WELLNESS
SPONSORED

Αθλείσαι; Τι πρέπει να ξέρεις για το νερό που επιλέγεις να πίνεις

Άθληση και νερό πάνε πακέτο, είτε κουβαλάς πάντοτε μαζί σου ένα μπουκαλάκι νερό, είτε αναπληρώνεις μετά τα υγρά που έχασες.

Έχουμε μπει για τα καλά στην άνοιξη, η θερμοκρασία ανεβαίνει σιγά-σιγά και οι δρόμοι μάς «καλούν» για περπάτημα, τρέξιμο και υπαίθρια yoga. Μπορεί όμως και να είσαι fan της γυμναστικής μέσω zoom, από το σαλόνι σου ή να ανεβαίνεις στο στατικό ποδήλατο. Κάθε μορφή άθλησης είναι καλοδεχούμενη και μπράβο σου που βρίσκεις τη θέληση και την ενέργεια να μην τα παρατήσεις, παρ’όλες τις συνθήκες.

Πριν φτάσουμε όμως στο αν η αερόβια ή το pilates είναι η ιδανική μορφή γυμναστικής για εσένα, ξεκινάμε με το βασικότερο όλων. Με το στοιχείο που δεν πρέπει να λείπει από καμία στιγμή της ημέρας μας, εφόσον είναι η πρωταρχική ανάγκη μας. Το νερό, από το οποίο αποτελούμαστε κατά 70%. Αφού, λοιπόν, είναι η προτεραιότητα σε ό,τι κάνουμε, πόσο μάλλον όταν αθλούμαστε, πρέπει να επιλέγουμε το καλύτερο, διότι αυτό μας αξίζει. Το νερό που θα μας δώσει όλα τα μέταλλα που χρειάζεται ο οργανισμός, έχει τέλεια γεύση και είναι ασφαλές για όλους.

Το μεταλλικό νερό AQUA Carpatica

Τα Καρπάθια Όρη της Ρουμανίας δεν μας έδωσαν μόνο τον Κόμη Δράκουλα, αλλά και αμέτρητες φυσικές πηγές μεταλλικού αλλά και ανθρακούχου νερού. Η συγκεκριμένη περιοχή θεωρείται η πατρίδα του φυσικώς ανθρακούχου φυσικού μεταλλικού νερού λόγω της φυσικής άγριας ζωής, την οποία δεν έχει προλάβει να καταπατήσει ακόμα ο άνθρωπος. Στο υπέδαφος αναβλύζει φυσικό διοξείδιο του άνθρακα και δικαιωματικά έχει τον τίτλο των κορυφαίων πηγών μεταλλικού και φυσικώς ανθρακούχου νερού. Οι πηγές ανακαλύφθηκαν το 2005 αλλά η εμφιάλωση ξεκίνησε το 2010. Επομένως, μιλάμε για μία πολύ πρόσφατη ανακάλυψη θησαυρού.

Οι λόγοι που χρειάζεσαι το νερό όταν αθλείσαι

Το νερό είναι απαραίτητο σε κάθε περίπτωση, αλλά η γυμναστική, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, επιβάλλει να αυξήσεις την ποσότητα και να εφοδιάσεις τον οργανισμό σου με τα καλύτερα δυνατά στοιχεία. Δηλαδή, τα απαραίτητα μέταλλα. Το AQUA Carpatica σού δίνει ασβέστιο, που σε γενικές γραμμές παίρνεις κυρίως από τροφές, όπως τα γαλακτοκομικά και τα λαχανικά. Αν πίνεις όμως το Φυσικώς Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό, παίρνεις σχεδόν τη μισή συνιστώμενη ποσότητα ασβεστίου που χρειάζεται καθημερινά ο οργανισμός. Το ίδιο ισχύει και για το Φυσικό Μεταλλικό Νερό, αλλά σε χαμηλότερη περιεκτικότητα.

Θα πάρεις επίσης μπόλικο μαγνήσιο (28% της συνιστώμενης ποσότητας), που παίζει κεντρικό ρόλο στην εύρυθμη λειτουργία του μεταβολισμού αλλά και στην καλή μυϊκή και καρδιαγγειακή υγεία. Μην ξεχνάς όμως να τρως και μία χούφτα αμύγδαλα για σνακ. Τέλος, παίρνεις νάτριο, αλλά σε χαμηλή ποσότητα, όπως πρέπει. Αν δεν το παρακάνεις με το αλάτι στο φαγητό, όλα λειτουργούν σωστά.

Το βασικό και πιο σημαντικό πλεονέκτημα του AQUA Carpatica

Αυτό που διαφοροποιεί το AQUA Carpatica από τα υπόλοιπα μεταλλικά νερά, είναι η πλήρης απουσία των Νιτρικών Αλάτων ειδικά στο Φυσικώς Ανθρακούχο, ενώ το Φυσικό μεταλλικό νερό έχει σχεδόν μηδέν (0,6 mg/l). Πρόκειται για τοξικές μολυσματικές ουσίες που υπάρχουν στο νερό, ωφελούν πολύ τα φυτά αλλά είναι επικίνδυνα για τον άνθρωπο. Ένας από τους στόχους του νερού AQUA Carpatica είναι να ενημερώσει τον κόσμο για αυτό το φαινόμενο, προστατεύοντας τα παιδιά και τις εγκύους από τις συγκεκριμένες τοξικές ουσίες.

 

Νερό… με γεύση

Υπάρχει καλύτερη αίσθηση από εκείνη τη στιγμή που έχεις ιδρώσει από τη γυμναστική και θέλεις να ξεδιψάσεις με μανία; Πόσο φανταστικά θα ήταν όμως αν μπορούσες να πιείς νερό που θα σου δώσει πίσω τους χαμένους ηλεκτρολύτες, αλλά θα έχει και υπέροχη γεύση. Για την ακρίβεια, θες να είναι ευχάριστη, αλλά χωρίς επίγευση. Μετά τη yoga αλλά και στο κυριακάτικο τραπέζι. Και όλο αυτό σε υπέροχη συσκευασία που θα κερδίζει τις εντυπώσεις. Μόλις βρήκες ότ,ι έψαχνες στο AQUA Carpatica. Το νερό που μας αγαπά, μας φροντίζει, μας αρέσει και το απολαμβάνουμε. The WaterLove! The Water that Loves you Back!