ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Έχασε 15 κιλά αλλάζοντας μία καθημερινή της συνήθεια

H Maggie Fierro ανεβάζει συνέχεια φωτογραφίες του γραμμωμένου και σφιχτού κορμιού της, αλλά δεν ήταν πάντα έτσι. Η fitness blogger, μπορεί να νιώθει τώρα υπέροχα με το κορμί της, αλλά τέσσερις μήνες αφότου γέννησε το τρίτο της παιδί, ζύγιζε 83 κιλά.

“Για να είμαι ειλικρινής, μου ήταν δύσκολο ακόμα και να κοιταχτώ στον καθρέφτη, και το να βγάλω τη φωτογραφία του “πριν” ήταν πολύ σκληρό για μένα, αλλά ήξερα ότι κάτι έπρεπε να αλλάξει”, λέει η ίδια.

Τι ήταν αυτό που έφταιγε για τα κιλά που είχε πάρει; Το τσιμπολόγημα αργά το βράδυ. Αυτή η ύπουλη και ανθυγιεινή συνήθεια είχε αυξήσει τη διάμετρο της μέσης της, οπότε αποφάσισε να την αλλάξει με μια πιο υγιεινή εναλλακτική: την καθημερινή γυμναστική. Φυσικά το να τρως αργά το βράδυ έχει αποδειχθεί ότι σε παχαίνει, αλλά και το να πηγαίνεις νηστική για ύπνο δε θα σου κάνει καλό. Ιδανικά, μπορείς να φας κάποιο σνακ με πρωτεΐνη, και όχι υδατάνθρακα.

Η Maggie ακολουθεί μια διατροφή βασισμένη στα λαχανικά και αποφεύγει τα επεξεργασμένα τρόφιμα, αλλά αν μια στο τόσο νιώσει πως θέλει κολασμένα λίγη πίτσα, θα φάει λίγη πίτσα. Μην στερείσαι, δε θα σε βοηθήσει να αλλάξεις την εικόνα του κορμιού σου και θα σε ζορίσει πολύ περισσότερο ψυχολογικά.