ΟΡΓΑΣΜΟΣ

20 πράγματα που μας “ανάβουν”

Παγκόσμια μέρα οργασμού. Για να έρθει ο οργασμός πρέπει πρώτα να... ανάψεις. Δες 20 πράγματα που μπορούν να σε κάνουν "φωτιά".

1. Κάθε φορά που σε φιλάει τόσο δυνατά που νιώθεις το πόνο στα χείλη σου. Ειδικά όταν έχει γένια.

2. Τα πρωινά όταν εκείνος έχει ξυπνήσει νωρίτερα και σου φέρνει πρωινό στο κρεβάτι μαζί με ένα λουλούδι.

3. Τις ζεστές ημέρες όταν κάνετε σεξ και νιώθεις τον ιδρώτα του. Πόσο αφροδισιακό.

4. Όταν φοράει κουστούμι και είναι πολύ περιποιημένος. Σε προκαλεί να του βγάλεις τα ρούχα εκείνη τη στιγμή.

5. Τη στιγμή που αποφασίζει να χρησιμοποιήσει επιτέλους τον δονητή σου και να κάνει στην άκρη τα ταμπού του. Δείξε του πώς να τον χρησιμοποιήσει σωστά.

 

6. Όταν θα σε τραβήξει κοντά του το πρωί μόλις ξυπνήσετε. Βγάζει κάτι διεκδικητικό και είναι πολύ hot για μια γυναίκα.

7. Εκεί που κάθεσαι στο σπίτι, έρχεται τα μεσάνυχτα με τη μηχανή και σου ζητάει εκείνη τη στιγμή να κάνετε βόλτα χωρίς να ξέρεις τον προορισμό.

8. Την στιγμή που μαζεύεις το σπίτι ή βάζεις πλυντήριο και εκείνος έρχεται σιγά-σιγά από πίσω, σε αγκαλιάζει και σου δίνει ένα φιλί (και παραπάνω).

9. Όταν σου γνωρίζει τους φίλους του και την οικογένειά του. Σε κάνει να νιώθεις πιο οικεία μαζί του και να αφεθείς σεξουαλικά.

10. Όταν παίρνεις πρωτοβουλίες κατά τη διάρκεια του σεξ. Η “εξουσία” είναι αφροδισιακή ειδικά κατά τη διάρκεια του ερωτικού παιχνιδιού.

 

11. Στα πάρτι όταν αποφασίζετε να προσποιηθείτε ότι είστε άγνωστοι και εκείνος σου ρίχνει κλεφτές ματιές από την απέναντι γωνία. Ναι, εκείνη τη στιγμή θέλεις να τον φιλήσεις χωρίς αύριο.

12. Μπορεί να μην έχει την καλύτερη σχέση με τα κατοικίδια αλλά με το δικό σου η αντιμετώπισή του είναι διαφορετική. Το χαιδεύει, το προσέχει και το ταΐζει. Επειδή σε αγαπάει.

13. Όταν γυρίζεις σπίτι από τη δουλειά και έχει κάνει όλες τις δουλειές συν ότι έχει παραγγείλει ήδη το αγαπημένο σου φαγητό.

14. Όταν “αφιερώνεται” στο ευαίσθητο σημείο σου μόνο να ικανοποιήσει εσένα και να μη περιμένει να τον “περιποιηθείς” και εσύ. Ιδανικά αφού ολοκληρώσεις να σου φέρει γλυκό για τη… λιγούρα που θα έχεις.

 

15. Όταν ακουμπάς τα πόδια σου στα γόνατά του, την ώρα που βλέπετε τηλεόραση.

16. Τη στιγμή που περιμένετε στην ουρά, εκείνος έρχεται από πίσω σου και σου κάνει μασάζ. Εκτός από χαλαρωτικό είναι και πολύ σεξουαλικό. Συγκρατήσου!

17. Όταν του μιλάς για τις φαντασιώσεις σου και εκείνος προσθέτει μικρές λεπτομέρειες. Η πραγματοποίησή τους είναι θέμα χρόνου.

18. Τα βράδια όταν γυρνάτε μεθυσμένοι στο σπίτι, σε αποπλανεί σε ένα σκοτεινό στενό.

 

19. Σε μια βαρετή έξοδο με την παρέα όταν θα σου χαιδέψει το πόδι κάτω από το τραπέζι. Εσύ, θα κινηθείς προς το απόκρυφο σημείο του, αλλά με προσοχή, μην πέσεις ακουμπήσεις σε άλλον!

20. Όταν σου δείχνει πόσο gentleman είναι. Δεν υπάρχει κάτι άλλο περισσότερο πρόστυχο από έναν άνδρα που έχει τρόπους. Ακόμη και όταν είναι “άγριος”.