ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

5 λάθη που δεν πρέπει να κάνεις στην αρχή μιας σχέσης

Το InStyle.gr σου δίνει συμβουλές για το το πρέπει μα αποφύγεις στην αρχή μια σχέσης.

Κάθε αρχή και δύσκολη λέει και ο σοφός λαός. Όπως επίσης, όποιος βιάζεται σκοντάφτει.  Και εμείς δεν θέλουμε να σκοντάψετε. Ειδικά στην αρχή της σχέσης- που τόσο πολύ περιμένατε. Διαβάστε παρακάτω τα 5 λάθη που θα πρέπει να αποφύγετε προκειμένου ο νέος σας δεσμός να έχει μέλλον.

Μη τα δίνετε όλα από την αρχή. Εκτός από το ότι τρομάζει ο νέος αγαπημένος σας, χάνεται και η γοητεία που επιβάλλεται να υπάρχει στην αρχή του δεσμού.

Μη βγάζετε εύκολα και γρήγορα συμπεράσματα για τον χαρακτήρα του συντρόφου σας. Θέλει τον χρόνο του μέχρι να αρχίσει να ξετυλίγει το κουβάρι της προσωπικότητάς του.

Μη περνάτε όλον τον χρόνο σας μαζί του. Έχετε ήδη μετακομίσει σπίτι του (και μεταξύ μας δεν πήρατε μόνο οδοντόβουρτσα στην οικεία του).

Μην αποφεύγετε τους φίλους σας. Εκτός από το ό,τι δεν ξέρετε πού θα οδηγήσει αυτή η σχέση, η φίλοι σας είναι ένα από τα σημαντικότερα κεφάλαια στη ζωή σας. Δεν θα πρέπει να είναι δίπλα σας μόνο στα δυσάρεστα. Επιπλέον, κάθε άντρας –που ενδιαφέρεται πραγματικά για εσάς- θαυμάζει να σας βλέπει να έχετε παρέες.

Μη τον βομβαρδίζετε με τηλέφωνα και μηνύματα και μην δείχνετε πως είστε εξαρτημένη από τα social media και αυτού του είδους την επικοινωνία.

Διαβάστε ακόμα στο InStyle.gr

Xmas Inspiration: Τι χρώμα να βάψετε τα μαλλιά σας για τις γιορτές

Oscar de la Renta: Ο Οίκος παρουσίασε την τελευταία συλλογή του σχεδιαστή