ΥΓΕΙΑ

5 φαγητά που κάνουν κακό στον κόλπο σου

Πριν από 30 χρόνια βγήκε στις αίθουσες η ταινία '9 1/2 εβδομάδες', που όχι μόνο έκανε διάσημη την Kim Basinger αλλά οδήγησε πολλά ζευγάρια στην κουζίνα και όχι για να ανακαλύψουν το μαγειρικό τους ταλέντο.

Ξεχνιέται η σκηνή που ο Mickey Rourke άρχισε να ταΐζει μαρμελάδα, ζελέ, μακαρόνια και σταφύλια την Kim; (Φοβερός συνδυασμός τώρα που το σκέφτομαι, ιιιχ).

Όταν λοιπόν βλέπεις αυτό το ζευγάρι να το ζει έξαλλα με τις πιπεριές, λες δεν μπορεί κάτι θα ξέρουν, θα το δοκιμάσω και εγώ. Μόνο που αυτό δεν πάει πάντα πολύ καλά, χαρακτηριστικό παράδειγμα οι περιπτώσεις που φτάνουν στα επείγοντα στις οποίες οι ασθενείς έχουν φρούτα και λαχανικά σε λάθος σημεία του σώματός τους!

Δεν λέμε να μην πειραματιστείς, αλλά πάντα με προσοχή. Αναλυτικά θα πρέπει να αποφύγεις τα εξής τρόφιμα:

1. Οποιαδήποτε τρόφιμο σε υγρή μορφή

Μπορεί να σου φαίνεται αυτονόητο, αλλά υπάρχουν κάποιοι που το παρακάνουν με το μέλι ή το σιρόπι σοκολάτας- ο κανόνας λέει ότι μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις αλλά σε μέρη που μπορείς να καθαρίσεις άμεσα.

2. Φρούτα και λαχανικά

Όσο καλά και να έχεις πλύνει το επίμαχο φρούτο ή λαχανικό δεν θα είναι safe για να το χρησιμοποιήσετε στα προκαταρκτικά. Αν τόσο πολύ θέλετε πια να το ζήσετε σαν την Kim και τον Mickey, φροντίστε να βάλετε προφυλακτικό- όσο περίεργη εικόνα και να είναι θα σε σώσει από μυκητιάσεις.

3. Οτιδήποτε πικάντικο

Όταν λέμε spice things up σε καμία περίπτωση δεν εννοούμε να δοκιμάσεις τα όρια σου βάζοντας στο παιχνίδι καυτερές σάλτες, μπαχάρια ή λαχανικά. Άσε την πιπερίτσα κάτω.

4. Μαγειρικό λάδι

Ποτέ, ΠΟΤΕ δεν χρησιμοποιούμε κανονικό λάδι (ελαιόλαδο ή οποιοδήποτε άλλο μαγειρικό) όταν κάνουμε σεξ, γιατί πολύ απλά θα επηρεαστεί η απόδοση του προφυλακτικού. Υπάρχουν ειδικά λάδια για μασάζ και για έξτρα λίπανση του κόλπου, άσε το ελαιόλαδο για τη σαλάτα.

5. Αλκοόλ

Όχι ότι είναι κακή ιδέα να βάλεις τον φίλο σου να πιει τεκίλα από την κοιλιά σου αλλά πρόσεξε να μην πάει προς τα κάτω και μπει στον κόλπο σου για να αποφύγεις κοκκινήλες.