ΖΕΥΓΑΡΙΑ

11 πράγματα που κάνει ένας άντρας όταν λείπεις (αλλά δεν τα παραδέχεται)

Οι στιγμές που μένουμε μόνοι με τον εαυτό μας είναι πολύτιμες. Εποικοδομητικές δεν το λες με σιγουριά, αλλά αναγκαίες σίγουρα. Πολλοί άνθρωποι τις απολαμβάνουν, άλλοι υποφέρουν. Τα περισσότερα αρσενικά θα λέγαμε ότι τις αποζητούν. Καλοί οι φίλοι, ωραίες κι οι στιγμές με το κορίτσι, αλλά σαν τη φάση που βολοδέρνει μονάχος του με το σώβρακο μες στο σπίτι, δεν έχει. Τι κάνει λοιπόν το αγόρι σου όταν μένει μόνο στο σπίτι (το οποίο συνοψίζει λακωνικά στη φράση "εδώ, αράζω";).  

> Απολύτως τίποτα

Δεν λέει ψέματα, όντως κάνει το τίποτα. Κάθεται με τη φόρμα- ιδανικά με το εσώρουχο και ξύνεται κυριολεκτικά και μεταφορικά. Ο ποιοτικός χρόνος είναι πολύ σχετικός για τον καθένα.

> Τη βγάζει στην τουαλέτα

Η είσοδος εκεί όπου μέχρι κι ο βασιλιάς πάει μόνος του γίνεται με κινητάκι ή τάμπλετ ανά χείρας- οργανωμένα πράγματα. Αν δεν συντρέχει σοβαρός λόγος μπορεί να κάτσει εκεί μέσα και μία ώρα. Κάποιοι καπνίζουν κιόλας. Μην ρωτήσεις γιατί, αλλά όλο αυτό το έχει για τεράστια απόλαυση.

> Βλέπει πορνό

 

Προφανώς και βλέπει πορνό.

> Μιλάει με τη μαμά του

Ο μέσος άντρας μιλάει με τη μάνα του πολύ περισσότερο απ’ όσο νομίζεις ή θέλεις να πιστεύεις.

> Παίζει στοίχημα

Άντρας/μόνος/σε καναπέ/με internet: Πέφτουν κορμιά.

> Τσατάρει αγρίως

Το απευχόμαστε, αλλά μάλλον δεν αρκεί.

> Τρώει βλακείες

Τι κρίμα να μην είσαι εκεί να τον βλέπεις να τρώει σουβλάκια, χθεσινά μπιφτέκια, κέικ μάνας, πατατάκια, ό,τι βρει μπροστά του.

> Τραγουδάει δυνατά

True story. Been there, heard that.

> Ξέρεις τι άλλο κάνει

Αυτό που του στέλνεις “τι κάνεις” και απαντάει “μ@@@@@@@@@ι”. Το εννοεί.

> Βλέπει σειρές

Όπως κι εσύ άλλωστε.

> Σε σκέφτεται

Και του λείπεις. Κι υποφέρει #όχι