ΑΠΙΣΤΙΑ

10 σημάδια ότι βγαίνεις με έναν άπιστο

Αν είσαι single αυτήν την περίοδο θα έχεις διαπιστώσει ότι η κρίση έχει ''χτυπήσει'' και τις σχέσεις. Τις γνωριμίες, το φλερτ. Από τη μια σκέφτεσαι να κάνεις υποχωρήσεις, από την άλλη όχι.

Ειδικότερα, στην περίπτωση που σου έχει τύχει να σε απατήσει κάποιος πρώην σύντροφός σου, γίνεσαι ακόμη πιο επιφυλακτική και προσεκτική στις κινήσεις σου. Και στις επιλογές σου.

Πώς θα καταλάβεις αν το αγόρι που βγαίνεις ραντεβού είναι άπιστο και καλύτερα να μην ”μπλέξεις” περισσότερο μαζί του; 10 σημάδια θα ξεκαθαρίσουν το τοπίο.

1. Δεν σε συστήνει σε φίλους και οικογένεια

Ξέρεις ονομαστικά κάποιους φίλους, ποτέ δεν έχετε βγει μαζί ούτε καν τους έχεις συναντήσει τυχαία ενώ δεν γνωρίζεις τίποτα για την οικογένειά του. Ούτε αν ζουνε οι γονείς του, αν έχει αδέλφια ή μπατζανάκηδες.

2. Δεν σε αποκαλεί με το όνομά σου

Το να σε λέει συνεχώς με υποκοριστικά όπως ”μωράκι”, ”αγάπη”, ”έρωτα” (μπλιαχ), ”ψυχή μου” και λοιπά άλλα, ίσως δε σημαίνει αποκλειστικά ότι είναι τρελαμένος μαζί σου. Υπάρχει η πιθανότητα να μη θέλει να μπερδέψει το δικό σου όνομα με κάποιας άλλης. Ναι, ο άτιμος!

3. Δεν έχει κλείσει τους λογαριασμούς του σε dating sites

Η κολλητή σου, σου λέει ότι τον βρήκε στο Tinder. Ενεργό. Μια άλλη φίλη σου, στο badoo και στο perfectdate. Επίσης, με ενεργό προφίλ. Λυπάμαι που θα στο πω, αλλά το αγόρι συνεχίζει να ψάχνεται.

4. Έχουν ιστορικό στην απιστία

Αν η απιστία ήταν αντικείμενο σπουδών εκείνος θα είχε διδακτορικό. Αν ήταν αδίκημα, το ποινικό του μητρώο θα ήταν αξιοζήλευτο. Υπάρχουν άνθρωποι (τόσο άνδρες όσο και γυναίκες) που είναι άπιστοι από τη φύση τους. Όσο υπέροχος και να είναι ο άλλος, προτιμούν

5. Δεν είναι εκδηλωτικοί μπροστά σε κόσμο

Όταν είστε μόνοι σας εκείνος είναι απίστευτα εκδηλωτικός. Αντίθετα, όταν είστε σε δημόσιο χώρο είναι ψυχρός. Δεν σε κοιτάει, δε σου πιάνει το χέρι, ούτε φυσικά σε φιλά.

6. Λειτουργεί διαφορετικά μπροστά στους φίλους σου

Ισχύει ό,τι ακριβώς και στην προηγούμενη περίπτωση.

7. Σε κατηγορεί ότι τον απατάς

Χωρίς να έχεις δώσει το παραμικρό δικαίωμα σε κατηγορεί ότι τον απατάς. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά σου κάνει σκηνές ζηλοτυπίας. Μη βιαστείς να χαρείς και να σκεφτείς ότι είναι φουλ ερωτευμένος μαζί σου (κάτι που όλες θα θέλαμε) διότι είναι πιθανό να νιώθει ενοχές επειδή εκείνος το έκανε και στις βγάζει πάνω σου.

8. Είναι απίστευτα μυστικοπαθής

Μπορεί το αίσθημα του μυστηρίου να σε γοητεύει καθώς σε προκαλεί να τον διεκδικήσεις, ωστόσο, η υπερβολική μυστικοπάθεια είναι ένα δείγμα ότι δε θέλει να μάθεις πράγματα για τη ζωή του. Για τους δικούς του λόγους.

9. Σε συστήνει (αυτό μόνο)

”Από εδώ η Ιωάννα”. Αυτό και μόνο χωρίς συνοδευτικό πχ. φίλη, σχέση. Την ίδια στιγμή που εσύ νομίζεις ότι κάτι έχετε.

10. Στα social media παρουσιάζεται ως ελεύθερος

Δεν εννοώ στο relationship status του αλλά ως τρόπο συμπεριφοράς. Σε καμία περίπτωση, δε δίνει τη δυνατότητα να καταλάβουν οι άλλοι ότι έχετε σχέση.