ΖΕΥΓΑΡΙΑ

3 σημάδια που μαρτυρούν πως έχεις ερωτευτεί τον καλύτερό σου φίλο

Κάνετε παρέα από παιδιά και έχετε μοιραστεί τις πιο όμορφες και τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής σας. Η σχέση σας ξεκίνησε με τσακωμούς και δηλώσεις πως εσύ κι αυτός δεν μπορείτε να συνυπάρξετε στον ίδιο χώρο για πέντε λεπτά. Και μετά ήρθε η αγάπη.

Με τρόπο μαγικό ταιριάξατε και δεν μπορείς να θυμηθείς κάποια ανάμνηση στην οποία δεν είναι πρωταγωνιστής. Ο καλύτερός σου φίλος είναι ένας από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σου. Μήπως η σχέση σας δεν είναι όσο φιλική πιστεύεις όμως; Μήπως υποβόσκει ένας έρωτας; Αυτά συμβαίνουν και καλό θα είναι να αποκωδικοποιήσεις τα σημάδια ώστε να ξέρεις πού πατάς και πού βρίσκεσαι. Υπάρχουν κάποιες ενδείξεις που ίσως χτυπούν καμπανάκι.

Ο άνθρωπος που ξέρει τα πάντα για εσένα και τα μαθαίνει πρώτος από όλους

Ό,τι κι αν σου συμβεί πληκτρολογείς τον αριθμό του. Είναι ο άνθρωπος που μαθαίνει όσα σου συμβαίνουν και είναι ο πρώτος. Από μία νέα ευκαιρία για δουλειά μέχρι ένα παλιό γκόμενο που σε θυμήθηκε μετά από 3 χρόνια. Μπορεί να μιλάτε για ώρες στο τηλέφωνο γιατί η αποδελτίωση της ημέρας σου είναι ακριβής μέχρι απειροελάχιστης λεπτομέρειας. Η πρώτη καλημέρα και η τελευταία καληνύχτα σου.

Πιάνει τον εαυτό σου να ζηλεύει τις σχέσεις του

Εξαιρετικό κορίτσι η Ιωάννα αλλά μήπως δεν κάνει για εκείνον; Όπως δεν έκανε και η Μαρία και η Πηνελόπη και η Παναγιώτα και η Γωγώ και η Αφροδίτη και σίγουρα ξεχνάς κι άλλες. Του στέλνεις να βγείτε και σου λέει πως έχει κανονίσει με το κορίτσι του και τα νεύρα σου τσίτα; Κάτι δεν πάει καλά.

Συγκρίνεις κάθε νέα σου σχέση μαζί του

Κανένας δεν είναι σαν αυτόν και κανένας ποτέ δε θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες σου που φυσικά πηγάζουν από τη μεταξύ σας σχέση. Κάθε νέα πληροφορία που μαθαίνεις από το φλερτ σου θυμίζει τον καλύτερό σου φίλο και δεν βλέπεις την ώρα να τελειώσει το ραντεβού ώστε να τον πάρεις τηλέφωνο και να του πεις τα νέα.

Επ πού πας; εσύ πήρες μέρος στην έρευνα του Ladylike;