τώρα πραγματικά είμαι ώριμη, έχω ένα παιδί, είμαι πανέτοιμη να μείνω μόνη μου”. Αυτό διήρκησε 3 μέρες».

«(Αυτό έγινε), γιατί βρέθηκε στον δρόμο μου ο Σταύρος, που τον ήξερα και πριν, αλλά με ένα διαφορετικό τρόπο και από την πρώτη μέρα απλά κολλήσαμε. Και σκέφτηκα: ”Εγώ έλεγα θα μείνω μόνη μου, πώς βρέθηκες πάλι εσύ μπροστά μου;”. Αλλά αυτή τη φορά ήταν πιο ώριμο και συνειδητό».

Η Γιολάντα Καλογεροπούλου και ο Σταύρος Σβήγκος στις 8 Ιουνίου, έκλεισαν έναν χρόνο σχέσης και πέρασαν μαζί ένα μεγάλο μέρος των καλοκαιρινών διακοπών τους μαζί με τα παιδιά τους. Την κόρη της ηθοποιού, Ηλέκτρα, αλλά και τον γιο του συντρόφου της, Άγγελο.

Για τον χωρισμό από τον πρώην σύντροφό της, με τον οποίο έχει αποκτήσει και την κόρη της, στην ερώτηση αν ήταν πιο επώδυνος ο χωρισμός σε σχέση με τους προηγούμενους συντρόφους, η ηθοποιός απάντησε: «Σίγουρα, γιατί νιώθεις τεράστια την ευθύνη. Όσες φορές και να το είχα σκεφτεί, σκεφτόμουν: ”Ναι, αλλά θα πάρω εγώ αυτό το βαρίδι;”

Να πω ότι εγώ το σταματάω και παίρνω την ευθύνη; Δηλαδή αποφασίζεις εσύ ότι το παιδί δε θα μεγαλώσει στο ίδιο σπίτι με τη μαμά και τον μπαμπά του; Και μόνο που το σκεφτόμουν δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Μέχρι που τα γεγονότα και τα δεδομένα με έφεραν στην κατάσταση να πω: ”Ναι, εγώ θα το κάνω”».

Για το πώς προέκυπταν οι σχέσεις της, η Γιολάντα Καλογεροπούλου επισήμανε ότι δεν το είχε συζητήσει ποτέ. «Απλώς φαινόταν από τη ροή» και συμπλήρωσε: «Δεν ένιωσα ποτέ την ανάγκη να πω στον άλλον τι έχουμε τώρα;. Μου κάνει λίγο απελπισμένο».

Η Γιολάντα Καλογεροπούλου θα πρωταγωνιστεί και για 2η σεζόν στη σειρά Grand Hotel στον ANT1, η οποία επιστρέφει στις οθόνες μας τον Σεπτέμβριο. Και ο Σταύρος Σβήγκος θα πρωταγωνιστεί με τη Ντάνη Γιαννακοπούλου στη νέα σειρά της ΕΡΤ, Από ήλιο σε ήλιο που θα έχει 60 επεισόδια, βασίζεται στη λογοτεχνική διλογία της Μαίρης Κόντζογλου.