SEX

15 άγνωστες (και περίεργες) λέξεις που έχουν σχέση με το σεξ και τον ερωτισμό

Το ότι στο σεξ όλα επιτρέπονται δεν επιβεβαιώνεται πουθενά περισσότερο απ' ό,τι μέσα από την ορολογία με την οποία "ταξιδέψαμε" κάνοντας μία μικρή αναζήτηση στις έννοιες ενός online ερωτικού λεξικού.

Ακολουθεί ένας θαυμαστός καινούριος κόσμος από άγνωστες λέξεις και έννοιες με τις οποίες θα γελάσεις, θα νιώσεις κάπως ερμμ περίεργα, μπορεί και να πονέσεις λίγο, νοερά. Επιλέξαμε μερικές από αυτές (είναι αμέτρητες). Στο κάτω κάτω, ό,τι μαθαίνεις καλό είναι.

Αμπλουτοφιλία

Έντονη ερωτική διέγερση ή ικανοποίηση που βιώνει ένα άτομο όταν κάνει ντους ή μπάνιο. Αυτό που μπαίνεις στο ντους και ξεχνάς να βγεις; Αυτό. Σύμφωνα με μία έρευνα, το έχει το 90% των γυναικών. Αμπλουτόφιλες, όλες.  

Ακωμοκλιτικός (acomoclitic)

Aυτός που έχει λατρεία στα άτριχα γεννητικά όργανα. Το αντίθετο του τριχόφιλου.

Ακροφιλία

Φετίχ στο σεξ σε ψηλά μέρη, όπως βουνά ή στέγες…

Κανδαυλισμός

Το να επιδεικνύει κάποιος τη σύντροφό του σε άλλους κυρίως μέσα από φωτογραφίες. Όρος που πήρε το όνομά του από τον μυθικό βασιλιά της Λυδίας Κανδαύλη, ο οποίος είχε το βίτσιο να επιδεικνύει κρυφά τη γυμνή γυναίκα του στον υπηρέτη του.

Καλλίπυγος

Η γυναίκα που διαθέτει εξαιρετικά καλοσχηματισμένους γλουτούς.

Χημικός ευνουχισμός

Φαρμακευτική αγωγή που περιορίζει την υπερδραστήρια λίμπιντο του σεξομανή άντρα. Χορηγείται κυρίως σε όσους έχουν διαπράξει σεξουαλικά εγκλήματα.

 

Foot Job

Όταν η ανδρική κορύφωση γίνεται ανάμεσα σε ένα ζευγάρι γυναικεία πόδια. Ως γνωστόν η ποδολαγνεία είναι το δημοφιλέστερο φετίχ εκεί έξω.

Τσόκερ

Το σφιχτό κολάρο που φοράει ο/η υποτακτικός/η στο BDSM.

Devil’s Threesome

Ερωτικό τρίο με δύο άντρες και μία γυναίκα.

Ντιπολδισμός

Η επιθυμία για spanking, δηλαδή για χτυπήματα με την παλάμη στα οπίσθια ως τιμωρία κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης. Σύμφωνα με το ψυχαναλυτικό μοντέλο του Sigmund Freud, το ερωτικό spanking σχετίζεται με το ξύλο κατά την παιδική ηλικία. Ο Ντιπολδισμός έχει πάρει το όνομά του από έναν απαίσιο Γερμανό δάσκαλο, τον Andreas Dippold, ο οποίος το 1903 χτύπησε μέχρι θανάτου έναν μαθητή του.

 

Παραφιλία

Εκφράσεις της ανθρώπινης σεξουαλικότητας που χαρακτηρίζονται από σεξουαλική διέγερση που προκαλείται από ενέργειες ή καταστάσεις που δεν σχετίζονται άμεσα με τον συνηθισμένο τρόπο σεξουαλικής συνεύρεσης.  Σε απλά λόγια: τα φετίχ.

Η Γέφυρα του Λονδίνου

Μία από τις πιο περίεργες (και αστείες) ερωτικές στάσεις. Google it.

Fisting

Ερωτική πρακτική κατά την οποία το χέρι του συντρόφου εισέρχεται μέχρι τον καρπό στον γυναικείο κόλπο. Μπορείς να λιποθυμήσεις τώρα.

Hat trick

Τριπλή εκσπερμάτωση κατά το σεξ/Σεξ με τρεις διαφορετικούς παρτενέρ μέσα στην ίδια μέρα.

Lexis

Συνώνυμο για τη στάση 69. Προκύπτει από τη ρωμαϊκή αρίθμηση LXIX.

Και extra bonus:

Ο Αστακός

Ο άντρας που αρέσκεται στο να τσιμπάει γυναικεία οπίσθια.