ΖΕΥΓΑΡΙΑ

4 σημάδια πως θέλει να γίνει το αγόρι σου

Γνωριστήκατε, άρεσε ο ένας στον άλλο και συνεχίσατε σε ραντεβού. Το ένα έγινε δεύτερο και το δεύτερο εικοστό. Ήπιατε καφέ στο κέντρο, κοκτέιλ στην παραλία και φαγητό σε μία καταπληκτική πιτσαρία.

Από τη Σάββια Σιάτη

Κάπως έτσι σοβαρεύουν τα πράγματα. ”Τελικά του αρέσω ή απλά περνάμε καλά και τίποτα άλλο; Θέλει να γίνουμε ζευγάρι ή να είμαστε φίλοι καρδιακοί;”

Είσαι σχεδόν σίγουρη πως έχει τσιμπηθεί ελαφρά αλλά είναι έτοιμος για το επόμενο επίπεδο; Όχι τίποτε άλλο, να ξέρουμε που βαδίζουμε και εμείς. Θέλουμε ξεκάθαρα πράγματα.

Τα παρακάτω σημάδια να τα μελετήσεις με προσοχή.

1. Σου στέλνει τακτικά μηνύματα

 

Βέβαια αναφερόμαστε και στο ανδρικό φύλο που δε φημίζεται για την καρμική του σχέση με το κινητό αλλά είναι σημάδι. Δεν θα στείλουν στον κολλητό τους ”καλημέρα” όπως κάνουμε εμείς οι γυναίκες μεταξύ μας. Αν υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον θα στείλει και μήνυμα, θα πάρει και τηλέφωνο, θα κοιτάξει και το viber 2-3 φορές την ώρα μήπως έστειλες και δεν το άκουσε. Οπότε αν το όνομά του εμφανίζεται στην οθόνη σου πιο συχνά και από την ώρα κάτι πρέπει να καταλάβεις.

2. Θυμάται τα μικρά, τα ασήμαντα

 

Μπορεί να μην θυμάται τι έχει φάει το μεσημέρι αλλά θυμάται πως το αγαπημένο σου φαγητό είναι φιλέτο αγριόπαπιας με σάλτσα πορτοκάλι και τρεις κόκκους πιπέρι. Καταλαβαίνεις;

3. Μιλά η γλώσσα του σώματος

 

Αυτά είναι και τα πιο ωραία. Μπορεί να μην εκφράζεται με λόγια αλλά το σώμα έχει γλώσσα. Δεν είναι απαραίτητο να σου πει πως είσαι η γυναίκα της ζωής του αλλά αν σε κοιτάζει τρυφερά στα μάτια (ακόμα κι αν δε μιλάς σε αυτόν), αν δε χάνει ευκαιρία να σε αγγίζει κι αν γέρνει το σώμα του προς το μέρος σου, τότε σε θέλει πολύ.

4. Είσαι προτεραιότητά του

 

Αυτό κι αν είναι απόδειξη ότι θέλει να γίνεις το κορίτσι του. Αν προτιμά να βγαίνει μαζί σου αντί να πηγαίνει για μπύρες με την παλιοπαρέα τότε ανακοίνωσε σε όλο τον κόσμο πως είσαι in a relationship.