ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΥΓΕΙΑΣ

Για καφέ με την κολλητή με βουλωμένη μύτη;

Πόσοι άνθρωποι γύρω σου καθημερινά δυσκολεύονται να αναπνεύσουν;  Η ρινική συμφόρηση, γνωστότερη ως βουλωμένη μύτη, ταλαιπωρεί εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως, κάνοντας πιο δύσκολη την καθημερινότητά τους.

Μια από τις πιο συχνές αιτίες που προκαλούν ρινική συμφόρηση είναι το κρυολόγημα και η αλλεργική ρινίτιδα. Σίγουρα ξέρεις πώς είναι να έχεις βουλωμένη μύτη: Δυσκολεύεσαι να αναπνεύσεις, νιώθεις να συσσωρεύεται παχύρρευστη βλέννα, θες να φυσάς συχνά τη μύτη σου, έχεις διαταραχές στον ύπνο και συχνά μπορεί να προκληθεί και έντονο ροχαλητό. Είναι όμως όλα αυτά αρκετά για να αντισταθείς σε έναν καφέ με την κολλητή σου; Σε προλαβαίνω για να πω «όχι», αλλά μόνο υπό την προϋπόθεση ότι υπάρχει το Otrimer στην τσάντα σου.

Η καθημερινή φροντίδα και ο σωστός καθαρισμός της μύτης είναι η πρώτη μας ασπίδα προστασίας για τη διατήρηση της καθαρής και ανεμπόδιστης αναπνοής. Τo φυσικό ρινικό spray Otrimer της οικογένειας προϊόντων Otrivin, μπορεί να συμβάλλει στο να έχουμε καθημερινά και φυσικά, ελεύθερη αναπνοή.

Τι είναι το Otrimer

Το Otrimer είναι ένα 100% φυσικό ισότονο διάλυμα θαλασσινού νερού, το οποίο καθαρίζει άμεσα τη ρινική κοιλότητα και δρα αποτελεσματικά στην απομάκρυνση της περίσσειας βλέννας και των αλλεργιογόνων, όπως είναι η σκόνη και η γύρη. Με 1 έως 2 ψεκασμούς την ημέρα σε κάθε ρουθούνι, το ρινικό σπρέι Otrimer ενισχύει την φυσική λειτουργία της μύτης, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς περιορισμό τις ημέρες όπου οι ανάγκες καθαρισμού είναι αυξημένες.

Εντάσσοντας το Otrimer στην καθημερινή σου ρουτίνα χαρίζεις στον οργανισμό σου υγιή, καθαρή αναπνοή. Απολαμβάνεις την κάθε στιγμή και κοινωνικοποιείσαι χωρίς δεύτερες σκέψεις, αφήνοντας το Otrimer να φροντίσει την αναπνοή και την υγεία σου άμεσα και φυσικά!

Εγώ χρησιμοποιώ το Otrimer Breathe Clean με μέτριο ψεκασμό, που καθαρίζει, ενυδατώνει και καταπραΰνει την ερεθισμένη μύτη. Η μύτη παίζει καθοριστικό ρόλο στη θέρμανση και στην υγροποίηση του εισπνεόμενου αέρα και στο φιλτράρισμά του από μικρά σωματίδια, παρέχοντας προστασία στην ανώτερη αναπνευστική οδό από σκόνη, ερεθισμούς και ξηρότητα. Είναι λοιπόν σημαντικό να τη διατηρούμε καθαρή και ενυδατωμένη, γιατί έτσι της επιτρέπουμε να εκτελεί σωστά όλες τις λειτουργίες της.

Με προτεινόμενη χρήση τους 1 με 2 ψεκασμούς την ημέρα, αλλά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις όσο συχνά θες, το Otrimer είναι ιδανικό για να το παίρνεις μαζί σου ακόμα και για καφέ ή κοινωνικές υποχρεώσεις. Η χρήση του είναι διακριτική και γρήγορη κι έτσι γίνεται αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σου για πιο ευχάριστες συναναστροφές, χωρίς βουλωμένη μύτη.