SEX

19 πράγματα που δεν ξέρεις για το σεξ

Το να μαθαίνουμε περίεργες και ορισμένες φορές άχρηστες πληροφορίες είναι σίγουρα μια από τις αγαπημένες μας συνήθειες. Ειδικά όταν αυτές οι επιπλέον γνώσεις αφορούν σε καυτά θέματα όπως είναι το σεξ.

Η πραγματικότητα λοιπόν για το σεξ, περιλαμβάνει και μερικά στοιχεία που είτε θα σε ανάψουν, είτε θα σε κάνουν να αηδιάσεις, είτε θα σε αφήσουν παγερά αδιάφορη. Εμείς οφείλουμε να σου τα πούμε.

1. Το Παν/μιο του Harvard εδώ και τρία χρόνια φιλοξενεί ένα Workshop σε συνεργασία με το παν/μιο Ivy League και την “Εβδομάδα Sex” που διοργανώνει. Το workshop αυτό ονομάζεται “What What in the Butt: Anal Sex 101” και στοχεύει στο να βοηθήσει τους σπουδαστές να μάθουν πώς να κάνουν ασφαλές και ταυτόχρονα απολαυστικό πρωκτικό σεξ.

2. Τέρμα στους μύθους: Το ανδρικό μόριο συρρικνώνεται σταδιακά όσο περνούν τα χρόνια. Ουπς, συγγνώμη αγόρια!

3. Η κλειτορίδα δεν είναι μόνο αυτό που φαίνεται: Αγγίζει τα 10 εκατοστά σε μήκος, αλλά τα τρία τέταρτα αυτών είναι μέσα στο σώμα. Επίσης η κλειτορίδα μεγαλώνει καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής της γυναίκας. Για την ακρίβεια, μετά την εμμηνόπαυση μπορεί να μεγαλώσει έως και 2.5 φορές από το μέγεθος που είχε στα χρόνια της εφηβείας.

4. Ο αυνανισμός κάνει καλό! Μπορεί να σε βοηθήσει να διαχειριστείς καλύτερα το άγχος σου, βοηθά τους πυελικούς μύες, απελευθερώνει ενδορφίνες και μειώνει την πιθανότητα καρκίνου του προστάτη και διαβήτη δεύτερου τύπου. Ακόμα βοηθά στην πρόληψη λοιμώξεων του τραχήλου και σε βοηθά να κοιμηθείς!

5. Επίσης ο αυνανισμός είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς φυσικούς τρόπους να θεραπεύσεις τις κράμπες περιόδου.

 

6. Αν καταπίνεις το σπέρμα του συντρόφου σου, μπορεί να σε βοηθήσει να αποφύγεις την κατάθλιψη! Αυτό που πραγματικά συμβαίνει είναι ότι το σπέρμα περιέχει πολλά φυσικά ενισχυτικά διάθεσης, όπως η προλακτίνη, η οξυτοκίνη, η σεροτονίνη και η οιστρόνη. Σαν να λέμε φυσικά αντικαταθλιπτικά δηλαδή.

7. Οι άνθρωποι από το Μαλάουι (όχι δεν επιχειρώ να γράψω μια λέξη για αυτούς), πιστεύουν ότι η ομοφυλοφιλία είναι “Δυτική εφεύρεση”.

8. Σχεδόν οι μισοί Αμερικάνοι “έχουν χάσει την παρθενιά τους” μέχρι τα 17, αλλά ένα 10% μένουν παρθένοι μέχρι τα 24.

9. Ο Αμερικανικός Ψυχιατρικός Σύλλογος θεωρούσε την ομοφυλοφιλία νοητική ασθένεια μέχρι το 1973.

10. Το 46% των Αράβων κατοίκων του Ισραήλ θα ενοχλούνταν αν είχε ένα gay ζευγάρι για γείτονες.

11. Κάθε δευτερόλεπτο πωλούνται 9 χάπια Viagra.

12. Με ένα γρήγορο φιλί καις περίπου 2-3 θερμίδες, ενώ με ένα πιο παθιασμένο, πάνω από 5, ανάλογα με τη διάρκεια και την ένταση. Οπότε αν δε βάλεις γλώσσα, δεν αξίζει.

13. Κατά τη διάρκεια δύο εβδομάδων, ένας άντρας μπορεί να παράξει αρκετό σπέρμα, ώστε να καταστήσει έγκυο κάθε γόνιμη γυναίκα του πλανήτη!

14. Στην Ιαπωνία, το 75% των γυναικών έχουν στην κατοχή τους έναν δονητή. Το αντίστοιχο ποσοστό παγκοσμίως είναι 47%.

15. Οι περισσότερες γυναίκες “φτιάχνονται” περισσότερο από το κανονικό, τις μέρες ακριβώς πριν τους έρθει περίοδος.

16. Μια γυναίκα είναι πιθανότερο να απιστήσει κατά την περίοδο της ωορρηξίας της απ’ ότι οποιαδήποτε άλλη στιγμή κατά τη διάρκεια του εμμηνορροϊκού κύκλου της.

17. 1 στα 10 μωρά στην Ευρώπη συλλαμβάνονται σε κρεβάτια της εταιρείας ΙΚΕΑ.

18. Μερικές γυναίκες έρχονται σε οργασμό κατά τη διάρκεια του τοκετού.

19. Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, το βρετανικό πορνό “λογοκρίθηκε” έντονα και συγκεκριμένα το BDSM πορνό. Οι βρετανικοί κανονισμοί υπηρεσιών οπτικοακουστικών μέσων (τύπου ΕΣΡ δηλαδή), εισήγαγαν μια σειρά από φαινομενικά αυθαίρετους ηθικούς περιορισμούς για την πορνογραφία που παράγεται και πωλείται στην Μεγάλη Βρετανία. Συγκεκριμένα οι σεξουαλικές πράξεις που απαγορεύτηκαν από τα βρετανικά πορνό είναι το spanking, το “ράβδισμα”, το (εξαγριωμένο) μαστίγωμα, η διείσδυση με οποιοδήποτε αντικείμενο που “σχετίζεται με τη βία”, φυσική ή λεκτική κακομεταχείριση (άσχετα με το αν είναι συναινετική), ουρολαγνία, role-playing όταν οι ρόλοι είναι ανήλικοι, ο σωματικός εγκλωβισμός, η ταπείνωση, το squirting, o “στραγγαλισμός”, αλλά και το facesitting. Vanilla Sex και άγιος ο θεός λοιπόν.

 

Περισσότερο σεξ στο LadyLike:

Πορνό VS sex στις ρομαντικές ταινίες: Προς τα πού γέρνει το κανονικό;

Γιατί να κάνεις σεξ από το πρώτο ραντεβού