ΣΧΕΣΕΙΣ

Αυτά είναι τα 3 μηνύματα που δείχνουν τι θέλει από σένα

Unsplash

Κάθεσαι, ανταλλάσσεις μηνύματα μέρες ολόκληρες, χάνεις τον ύπνο σου σκεπτόμενη την τέλεια απάντηση, το συζητάς με την παρέα σου, αναλύεις την κατάσταση με κάθε λεπτομέρεια, ωστόσο, δεν έχεις καταλάβει ακόμα τι παίζει με τον τύπο. Τι πιο ειρωνικό στην εποχή όπου υπάρχουν αμέτρητα πλέον μέσα επικοινωνίας, να μην μπορείς να κατανοήσεις την πλευρά του άλλου και στην ουσία, να μην επικοινωνείτε!

Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι τόσο «σκούρα» για σένα, γιατί αρχικά σου στέλνει! Αυτό που σε προβληματίζει είναι, αν όντως ενδιαφέρεται να σε γνωρίσει πραγματικά ο εκάστοτε άνθρωπος, ή απλά αν θέλει κάτι πιο χαλαρό. Για σένα που θες κάτι πιο σοβαρό και δεν θες να χάσεις τον χρόνο σου, σου έχουμε 3 αλάνθαστους τρόπους για να καταλάβεις τι θέλει από σένα. Γιατί πολύ απλά όταν θα ξέρεις πια τι να ψάξεις και τον τρόπο με τον οποίο στέλνουν οι άντρες μηνύματα όταν τους αρέσεις, θα είναι πραγματικά εύκολο να καταλάβεις τις προθέσεις του.

Αυτά είναι τα 3 μηνύματα που αποδεικνύουν αν σε θέλει πραγματικά.

Αυτά είναι τα 3 μηνύματα που αποδεικνύουν αν σε θέλει πραγματικά Unsplash

1. Αν ένας άντρας σε θέλει θα σου στείλει να κάνετε κάτι μαζί

Όταν ένας άντρας σε θέλει, ο στόχος του δεν είναι να κουβεντιάζει μαζί σου ατελείωτες ώρες μέσω μηνυμάτων. Σου στέλνει μήνυμα για να σε προσκαλέσει να κάνετε κάτι μαζί. Π.χ. «Θέλω να πάμε για δείπνο την Παρασκευή το βράδυ. Θα σε πάρω στις 8:00 μ.μ. Είσαι εντάξει με αυτό;».

Όταν ένας άντρας είναι μπροστά σου είναι αλλιώς. Αν δεν μπορεί να καταλάβει πώς να απομακρυνθεί από το τηλέφωνο για να μπορέσει να σε κοιτάξει στα μάτια και να σου απευθύνει τον λόγο, τότε χάνει τόσο τον χρόνο του, και ξοδεύει τον δικό σου. Το παλιό ρητό είναι αληθινό. Αν του αρέσεις και ξέρει τι θέλει, δεν θα διστάσει να σε κυνηγήσει.

2. Αν ένας άντρας σε θέλει, θα σου στείλει μήνυμα να μάθει πώς αισθάνεσαι

Ένας άντρας που ενδιαφέρεται για σένα, αναρωτιέται συνέχεια πώς νιώθεις. Θα σε ρωτήσει πώς ήταν η μέρα σου, πώς αισθάνεσαι, αν είσαι κουρασμένη, αν πεινάς, και ούτω καθεξής. Ένας τύπος που σπαταλάει τον χρόνο σου, εστιάζει στην ατζέντα του (άρα ξεκίνα να εστιάζεις και εσύ στην δικιά σου). Θα σου στείλει ένα μήνυμα με ερωτήσεις τύπου, «Τι γίνεται;» ή «Θέλεις να δούμε καμία ταινία;».

Αυτές είναι συχνά, αν όχι πάντα, οι σύντομες ερωτήσεις που αποδεικνύουν ότι σε βλέπει μόνο χαλαρά, αφού εκπέμπουν ελάχιστο σεβασμό για το πώς αισθάνεσαι, επομένως σε κάνουν να σκεφτείς ότι δεν είσαι προτεραιότητά του. Ένας άντρας που δεν έλκεται μόνο σωματικά από σένα, νοιάζεται για το πώς νιώθεις και θέλει να σε γνωρίσει καλύτερα ως άνθρωπο.

3. Αν ένας άντρας σε θέλει, θέλει να μάθει πού βρίσκεσαι

Και δεν εννοούμε με τον creepy και χειριστικό τρόπο. Οι ερωτήσεις θα είναι π.χ «Έφτασες ασφαλής στο σπίτι;», «Τι θα κάνεις μετά την δουλειά;» ερωτήσεις που δείχνουν ότι οραματίζεται μία καθημερινότητα μαζί σου, άρα και ένα μέλλον. Από την άλλη, ο τύπος που δεν ενδιαφέρεται, δεν θα ρωτήσει σχεδόν ποτέ, ενώ θα επικοινωνήσει την στιγμή που το θέλει ο ίδιος. Είναι σημαντικό να σημειώσουμε, ότι όταν ένας άντρας νοιάζεται για κάποια, αποκτά ιδιαίτερα προστατευτικά ένστικτα απέναντι της.