SEX

10 πράγματα που θα θέλαμε να ξέρουν οι άντρες για το σεξ

Άντρες. Νομίζουν ότι σε ότι αφορά το σεξ τα ξέρουν όλα. Ακόμα και την πρώτη τους φορά, σίγουρα θα έλεγαν ότι είναι οι καλύτεροι και κάνουν σωστά τα πάντα. Ε,όχι.

Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για κάποια πράγματα που θα θέλαμε να ξέρουν, αλλά ίσως δεν έχουν υπόψη τους. Ελπίδα όλων μας είναι να τα μάθουν. Για να είναι αυτοί καλά και εμείς… καλύτερα!

1. Κάνουμε σεξ στο πρώτο ραντεβού

Και μετά από αυτό μπορεί να κάνουμε και σχέση. Αν νιώσουμε έτσι, είναι πολύ πιθανό να μην καταπιεστούμε. Ας μπει ένα τέλος σε αυτά τα “κατηγορώ” που ακούγονται για το πόσο “εύκολες” είναι οι γυναίκες που υποκύπτουν ή ορμάνε, στις πρώτες ώρες που έχουν τον άλλον απέναντι τους.

Πως να το πεις: Πες το σε άντρες γενικώς μπας και το καταλάβουν. Στο αντικείμενο του πόθου σου, καλύτερα μην το τολμήσεις, γιατί η κουβέντα θα πάει στα παλιά.

2. Δεν είναι σε όλα τέλειοι

Αλήθεια. Ο πιο μεγάλος έρωτας της ζωής μας να είναι ένας άντρας, δε σημαίνει ότι ειδικά τις πρώτες φορές, μπορεί να μας ευχαριστήσει με τον καλύτερο τρόπο. Ειδικά στα φιλιά εκεί χαμηλά, μπορεί να χρειαστεί να δώσουμε οδηγίες. Γιατί να φαίνεται περίεργο αυτό;

Πως να το πεις: Δώσε κατευθύνσεις όταν χρειάζεται.

3. Εκεί κάτω θέλουμε να μοσχομυρίζει

Ξέρουμε πόσο τους αρέσει να κατεβαίνουμε χαμηλά. Αυτό που ίσως ξεχνάνε ή νομίζουν ότι δε μας πολυενοχλεί, είναι όταν η συγκεκριμένη περιοχή δεν είναι μοσχομυροδάτη και προ ολίγου μπανιαρισμένη.

Πως να το πεις: “Μωρό μου, πάμε για μπάνιο (ματάκι)”. – Λυπάμαι δεν υπάρχει κάτι πιο διακριτικό.

4. Τα σεντόνια παρομοίως

Πόσο εκτιμούμε τα σεντόνια που μυρίζουν όμορφα. Πόσο πιο άνετα νιώθουμε. Πόση όρεξη παραπάνω έχουμε για σεξ και αγκαλιές. Είναι σα να μας περιποιούνται λίγο παραπάνω, αν έχουν φροντίσει να μην υπάρχουν κάλτσες, πράγματα και λεκέδες στο κρεβάτι.

Πως να το πεις: Με ειλικρίνεια. “Όταν δεν υπάρχει αυτός ο χαμός εδώ πάνω, νιώθω πολύ πιο όμορφα”.

5. Δεν είμαστε εύθραυστες

Κι αν οι πραγματικές βρωμιές που αναφέραμε στο 4 μας ξενερώνουν λίγο, για τις άλλες που αφορούν το σεξ, δε λέμε όχι. Γενικά δεν “σπάμε” άμα κάνουν κάτι πιο παθιασμένο και έντονο.

Πως να το πεις: Πρόστυχα. Ξέρεις.

6. Μπορεί και να νυστάξουμε

Ας μπει ένα τέλος, σε αυτό το πράγμα περί του αρσενικού προνομίου για ύπνο μετά το σεξ. Πρέπει κάποιος να τους πει επιτέλους ότι και εμείς νυστάζουμε και εμείς κουραζόμαστε και εμείς είναι πολύ πιθανό να γυρίσουμε από την άλλη και να μας πάρει ο ύπνος.

Πως να το πεις: “Άμα κοιμηθώ, αγκάλιασε με ε;”

7. Θέλουμε το μπλουζάκι τους

 

Βεβαίως και έχουμε δώσει μια περιουσία για εσώρουχα και πιτζαμάκια. Ωστόσο, ειδικά όταν κοιμόμαστε στο σπίτι του, πόσο όμορφα είναι όταν ακούμε “θες να σου δώσω ένα μπλουζάκι μου”; Σχεδόν ουρλιάζουμε από τη χαρά μας (από μέσα ντε) που δεν αναγκαζόμαστε να το παίξουμε σέξι και στον ύπνο.

Πως να το πεις: (το θέμα είναι να το πει αυτός. Ααααν δεν του κόψει) “Έχεις κάτι άνετο να μου δώσεις;”

8. Ευχόμαστε να μην είχαν σήμα

Στα προκαταρκτικά, στη διάρκεια και μετά. Δεν θέλουμε να έχουν καμία επαφή με το κινητό τους και όταν αυτό γίνεται πολύ εκνευριζόμαστε. Είμαστε ικανές ακόμα και να (του) αλλάξουμε σπίτι για να εξασφαλίσουμε μια κρεβατοκάμαρα που το κινητό δεν πιάνει.

Πως να το πεις: “Πότε σου τελειώνει η μπαταρία;”

9. Τα λέμε στις φίλες μας

Φυσικά και λέμε μεταξύ μας τι έγινε το περασμένο βράδυ. Αν δεν το λέγαμε, μάλλον η εμπειρία θα ήταν αδιάφορη, αυτό ήθελαν; Απλά δεν τα λέμε και όλα. Αυτό πρέπει να διευκρινιστεί. Ναι, δε ξέρω ακριβή διάσταση για τα προσόντα του φίλου της κολλητής μου. Μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτή την πληροφορία! Για τους πρώην, ωστόσο, οι πληροφορίες είναι περισσότερες…

Πως να το πεις: Μην το πεις.

10. Την επόμενη μέρα δε θέλουμε να πάρουμε τη Νικολούλη

Καμία γυναίκα, ακόμα και αυτή που στο νου της δεν έχει σχέσεις και έρωτες, δε θέλει να μη λάβει σημάδι ζωής από αυτόν που το περασμένο βράδυ γνώρισε… καλά. Προς άντρες: πόσο κοστίζουν τα μηνύματα, να σας δώσουμε αν είναι κάτι τις. Το να στέλνετε δεν είναι πρόταση γάμου. Ανθρώπινο είναι.

Πως να το πεις: Ούτε αυτά λέγονται. Άμα σου τύχει ο gentleman, σου έτυχε!

 

Διάβασε ακόμα: Οι ανδρικές ατάκες που έχουμε βαρεθεί να ακούμε