WELLNESS

12 σημάδια που δείχνουν ότι δε σε θέλει για σχέση

Βγήκε πρόσφατα με κάποιον, έχεις ξετρελαθεί αλλά δεν μπορείς να καταλάβεις αν είναι ο κατάλληλος σύντροφος για εσένα ή όχι. Κάτι μέσα σου λέει "ναι" αλλά μια άλλη φωνή είναι αρνητική.

Σίγουρα το έχεις υπεραναλύσει με τις φίλες σου και η καθεμία έχει βγάλει άλλο συμπέρασμα. Για να ξεκαθαρίσεις λίγο την κατάσταση και να δεις τι πραγματικά θέλει από εσένα σκέψου τα σημάδια που σου έδωσε στο ραντεβού. Αν σε βλέπει για ευκαιριακό σεξ ενώ εσύ ψάχνεις για σχέση, αυτά τα σημάδια είναι “καμπανάκια” που δείχνουν ότι ο άνδρας με τον οποίο βγήκες δε θέλει κάτι παραπάνω από εσένα πέρα από το σεξ.

1. Σου ζήτησε σεξ από το πρώτο ραντεβού

Αν στις πρώτες σας κουβέντες η συζήτηση πήγε στο σεξ και σου πρότεινε εμμέσως ή και ξεκάθαρα να κάνετε το ίδιο βράδυ σεξ, δεν νομίζω ότι σε βλέπει για σύντροφό του με την οποία θα κάθεται αγκαλιά στον καναπέ και θα βλέπει ταινίες. Όταν ένας άνδρας ενδιαφέρεται πραγματικά για μια γυναίκα θα θελήσει να τη γνωρίσει περισσότερο και όχι απλά να κάνει σεξ από το βράδυ μαζί της.

2. Η συζήτηση αφορούσε μόνο το σεξ

threesome.jpg 

Ό,τι και να συζητούσατε, εκείνος για σεξ μιλούσε. Προσπαθούσες να μιλήσεις για τέχνες, πολιτισμό, πολιτική, τηλεόραση και αυτός έλεγε μόνο για στάσεις και για τις σεξουαλικές εμπειρίες του. Έμπλεξες με sex maniac, δε νομίζω να περιμένεις κάτι παραπάνω.

3. Σε κοιτούσε επίμονα σε ευαίσθητα σημεία

Μεταξύ των άλλων παρατήρησες ότι σε κοιτούσε συνέχεια στο στήθος αν και δε φορούσες μπλούζα με ανοιχτό ντεκολτέ. Σηκώθηκες να πας στο μπάνιο και εκείνος σε κοίταξε επίμονα στα οπίσθιά σου. Κάποιες φορές οι ματιές του σε έφεραν σε δύσκολη θέση. Όχι, δε θέλει σχέση.

4. Κοίταζε άλλες γυναίκες

woman.jpg 

Μπορεί να σε συνόδευε αλλά όποια γυναίκα περνούσε εκείνος την κοιτούσε επίμονα. Το “ραντάρ” του εντόπιζε οποιαδήποτε θηλυκή ύπαρξη έμπαινε στο μαγαζί πρωτού καν τη δει ο σερβιτόρος. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.

5. Αλλάζει τις γυναίκες “σαν τα πουκάμισα”

Δεν έχει κάποια σταθερή σύντροφο εδώ και αρκετό διάστημα ενώ συχνά αλλάζει τις ερωτικές του παρτενέρ. Μην μπεις στη διαδικασία να τον αλλάξεις και να τον κρατήσεις γιατί ό,τι και αν κάνεις, εκείνος ξέρει καλά τι θέλει από εσένα και από τις γυναίκες που γνωρίζει.

6. Δεν ψάχνει για σχέση

Σου είπε ότι αυτό το διάστημα δεν είναι διατεθειμένος να κάνει σχέση. Ο άνθρωπος ήταν ειλικρινής και στο ξεκαθάρισε, μην αναμένεις κάτι διαφορετικό.

7. Βγήκε πρόσφατα από πολυετή σχέση

Σε ενημέρωσε ότι πρόσφατα βγήκε από μια μεγάλη σχέση; Το πιο πιθανό είναι να αναζητά μια γυναίκα για να περάσει καλά και να του ανεβάσει το ηθικό. Συνήθως, αρκετά δύσκολα ένας άνδρας ξαναμπαίνει σε μια σχέση έχοντας βγει πρόσφατα από μια άλλη.

8. Η πρώην του τον απάτησε

Εδώ και αν θα πρέπει να προσέξεις. Σου μιλούσε συνεχώς για την πρώην του η οποία τον κεράτωσε ενώ εκείνος ήταν φουλ ερωτευμένος μαζί της; Οι πιθανότητες να κάνεις κάτι μαζί του και να κρατήσει είναι σχεδόν μηδαμινές γιατί αν και πληγωμένος είναι ακόμη ερωτευμένος μαζί της. Άσε που πολλές φορές όταν μας έχει πληγώσει ένας άνθρωπος συνήθως τα “πληρώνουν” οι επόμενοι. Γιατί να την πληρώσεις εσύ;

9. Είναι τεμπέλης

Κοινώς βαριέται που ζει τόσο που ένιωσες και εσύ να βαριέσαι. Δε θέλει να δουλεύει, παίρνει λεφτά από τους γονείς του, κοιμάται μέχρι αργά το μεσημέρι. Πιστεύεις ότι αυτός ο άνθρωπος είναι κατάλληλος για σύντροφός σου; Ή μπορείς να βγαίνεις με έναν άνθρωπο μίζερο, χωρίς στόχους και όνειρα;

10. Είναι μισογύνης

Σου έκανε εντύπωση ο τρόπος που αντιμετωπίζει τις γυναίκες; Έκανε μόνο δηκτικά σχόλια για το άλλο φύλο; Χρησιμοποίησε χαρακτηρισμούς του τύπου “όλες οι γυναίκες είναι “κοινές””; Το πράγμα “μιλά” από μόνο του. Μην περιμένεις να δεις την τρυφερή του πλευρά. Είναι χαμένη, όπως η Ατλαντίδα. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να περνά εκείνος καλά.

11. Κοιτούσε συνεχώς το κινητό του

man.jpg 

Κάθε τρεις και λίγο κοιτούσε το κινητό του. Μιλούσες και εκείνος έγραφε. Όταν χτύπησε το κινητό του έφυγε από εκεί που καθόσασταν για να μιλήσει αλλού. Κακό σημάδι.

12. Μιλούσες και αδιαφορούσε

Όταν εκείνος μιλούσε εσύ τον παρακολουθούσες αλλά όταν ήρθε η σειρά σου, εκείνος αδιαφόρησε πολλές φορές σε έκανε να νιώθεις ότι δεν σε άκουγε καν. Μάλιστα, αρκετά συχνά σε διέκοπτε για να μιλήσει για εκείνον. Δεν τον ενδιαφέρει κανένας άλλος παρά μόνος ο εαυτός του.